Дали го поддржувате ставот на Груевски да не излезе на ТВ дуел?

• Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување

Dali go podrzuvate stavot na Gruevski da ne izlezi na duel?

• da

Гласови: 105 48,2%
  • ne

Гласови: 113 51,8%

• Вкупно гласачи
    218
Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
смеј се сега ама ќе плаче народов после мандатот на гвујо после 4 години од државава знаеш што ќе остане ??????
ништо федерализација следи признавање на косово од МК припојување кон косово на МК и мнооооооогу пострашни работи кои сега не ме ни интересираат лично зошто и така си бегам од оваа мизерија
deka ke begas mome ocajno ? ti ne ni znaes sto e mizerija stom Makedonija ja narekuvas mizerija

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
смеј се сега ама ќе плаче народов после мандатот на гвујо после 4 години од државава знаеш што ќе остане ??????
ништо федерализација следи признавање на косово од МК припојување кон косово на МК и мнооооооогу пострашни работи кои сега не ме ни интересираат лично зошто и така си бегам од оваа мизерија
Реков..не туку глумете месија со сила, вака ќе било она ќе се случело.

Прикаски со кои Рада ги приспива своите омладинци.

Бегај од мизеријава, што подалеку тоа посигурно, за да ти биде билетот прескап за назад.
:helou:

Среќен пат...и пази да не се заглавиш на некој терминал:pos:

Член од
11 април 2007
Мислења
1.677
Поени од реакции
25
Девојче, сите земји добиваат у исто време и кандидатски статус и датум за преговори у исто време. Пример Хрватска, Бугарија,...Значи прашањето е зошто на нас 2005 не ни дадоа и статус заедно со датум за преговори у исто време? Самитот на нато беше 2008, за твоја информација. А ако некој знаел 2005 дека ќе ни стават вето грците 2008 ондак бил многу добро информиран.

И ако нешто збориш ондак треба да познаваш за што збориш, и да ги знаеш тија работи а не само да се лупало глупости. Тоа ти е обична логика.

Зашто ако збориш без врска и таму каде што ќе одиш нели да живееш нема да се усреќиш многу со такви изјави и нелогичности. Западњациве си бараат прецизност и точност.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Па така кажи си.

После ова, зошто било кој треба да ти го есапи ставот околу тоа кој ќе ја обезбеди иднината на Македонија?

Сама си викаш дека не ти е гајле и дека ќе фатиш магла. Што кажува многу околу тоа колку ти чуе за Македонија.
И интерсно е тоа што ги фаворизираш сдсм. Затоа што си се поклопувате со ставовите дека НЕ ВИ Е ГАЈЛЕ за Македонија и Македонците.

Тогаш среќен пат и остави ги оние ко стварно се грижат да го изберат најдоброто за својата земја.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.955
Поени од реакции
3.329
Ејј фала нема да се заглавам ич да не ме мислиш, туку глеј ти да не продапнеш у некоја отворена шахта или да не згазнеш на некоја коњска торта па да си ги расипеш патичињата да ти засмрдат па после со шо ќе одиш нема да имаш парички за нови аааа заборавив најарно е после да си купиш опинци ем поефтинко ќе поминеш ем купувајте македонски производи :pos2:

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.955
Поени од реакции
3.329
Сама си викаш дека не ти е гајле и дека ќе фатиш магла. Што кажува многу околу тоа колку ти чуе за Македонија.
Тоа што одам не значи дека не ми значи државава не е точно ова со овакви ставови и стигматизирање нема далеку да стигнеш

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Ејј фала нема да се заглавам ич да не ме мислиш, туку глеј ти да не продапнеш у некоја отворена шахта или да не згазнеш на некоја коњска торта па да си ги расипеш патичињата да ти засмрдат па после со шо ќе одиш нема да имаш парички за нови аааа заборавив најарно е после да си купиш опинци ем поефтинко ќе поминеш ем купувајте македонски производи :pos2:
Ти ќе ни праќаш од странцво, пошто ќе пливаш на пари...башка центи од уши ќе ти извираат :pos:

Член од
16 мај 2008
Мислења
452
Поени од реакции
2
Еј значи ваква омраза и исмевање на сопствениот народ. Само не знам зошто ме чуди, типично комуњарско мишлење. :nenene:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Само ти паѓај се од смеење...Ќе те сликаат.

Кај покажуваш отворена негрижа и неинтерес за сопствената земја, уште се гордееш со тоа и се потсмеваш.
Браво!

Само дај не замарај, кога и без тоа не ти е гајле.

Брзај да си купиш белосветски кондурчиња.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.955
Поени од реакции
3.329
Девојче, сите земји добиваат у исто време и кандидатски статус и датум за преговори у исто време. Пример Хрватска, Бугарија,...Значи прашањето е зошто на нас 2005 не ни дадоа и статус заедно со датум за преговори у исто време? Самитот на нато беше 2008, за твоја информација. А ако некој знаел 2005 дека ќе ни стават вето грците 2008 ондак бил многу добро информиран.

