не биди наивен интел...барем за името е јасно кој е предавникот. Целата таа погана коалиција се создаде со единствена цел, промена на името.Mene kaj i da e Obicen kje me predomisli tokmu posledniot den. Uste ne lazat komunistive a ? :hmm:
Realen, toa sto go kaza Laze ne go kaza, ti teknue ? t'zi dupka ne dupka.....
Погана коалиција за промена на името. Нели за името зборувавме? Зошто постојано ја менуваш темата кога си демантиран со факти?Pogana koalicija.....te leci li koga vregas...
btw. Sto go nema Bitushanecov so citati od Fokus, sto toa se slucuva so Mladenov & comp.
Kako ne ti e sram da izmisluvas deka celiot govor na Ljazeta, SDSM go prikazale? Vidovme sto prikazaa, tipicni komunjarski montazi, za sto ke dobijat i tuzba.hehehe, od kontekst se vadi zbor dva, ama cel govor..? ??
Ете bitushanec дојде. Можеби он ќе ко најде вадењето од контекст во кажаното на Лазе.Kako ne ti e sram da izmisluvas deka celiot govor na Ljazeta, SDSM go prikazale? Vidovme sto prikazaa, tipicni komunjarski montazi, za sto ke dobijat i tuzba.
Da e Ljaze kriv, ne bi podnesuval tuzba, neli? :helou:
Лазе :Никогаш не сум прифатил промена на името ниту мислам да прифатам, ако тоа сум го направил како што велат тие, немаше во програмата на ВМРО-ДПМНЕ да стои дека ВМРО-ДПМНЕ секоја идеја, предлог ќе ја стави на референдум да се изјаснат сите граѓани на државата, врати денеска Никола Груевски на зборовите упатени од страна на Радмила Шеќеринска. Мислев, рече Груевски, дека Радмила Шеќеринска е малку поинтелегентна од нејзиниот претходник Бучковски и ќе заврши како него лузерски.
Тој напомена дека чул оти денеска СДСМ го нападнале со снимки на Лазар Еленовски во кој тврдел дека Груевски сум се согласил за промена на името.
“Јас знам што сум правел и што сум зборел и знам дека тоа што го правам и знам тоа што го правам го зборувам јас и јас кажувам за мојте постапки. Јас од 2005 година зборувам за референдум за името и сите конструкци кој што денеска ги прави СДСМ и мислам дека одат во нивна штета“, додаде Груевски.
Автор на веста: Нетпрес
Објавена на 29.05.2008 16:56:18
Абе оди мижи да ти баам....уште мислите дека народот е глуп.
коалиција сонце за промена на името :pos2:
Кај е Македонија во називот бе нереален? аааааа? во сите изборни циклуси досега сдс ја ставал Македонија но сега ја изостави....
Запрашај се зошто или можеби не ти е гајле.