Врска со "лесна" девојка?

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
значи вечерва имам потреба од секс. и излезам со некого и ете се деси да легнам со него... тоа значи дека сум курва?
јебига сите имаме потреби и ти од тоа што таа легнала со тебе од прва не значи дека е лесна... едноставнос е десило...

сеа бред пит да ми излезе ке му кажам не зашто не го знам или пак ако легнам ке ме напраи лесна девојка..?

дечки излезите од тој филм...
а да и ако уствари јас увидам дека тој тип е фин... дека ми е убаво со него зашто не би имала врска... или зашто тој би имал предрасуди спрема мене поради тоа што сум легнала со него?

знаете долгогодишна статистика покажува дека најголемите само звани ебачи и фраери и главни гратски фаци завршуваат со курви кои се плескаат со цел град и кои ги вараат на секој чекор... а да .. и ги вртат на мал прст

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
значи вечерва имам потреба од секс. и излезам со некого и ете се деси да легнам со него... тоа значи дека сум курва?
јебига сите имаме потреби и ти од тоа што таа легнала со тебе од прва не значи дека е лесна... едноставнос е десило...

Пампкин, ти се случило ли ова?

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57

сеа бред пит да ми излезе ке му кажам не зашто не го знам или пак ако легнам ке ме напраи лесна девојка..?

дечки излезите од тој филм...
а да и ако уствари јас увидам дека тој тип е фин... дека ми е убаво со него зашто не би имала врска... или зашто тој би имал предрасуди спрема мене поради тоа што сум легнала со него?

знаете долгогодишна статистика покажува дека најголемите само звани ебачи и фраери и главни гратски фаци завршуваат со курви кои се плескаат со цел град и кои ги вараат на секој чекор... а да .. и ги вртат на мал прст
Тоа и јас викам. Сите тие фини цури кои се прават невинашчиња, се уствари курви кои после се ебат со цел град..

Сите остварени цури кои знаат каде искачаат како се облакаат, колку вредат, и на кого се даваат се најверните цури.

Р.Ѕ. Смедеревка пијат педери

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Ацева, не се подигравам, не е џентлменски нели :smir: Само, дали си размислувала на ист начин во тинејџерските години? (процедурално, да нагласам дека не сакам ова да се претвори во age issue, и следствено на тоа, не мислам никому зло со ваков муабет).
Какви тинејџерски?!? Тогаш носев бели хулахопки и играв ластик или џамлии, евентуално. И тоа беше се’ од сексот до рани дваесетти. Та што, директен одговор на твоето прашање е - не на овој начин, на никаков начин не сум размислувала по ова прашање.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Не се предрасуди бе Михаил, стејт оф мајнд е. Нешто што е врежано во ДНК-та на човекот во зависност од домашното воспитување, местото на живеење и достапните канали на кабелска. А перспективата се менува со годините, односно потребите, времето кое се има за да се игра играта, односно начинот на задоволување на излачените хормони.
Ок, нека не се предрасуди. Сепак малце лицемерно ми е.
Можам да речам еве хипотетички дека 99% од сите нас доколку сите услови на допаѓање,привлечност се исполнети, тогаш сите би отишле уште на прва вечер.
Зборам генерално и машки и жени.
Меѓутоа заради фактот што пред 100, 50,20 години сите тие односи се одвивале на сосема поинаков начин денеска мора да се воздржуваме за да не ги разочараме баба ми или дедо ми, кои живееле во едни сосема поинакви времиња. За кои пак воопшто не мора да значи дека биле лоши.

Кај нас сеуште се затупени некои сфаќања, иако на никого не му го бранам правото да не се согласува со моето сфаќање.
Меѓутоа многу ме иритира на пример што нашите девојки, кои ете низ градов ги бие добар глас, добри девојки кои на овдешните машки им глумат принципиелност, моралност и сл. а кога ќе отидат на летен одмор во Бугарија ќе се растурат со некој Швеѓанец од прва вечер, ниту го знаат, ниту е блиску за да одржуваат некаква врска, ама сепак многу бил згоден,плав со плави очи и ете “морале“ да му дадат. Оти никој нема да ги збори, негативно.
Милион вакви примери сум чул,од мои лични пријатели.