И ако нешто збориш ондак треба да познаваш за што збориш, и да ги знаеш тија работи а не само да се лупало глупости. Тоа ти е обична логика.

Зашто ако збориш без врска и таму каде што ќе одиш нели да живееш нема да се усреќиш многу со такви изјави и нелогичности. Западњациве си бараат прецизност и точност.
Дете ти кажав зошто не дадоа датум за преговори а ти ако не си разбрал тоа е друга работа, пак ќе повторам и овој пат прочитај убаво пред да одговориш ОСНОВЕН УСЛОВ за отпочнување на преговори со ЕУ и влез у ЕУ е членството во НАТО ова сум го учела по предметот право на ЕУ лаици како тебе овде што лупетаат само блага веза немаат а не јас ок

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Тоа што одам не значи дека не ми значи државава не е точно ова со овакви ставови и стигматизирање нема далеку да стигнеш
Па напиша:
...кои сега лично не ме интересираат зошто си одам од мизеријава.

А тоа не ќе да е израз на грижа.

Затоа пак, среќен пат.
Пошо нели далеку ќе стигнеш

Член од
16 мај 2008
Мислења
452
Поени од реакции
2
Дете ти кажав зошто не дадоа датум за преговори а ти ако не си разбрал тоа е друга работа, пак ќе повторам и овој пат прочитај убаво пред да одговориш ОСНОВЕН УСЛОВ за отпочнување на преговори со ЕУ и влез у ЕУ е членството во НАТО ова сум го учела по предметот право на ЕУ лаици како тебе овде што лупетаат само блага веза немаат а не јас ок
ЛОЛ грешно те научиле или пак лажеш дека си учела. нато и еу се посебни организации со посебни правила. Има земји кои не се во нато а се во еу и обратно.

Член од
11 април 2007
Мислења
1.677
Поени од реакции
25
Очајно девојче, немој да викаш дека ќе се селиш зашто овие од СДС одма ќе интервенираат и нема да ти дадат да гласаш затоа што нема повеќе да си наш даночен обврзник. Нели? Тоа е нивна стратегија.

А кај и да одиш со такви ставови и непознавања нема да се усреќиш многу. Никој неќе луѓе со ограничен и тесен поглед на светот.

АУУУУ! Право на Европска унија?! Ај кажи ми у кој член стои дека за да бидеш член на ЕУ мора да си член на НАТО. Толку те научиле на тија инстант факултетите од 2.000 евра година.

И со среќа работа на каса у моловите по запад. Не се секирај на виљушкар нема да те стават, женско си јбг, али не се знае кај нив.

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
Ние сме единствена земја која недоби кандидатски статус и датум за преговори у исто време. Зошто е тоа така?! Зошто оние кои се фалат со кандидатскиот статус не кажат дека само половично ја завршиле работата. Зошто тоа не го каже мадам Шеќерка кога моли од столицата у спотот?! Инаку пракса е и сите земји го добија тоа нешто т.е. датум за преговори и кандидатски статус у исто време.
АПСОЛУТНО НЕТОЧНО!!! Тогаш тој кандидатски статус не би постоел и веднаш ќе се оделно на датум за преговори! Ова не ти држи, но има една друга работа, а тоа е дека најдолго чекаме за преговори, обично сите земји добивале датум за преговори по првите две години од добивањето на статусот кандидат.

Очајно девојче, немој да викаш дека ќе се селиш зашто овие од СДС одма ќе интервенираат и нема да ти дадат да гласаш затоа што нема повеќе да си наш даночен обврзник. Нели? Тоа е нивна стратегија.

А кај и да одиш со такви ставови и непознавања нема да се усреќиш многу. Никој неќе луѓе со ограничен и тесен поглед на светот.

АУУУУ! Право на Европска унија?! Ај кажи ми у кој член стои дека за да бидеш член на ЕУ мора да си член на НАТО. Толку те научиле на тија инстант факултетите од 2.000 евра година.

И со среќа работа на каса у моловите по запад. Не се секирај на виљушкар нема да те стават, женско си јбг, али не се знае кај нив.
Што го напаѓате девојчето без врска!? Тоа она што го кажува е апсолутно точно!! Со многу мали исклучоци сите земји што влегле во ЕУ претходно станале членки на НАТО, едноставно кажано тоа е непишано правило!

Член од
16 мај 2008
Мислења
452
Поени од реакции
2
Што го напаѓате девојчето без врска!? Тоа она што го кажува е апсолутно точно!! Со многу мали исклучоци сите земји што влегле во ЕУ претходно станале членки на НАТО, едноставно кажано тоа е непишано правило!
Непишано правило можеби е за по-бош држави али она рече дека е УСЛОВ. Голема разлика. А како што рече исклучоци има, зошто и ние да не бидеме дел од тие исклучоци?

гејлада не може да стави вето на датум за преговори, одлуката се донесува со квалификувано мнозинство.

Kajgana Shop

На врв Bottom