Помош: Барам еден филм!

Член од
5 август 2007
Мислења
113
Поени од реакции
5
Филм... со тркање со коли... главниот лик личи премногу на Торес... избегал од америка,у германија е дојден... и ке се трка нешто... зашо нема своја кола ке вози за бизнисменот Г. (не му го знам цело име...)

ке изнајми БМВ од гаража,а БМВто е на една женска... на крај,лошиот келав тркач,кој им ги сече рацете на оние кои ке изгубат ке умре... незнам како да го објаснам! на канал 5 го даваат двапати до сега и никако од почеток... барав на ИМБД и ништо...
Fast Track: No Limits мн јако филмче :)

DarkoG

Better then ever before.
Член од
19 август 2008
Мислења
701
Поени од реакции
81
lele kako se vikase...

Filmot vecerva igrase na HBO vo 20:00 ako ne se lazam znacit bese so eden zabegan covek koj na sekoe bez razlika kade e i so kogo zamisluvase deka imat seks...i si prajt gluposti isto ko zenska da imat pred nego da ja lizit, da ja bacuvAt.... pomognete mi da go najdam filmot :)
pozzz

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
LOL? Are you kidding me?

Бруно беше хомосексуалец. =0
Знам дека го даваа на HBO ( или HBO Comedy ) вчера тоа време , па затоа пишав, иначе не ми е гледан :)
Се извинувам за дезинформацијата.

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
Знам дека го даваа на HBO ( или HBO Comedy ) вчера тоа време , па затоа пишав, иначе не ми е гледан :)
Се извинувам за дезинформацијата.
Една препорака само: Гледај го !

"I swaped the baby for an iPod... What What? It was a limited edition" Bruno =)

DaN-MaN

Warlock
Член од
1 февруари 2007
Мислења
491
Поени од реакции
3
Барам еден филм... Само името ми треба.

Така доста стар е ама научна фантастика. Порано го вртеа по тв нон стоп. Се работи за робот и неколку тинејџери. Нешто се заканува крај на светот, а тинејџериве имаат направа што можат да ја употребат само со свирење на мелодија. И така у сред пуцаљка наоѓаат синтисајзер и едно кинезче со наочари (еден од главните улоги, покрај роботот) ја свири мелодијата и се убаво завршува. Мислам дека го вртеа на бтр или така нешто.

Частам кој ќе ми каже :smir:

I

Intex

Гостин
Барам еден филм... Само името ми треба.

Така доста стар е ама научна фантастика. Порано го вртеа по тв нон стоп. Се работи за робот и неколку тинејџери. Нешто се заканува крај на светот, а тинејџериве имаат направа што можат да ја употребат само со свирење на мелодија. И така у сред пуцаљка наоѓаат синтисајзер и едно кинезче со наочари (еден од главните улоги, покрај роботот) ја свири мелодијата и се убаво завршува. Мислам дека го вртеа на бтр или така нешто.

Частам кој ќе ми каже :smir:
Master of Universe?

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
?

..........

Гостин
Незнам дали е ова погодна тема.

каде може да го најдам анимираниот филм Rango.

Kajgana Shop

На врв Bottom