Exclusive глупости, кичерај и сељанштана

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Абе они уствари пробале да го ископираат оноа Ред Карпет на Нова,ама не сконтале дека они имаат фаци за таа емисија да ги мењаат секоја епизoда а ние ја имаме Сара Леши наробана у Колосеум и Каролина :):)

Eх, како не бев полицаец.... ќе играше пендречето кај случаевите како Магде и остали.
Овие од дома не се воспитани како што треба, кој нормален родител би го оставил детето малолетно повеќе соблечено отколку облечено до ниедно време?

Баш се шема,ако не постои ексклузив нема да знаете што е добра журка,меѓусебно лижење задници,проста маса и слично.Башка...Жаре...форумски зет ако се добри гласините,сега може и Кајгана да ја рекламираат таму преку врски.
Не ми е јасно од кој дел на мозокот е смислено и зарем е можно толку да се немало креативност или културен начин на размислување?!

Не ми е јасно од кој дел на мозокот е смислено и зарем е можно толку да се немало креативност или културен начин на размислување?!

Веројатно додека е смислувано не се ни размислувало.:)

Мене ми е тапа емисијата.Ептен и тоа.

Баш се шема,ако не постои ексклузив нема да знаете што е добра журка,меѓусебно лижење задници,проста маса и слично.Башка...Жаре...форумски зет ако се добри гласините,сега може и Кајгана да ја рекламираат таму преку врски.
која е таа...
кажи која ќе ми го скрши срцето

сега може и Кајгана да ја рекламираат таму преку врски.
Чувај боже.

Мислам, која би била маркетинг логиката да посакаме да се рекламираме на шабански сајт (емисија) кој има десеткратно помала публика од Кајгана? Не сме идиоти да си го девалвираме брендот, a публиката од Свирипичино, Говрљево, Патешка Река и слични не ни се целна група :)

покрај целиов муабет шо го прате за овие кретениве шо се "главни" во државава... сајтон имат ептеееееен глуп дизајн...

Шо е па Суза крива..?
Шо jа прашале тоа одговорила.
У секоj случаj jака емисиjа... :D

Ouuu brat City alal da ti e!! Kaj gi najde be ovie hahahaha stvarno se za seir :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Убаво,убаво, што ли ќе гледаме за едно 5-6 год кога малолетните манекенки ќе станат водителки??? Малеее, колку тогаш ќе има за сеир! У ствари тогаш најверојатно обичните луѓе ќе ги гледаме за сеир

Mанекенкине им се крш. А Жаре хартбрејќерот не само што не ми е симпатичен, туку у некоја блага доза и ме иритира. Неубав лик. Што се тиче емисијата/вебсајтот/Ексклузив како целина, немам што да коментирам. Се нашол некој Паметњакович со осет за бизнис да прави пари на рајата што се жустри на ефтини трачеви. Ужас.

Абе они уствари пробале да го ископираат оноа Ред Карпет на Нова
Да е само тоа...

Одамна плукам по ѓубрето т.н. Ексклузив, Екслпозив, Ексватевр, али не му се чуе на народов... Пошто "АМАН ЖАРЕ ОД ЕКСЛУЗИВ!".
Oк. :toe:

Ексклузив е дигитална варијанта на Свет/Скандал и дргугите „шема“ весници, жута штампа.
Дајте некој линк од водителките на хајфајв, кога ќе ги видам на ТВ како укочени се, како цела вечер да се спиеле на терасата.

кој е бе тој жаре да го видам шо чоек е... немам гледано ексклузив од лани...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom