skech
United Will Rise Again
- Член од
- 10 јули 2007
- Мислења
- 186
- Поени од реакции
- 37
skech!
Tи ме читаш? Ти пишав да го намалиш веднаш потписот.
OK е сега
Немора толку да си нафуран и постови со наредби да праќаш ок е мислам ќе го сменев и онака
skech!
Tи ме читаш? Ти пишав да го намалиш веднаш потписот.
Незнам, како што кажав јас немам проблем, но се обраќав на друг, поради неговиот пост кој гласеше цитирам:"Платиле и ќе прават што сакаат"!I, kaj e togas problemot?!
Не разбираш македонски?абе друже се е прва класа и студио и слика и коментар и се и програмата после утакмиците
ама зашто да не биде цела на македонски има милион луге што гледаат и не разбираат
Zosto jas sakam i na albanski.абе друже се е прва класа и студио и слика и коментар и се и програмата после утакмиците
ама зашто да не биде цела на македонски има милион луге што гледаат и не разбираат
Немојте во се да мешате политика..Ајде ви се молам..Имате дуал ченел и слушајте на кој јазик сакате..Ебаго...Zosto jas sakam i na albanski.
Договорот за тв правата за првенствово е јасен , мора да се пренесува на официјалниот јазик на земјата , а тука тоа е Mакедонскиот , такви се правилата на УЕФА , така да незнам што се фркиве и постовиве . Ме мрзеше да глеам по постовиве дал некој истово го напишал иако имаше слична тема отворено пред некој месец кога АлСат ги откупи правата за пренос , и тогаш беше нагласено дека преносот мора да биде на Македонски .
Нек се брише темава .
Го пишав истово погоре.:smir:
Расизмус!!!!zosto????
У Штип е ..
Во Штип е на албански, а во Куманово е на македонски, во Тетово е на кинески, а Струмица дека се поблиску до грчка, на турски. Иди разбери се, ебем ли им Алсат.Во Куманово е на Македонски. Коментаторов Македонец е закон бољи за фудбал во Македонија немам слушнато додека другиот не знам каков е ама "зборува" на Македонски.
Мал цитат: "Мислам дека Португал имаат добри играчи, што рипаат со глава"