За мене тоа е лицемерие.

Излегуваш, имаш добар провод, може да се случи да одиш на место каде никого не знаеш, погледнуваш преку локалот и здогледуваш убава девојка, со поглед си давате до знаење, се запознавате почнувате добар муабет/флерт, се е супер.. си се привлекувате очајно, поминувате супер вечер, која што завршува кај тебе или кај неа.
Доколку има некоја поврзаност која се осеќа меѓу вас, се договарате повторно да се видите и можеби одлучувате да бидете заедно.
:toe:

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Какви тинејџерски?!? Тогаш носев бели хулахопки и играв ластик или џамлии, евентуално. И тоа беше се’ од сексот до рани дваесетти. Та што, директен одговор на твоето прашање е - не на овој начин, на никаков начин не сум размислувала по ова прашање.
Пеки. Дали можам да кажам дека се согласуваш со мене за причините за промена на погледите, како и со тоа дека се тие нормални? (хинт: Томас Мор е англичанец :) )

Излегуваш, имаш добар провод, може да се случи да одиш на место каде никого не знаеш, погледнуваш преку локалот и здогледуваш убава девојка, со поглед си давате до знаење, се запознавате почнувате добар муабет/флерт, се е супер.. си се привлекувате очајно, поминувате супер вечер, која што завршува кај тебе или кај неа.
Доколку има некоја поврзаност која се осеќа меѓу вас, се договарате повторно да се видите и можеби одлучувате да бидете заедно.
:toe:
Братот, сценариото шо го напиша одговара на препис на некоја порка, освен делот за одлуката да се продолжи заедно (шо може исто да е дел од порка, кој ми е крив кога никогаш до крај не сум ги глеал :) ).

Инаку, се согласувам со тебе и не спорам, него дискутирам за она што се случува наоколу. Хипотетички, се заљубуваш во девојката... идете и ви е супер...Секоја врска има подеми и падови. Е, да речеме дека еднаш при еден таков пад, дознаваш дека ќе излегува во град, секако, без тебе.

Дали самоуверенота која ќе ја осеќаш во себе и во вашата љубов нема да те потсети на вечерта кога сте се шмекнале преку шанк, за покасно да правите Ја Тарзан-Ти Џејн активности на друго место; и дали нема да помислиш дека може да ти се случи нешто што МОЖДА му се случило на некој друг, токму таа иста вечер кога си ја збарил?

Си прајме муабет сега, пошо ако сведиме на заклучок дека се е индивидуално и секој различно реагира, нема да има леб за форумов :)

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Пеки. Дали можам да кажам дека се согласуваш со мене за причините за промена на погледите, како и со тоа дека се тие нормални? (хинт: Томас Мор е англичанец :) )

Братот, сценариото шо го напиша одговара на препис на некоја порка, освен делот за одлуката да се продолжи заедно (шо може исто да е дел од порка, кој ми е крив кога никогаш до крај не сум ги глеал :) ).

Инаку, се согласувам со тебе и не спорам, него дискутирам за она што се случува наоколу. Хипотетички, се заљубуваш во девојката... идете и ви е супер...Секоја врска има подеми и падови. Е, да речеме дека еднаш при еден таков пад, дознаваш дека ќе излегува во град, секако, без тебе.

Дали самоуверенота која ќе ја осеќаш во себе и во вашата љубов нема да те потсети на вечерта кога сте се шмекнале преку шанк, за покасно да правите Ја Тарзан-Ти Џејн активности на друго место; и дали нема да помислиш дека може да ти се случи нешто што МОЖДА му се случило на некој друг, токму таа иста вечер кога си ја збарил?

Си прајме муабет сега, пошо ако сведиме на заклучок дека се е индивидуално и секој различно реагира, нема да има леб за форумов :)
можеби и девојката ќе се чувствува исто во тој случај ?

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499

Нормално дека за наши услови ти личи на порка, не се ни чудам.
Ќе ми дојдеш следно лето на гости во Варшава па ќе им раскажуваш порки на другарите.:smir:

И да секогаш постои доза на резервираност и секогаш може да дојде до заеб.
Затоа постојат раскинувања, сега зависи од карактерот оти некој премногу се плаши од такви работи кои сепак често се случуваат, доколку некој не е освестен тоа може лошо да заврши. Такви разочарувања некогаш го кршат духот. Не треба се да се зема безусловно при срце. Тоа сум го осетил неколку пати.
Ама не значи дека нема да се обидеш со друга девојка повторно, туку искуство.

