Матура...

• Креатор на темата Креатор на темата Ханзо
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам колку ќе биде смешно ако некој “препишувач“ ти го земе местото на факултет...

Ах, таквите случаеви се најтрагикомични. Јас зборувам општо за сите, за она што го слушнав и она што го видов. А искрено, никој не препиша од мене. А и тоа цело време сакам да го кажам, не е битно кој од кого препишуваше, битно е дека сето беше масовно, што секако не е за респект и восхит кон организаторите.

Во врска со интерните предмети, ви даваа ли прашања професорите?

Матурата, па не беше толку фамозно страшно како што повеќето од матурантите очекуваа, како што се штрајкуваше. повеќе се препишуваше отколку што самостојно се пишуваше. а тоа надгледувачите толку фини, добродушни, абе нека се живи и здрави цел живот. кај нас особено англиски беше копирниза во училницата, некој успеваа и дел од есеите да препишат, мислам не буквално, менуваа некој зборови, различни поклони, од различен дарител, но во основа исто.
сега остануавт интерните предмети, да видиме како се подготвени тие.

Ах, таквите случаеви се најтрагикомични. Јас зборувам општо за сите, за она што го слушнав и она што го видов. А искрено, никој не препиша од мене. А и тоа цело време сакам да го кажам, не е битно кој од кого препишуваше, битно е дека сето беше масовно, што секако не е за респект и восхит кон организаторите.

imaat profesorite izgotveno prasanja i koj gi pobara toj i gi dobi....

jas za istorija imam negde 120-130 prasanja od koi 50 kje mi se padnat....

a gleam i za drugite sto se so mene deka imaat prasanja od flozofija,sociologija itn..........

imaat profesorite izgotveno prasanja i koj gi pobara toj i gi dobi....

jas za istorija imam negde 120-130 prasanja od koi 50 kje mi se padnat....

a gleam i za drugite sto se so mene deka imaat prasanja od flozofija,sociologija itn..........

Кај нас за жива глава не даваат прашања?:toe:

И кај мене има изготвено прашања, ама ја како шо сум мрзлив, не се ни трудам да ги земам.

нас ни ги дадоа прашањата и по дрвата предмети,само треба да седнеме да ги научиме..а тоа е сосема ок,барем нема да се мачам да учам цела книга..хехехе:pipi:

полафав иформатика интерно, се напнав ! потешко од македонски ми беше практи4ниот дел, а писмениот ко за ретардирани.

Среда ќе полагам физика, а петок програмирање. Се надевам дека ќе е лесно.

полафав иформатика интерно, се напнав ! потешко од македонски ми беше практи4ниот дел, а писмениот ко за ретардирани.

IronTrooper и јас ќе полагам информатика, па ако може да ми кажиш така по опширно што имаше на писмениот дел, а и на практи4ниот дел...:smir:

Ти благодарам однапред :wink:

јас во петок полагам биологија,во понеделник мобилна:pipi::pipi::pipi:

Па и не мислев јас баш на тебе дека ќе ти го земат местото, туку така, тоа со смеење ме потсети... Се согласувам, не е битно кој од кого, битно е што беше масовно....

Да, кај нас даваа и по двата предмети....

IronTrooper и јас ќе полагам информатика, па ако може да ми кажиш така по опширно што имаше на писмениот дел, а и на практи4ниот дел...:smir:

Ти благодарам однапред :wink:

Нема сигурно да се паднат исти работи, ама ај. Писмениот дел препросто со прашања од типот:
Фолдерите служат за:
а) организирање на податоци
б) неорганизирање
в) бришење
ама за тоа практи4ниот...
ворд, ексел, пп и корал не беше тешко ама премногу имаше и имаше некој работи што не би ти текнало дека постојат во програмиве (посебно во офис), ама не е битно и така носеа бод-2

Алал да ви е и прашања си имате. Кај нас не им текнува да дадат по некое прашање. Само тешки врски успеваат. Како и да е не верувам да е толку тешко. Полагам информатика во среда и англиски наредната недела. Ќе видиме како ќе биде

Pa nekoj ako mi go zeme mestoto na fax treba da ja zapalam i zgradata i nego.Imase i kaj nas prepisuvanje,ali jas skoro se si napisav sam i baksuz se padnav,site sto bea so mene bea gaz papir-drugarce vrska da se nema pa tolku,neznam.I sea toj nekoj da dojde i da mi go zeme mestoto treba da se masakrira takvo nesto.Kako so razbrav od drugite prepisuvanje takvo nemalo nikogas vo ovie 4 godini sredno obrazovanie.Haos bilo kaj nekoi testatori,a samoto toa pokazuva kolku nemoze da se sprovede ovaa matura kako sto e zamisleno i ne treba da se priznae!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom