L
Lezbiangirl
Гостин
Јас имам тинејџери за родители па сеа замислете како ми е мене
ПЕКОЛОТ изгледа убаво во споредба со живеењето со нив
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Океј, ријалити чек. Секој божји ден, сите луѓе на светов се разочаруваат по неколку пати, од најразлични причини, и сите луѓе на светов, биле разочарани од крупни нешта, за нив од животна важност, минимум еднаш. Ако секој од нас си свирнуваше куршум, секој пат кога нешто нема да му е потаман, отиде човечкиот род.
Не станува збор за релација дете – родител. Повеќе е дете – возрасен човек. Пошто, реално, teen – годините и те како ни ја криват сликата за светов. Кога некој со смешно малку години, ќе знае како е да се издржува себеси, а после и семејство, како е да треба да плаќа сам сметки, не мама и тато, е тогаш има право на приговор. Тие никаквите, што ми солат памет за се` и сешто, пошо се нели исфрустрирани и ништо не разбираат кутрите, е благодарение на тие, имам покрив над глава. Значи, знаат малку повеќе од мене, што се однесува на егзистенцијалните потреби, аналогно, не зборат на памет.
Смеат да ми се мешаат. Имало, сега има, и ќе има и во иднина моменти кога нема да можам да ги поднесам, и едниот и другиот, кога ќе им` се заканувам со "е ќе си се иселам па сликајте се", или "никогаш нема да му направам вака на моето дете" - изјави. Составен дел од животов, та даааа. Што не значи дека слепо (ќе) ги слушам. Биле тие во право, сум била и јас. И сум терала по мое до крај, и сум пробала по нивно. И сум изгубила, и сум добила. И така ги научив. Еден ден нема да го имаат тој луксуз, да можат да си дозволат да ми речат било што.
У крај краева, фала му на бога што имам кој да ми повиши тон, и кој да ми држи лекции.
Jas so moite imam super odnos i od sekogas sum go imala,nikogas ne sum imala problemi so niv,samo nekoj mali sitnici sto e najnormalno,nikogas nisto ne mi branele sekogas za se se dogovarame zaedno i super nie e lalalal...
![]()
Јас познавав многу како тебе па на крајот сватија дека пеколот бил поназад.Јас имам тинејџери за родители па сеа замислете како ми е мене