А никогаш нема да најдеш девојка која ќе ти седи дома,и нити можеш да сметаш на некоја гаранција дека истата девојка што некој ја легнал на ПРВА, ти не би ја запознал под други околности и ја легнеш дури после месец дена.

Сега, несигурноста некако мора да се надмине. Доколку добро функционирам со девојката и се разбирам, ќе имам голема доза на доверба ама при секоја сомнителна ситуација ќе реагирам.
Што е природно.
Ако сепак не било пишано да бидеме заедно, не било. Газиме понатака.

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
можеби и девојката ќе се чувствува исто во тој случај ?
Девојката посекако ќе се чувствува исто, тргнувајќи од претпоставката дека машкото е во попривилегирана ситуација од неа за да си ги оствари животинските нагони, благодарение на фалусот и општеството :)

Ама, тоа не е муабетот.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Девојките си имаат тактики, ако и се ебе ќе најде некој од прва ќе го исплеска- а ако сака врска тогаш ќе тактизира на долгорочно што може да испадне меч со две острици во некој ситуации.

Како и да е јас не прифаќам термин како оваа е курва а оваа светица. Со мој очи имам видено како една другарка од тетово што исто така беше мајка тереза и се гадеше од такви муабети, и удираа реденка на една вечер.
А кутрата дошла во Скопје другаркати да си ја посети, после таква некоја да ми тупи за морал и етика:pos2:.

Факт е дека жените исто како мажите имаат потреба од ебење без обрвска(тоа беше темата а не дали ќе има врска после тоа) дали јас ќе бидам пикот нејзин вечерва или некој друг тоа е нејзин избор.
Како ќе ја викаме после тоа е најмалку важно, но е важно да бидеме зрели и свесни за ова.
А терминот курва утредента ќе дојде од уста на нејзината најдобра другарка која што ја видела со кого си заминала вечерта.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308

Ќе влетам...

Ако сака човек да се опседне со девојката и дали таа ќе праи “нешо ми се иде на водно вечерва“ активности ќе го направи тоа во под сите околнисти и во сите ситуации. И онаа девојка која не е лесна со мене, со тебе ќе биде, бидејќи ќе имаш поинаков пристап, поинаков шарм, поинаква валута, шо пали... не знам.

Теоретски да, “лесната“ девојка има поголема шанса да го направи истото со друг што го напрвила и со мене... но хеј, тоа ми е мотивација повеќе да ја освојувам секој момент, да не и дадам да посака некој друг. А ако посака некој друг, веќе е сеедно дали играла мамбо џамбо или само посакала да го направи тоа.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Девојката посекако ќе се чувствува исто, тргнувајќи од претпоставката дека машкото е во попривилегирана ситуација од неа за да си ги оствари животинските нагони, благодарение на фалусот и општеството :)

Ама, тоа не е муабетот.

Епа тоа е ризик :toe:

И кај двајцата ќе се јават истити мисли " А што ако? " кои може ќе се покажат како вистинити а може и не. Но, ако не пробаш нема да знаеш. За мене боље е да ми го напраи и мене истото (тоа со шанкот ситуација) отколку никогаш да не дознаам дали ќе би ми го направил и мене истото или нема.

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Епа тоа е ризик :toe:

И кај двајцата ќе се јават истити мисли " А што ако? " кои може ќе се покажат како вистинити а може и не. Но, ако не пробаш нема да знаеш. За мене боље е да ми го напраи и мене истото (тоа со шанкот ситуација) отколку никогаш да не дознаам дали ќе би ми го направил и мене истото или нема.
Така де :)

Не спорам дека е убаво да се има мадиња за се.
Ама понекогаш, мадиња се има - ал стомак - не.

Нејсе, сакам да ве поздравам со една песна од една девојка која никогаш не легнала на прва вечер!

Отидов јас малку по шанкови :)

Kajgana Shop

На врв Bottom