Dr_ViRuS
DarkSide with green light
- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 1.076
- Поени од реакции
- 28
Ќе ми кажеш ли колку Турци беа убиени 89 години колку беа раселени на колку и беа смените имињата .За нешто кое са подпишали ке платат.Ако сите тези са подпишали,ке платат и те.
Не става дума за турското робство,а става дума за 1913 година и гонението на бугарите от един дел от Тракиja.
На чиј имиња се имотите на Турците btw?
Кажи ми колку Македонци има раселено .
Меѓународно право хехех како ви одговара така .
Дали сте свесни дека Турците ќе истрошат само 1000 лева и една водка да ве замалочат за оваа барање.
Многу ми сте смех Бугарите заборавате дека од една страна Бугарија е полна со Арапи, Турци, МАКЕДОНЦИ, а колку Роми има треба ли да се коменитира.
Или да те потсетам на изјавата на Ромите од Пазарџик ( за време на немирите во Пазарџик): Доколку Бугарија продолжи така да се однесува ќе направиме второ косово на Балканот.
Се прашувам како ја оправдатвте реакцијата на Спецјалците во ЕУ бидејки како што гледав секоја куќа беше претресена.
Како ги исплативте ромите ??? Заборавив тие немат документи и офицјално не постојат
П.С Тие 500 години да се војувало нон-стоп ќе не немало одамна или ќе сме били ослободени порано .
Размисли малку не се прај и ти Бугарин користи мозок.
Инаку имам чуство дека Турците и спремат нешто на Грците ... многу почнаа да скокат