Помош: Барам еден филм!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Барам еден филм...

Незнам колку долго барам еден филм кој што се прикажуваше на Хрватска “Нова„ за време на новогодишните и божиќните празници...

Кратка содржина(тоа што се сеќавам):

Човекот е музичар и за време на празник, тој и неговиот бенд треба да свират некаде...Но на пола пат се предомислуваат и се договараат да се вратат дома... За да стигне побргу зема автомобил и се упатува накај дома. Почнува бура и тој има несреќа во која што загинува.. Тој има жена и дете кои што се оставени сами.. Детето прави снешко и му го става шалот на татко му.. Душата на таткото навлегува во снешкото и цело време ги прати и пробува да им објасни дека е тој... Оди на натпревар кај син му, но неможе да стигне, се топи....

Тоа е тоа што го знам...За мене интересен филм...доколку некој го знае нека пише.. ;)

На канал5 неколку пати го даваат...кинески,роднини,еднава фамилија живее во Кина а другиве во Монголија.И си ги праќаат децата едни кај други.И едново за првпат се среќава со развиено општество а другово пак со селски природен живот..
Ако може линк...

Како се викаше оној филмот со актерот Gooding мислам беше не му го знам името филмот е стар можеби некој 9-10 години се работи за чесноста негова нема да сакаат да го примат како нуркач така нешто беше.. :)

барам еден филм со леонардо ди каприо мислам беше филмов типов ке фалсификуват кредитни картички чекој и сл работи па на крај ке го фатат од фби и ке го вработат како нивни детектив ако некој го има гледано филмов нека ми го кажи :))

барам еден филм со леонардо ди каприо мислам беше филмов типов ке фалсификуват кредитни картички чекој и сл работи па на крај ке го фатат од фби и ке го вработат како нивни детектив ако некој го има гледано филмов нека ми го кажи :))

Би требало да е овој.

Филмот вчера го даваа на Алфа околу 1 заврши , нешо со Канзас е у америка бандите и има еден свештеник коа завршува филмот иде оваа трака

Како се викаше тој филмот шо беше... со еден црнец.. со семејството се вселија во нова куќа... и цело време нешто му се расипуваше.. кровот.. претсобјето... и секогаш велеше I CAN FIX THAT/IT... така нешто велеше... help?

Како се викаше тој филмот шо беше... со еден црнец.. со семејството се вселија во нова куќа... и цело време нешто му се расипуваше.. кровот.. претсобјето... и секогаш велеше I CAN FIX THAT/IT... така нешто велеше... help?

http://www.imdb.com/title/tt0422774/ ??

Добра е темава!!!
Имам и јас еден филм кој го имам послендно гледано пред 5 години и неможам никако да го најдам :(

Се работи за програмерски фрик кој ќе направи енкрипција на видео која што ќе се пренесува многу брзо на мрежа, ништо ново денес но тогаш пред 10 години беше wow:D
Ќе отвори фирма, со негов другар кој ќе му помага за правни и финансиски работи но на крај ќе го зафркни.

Има идеја некој:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom