Помош: Барам еден филм!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Имаше еден филм со Фреди Кругер и самохрана мајка и неа му прајт халцунации и такви работи.

Имаше и сцена ми теквит, каде што детето на мајка му, ја пејт ова песна:

One, two, Freddy’s coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.

Кој го имат гледано филмов, знајт за кој зборвам. Често на Сител го даваја.... :smir:

Имаше еден филм со Фреди Кругер и самохрана мајка и неа му прајт халцунации и такви работи.

Кој го имат гледано филмов, знајт за кој зборвам. Често на Сител го даваја.... :smir:

Некој...?

http://www.imdb.com/title/tt0097981/

мислам дека е овој ај провери

Da mi pomogne nekoj vo vrska so eden star film ......Eden od glumcite u filmot se vikase Davis i so negoviot drugar dupcat u zemja i naogaat eden covek od predhistoriska era......zabaven film......siguren sum sekoj go ima gledano........film od 90tite godini pls pomos da go najdam filmot

Каде да ја најдам на нет серијата Тврдокорни што оди на МТВ :smir:

Да знаеш јас од кога го поставувам ова прашање... излезени беа 1-2 епизоди ТВ Рип и нешто на youtube. Нема да дочекаме додека сме живи да стават стари македонски квалитетни работи на ДВД... по се изгледа...

Барам еден воен филм за војната во Виетнам.
Филмот почнува со сцени со француски војници, мислам одеа на јуриш или нешто така. А после е со Американците.
Толку се сеќавам.

вчера на тв го имаше,на кабловска...

се работи за натпревар во американски фудбал (народски кажано РАГБИ) помеѓу затвореници и правници (чувари и сл во затворот)...

Потсети ме со кој глумец беше, го имам гледано одамна ама не ми текнува.

И кога сме кај филмови со затвори, кој ќе најде торент од филмов нека ми го прати по ПП. Филмот е класика...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom