C
Cool Hand Luke
Гостин
Бог е и љубов и омраза, т.е. добро и зло, и тоа не пола пола туку совршено добро и совршено зло.
Ијааааааа...Аман веќе...како Го нема? Па пред 2000 г Он беше овде, на Земјава, беше сличен со нас (освен во гревот), неговите сонародници Го гледа и Го слушаа и пак не Му поверуваа дека е Он вистинскиот Месија, и ти сега бараш нешто отповеќе?
Стариот (и Новиот) Завет е пишуван од Светиот Дух, Кој говорел преку пророците.
По нивните плодови ке ги познаете. Се бере ли грозје од трње, или смоква од чицча?Vo imeto na Allah, Milostiviot Somilosen!
1. Kazi: “ On e Allah, Eden e!
2. Allah - Zasolniste.
3. Ne rodi i ne e roden,
4. i nikoj ne Mu e ramen!
ljubovta e zbir na hormoni,nevroni,i malku cuvstva......EEEEEEJJJJJJJ!Kolku UTNATA definicija....Ti ili ne si ja spoznal ljubovta,ili kazuvas nesto sprotivno na ona sto e........И ова треба да ти биде доказ или слично дека постои некој горе ?
А за љубовта , пробај со биохемиска реакција , неколку хормони , нешто неврони и малку , колку за зачин , чуства .. и можда ќе добие љубов ..
Радост, Симеон и Стојанче знаат да ти реплицираат само со некои цитати од библијата, а не со сопствени ставови.ВО ИМЕТО НА СИВИОТ ЧЕРЕП ЈАС СУМ ХИ-МЕН
На ова наликуваат вашите постови дај ке веруваме ако не во супермен ,бетмен итн и за нив има книга напишано ...
Продолжете цитирајте си и онака покажавте дека немате сопствено јас ...
Радост што е љубов пеперутки да ти летаат во стомак дај не треси глупости,одговори што е љубов дај дефинирај ја ,а не он утнал ама ја незнам ...
Ако сакаш дефиниција на љубовта,оди на темата за љубовта,таму ке добиеш одговор......И,престани со тие твои навреди,не си ама ич интересен...барем не допираат до мене,ама не те прават посилен,ако мислиш дека е така.........ВО ИМЕТО НА СИВИОТ ЧЕРЕП ЈАС СУМ ХИ-МЕН
На ова наликуваат вашите постови дај ке веруваме ако не во супермен ,бетмен итн и за нив има книга напишано ...
Продолжете цитирајте си и онака покажавте дека немате сопствено јас ...
Радост што е љубов пеперутки да ти летаат во стомак дај не треси глупости,одговори што е љубов дај дефинирај ја ,а не он утнал ама ја незнам ...
Ха,ха......ако бе брат,кажи што сакаш за нас....Или јас сум утнала нешто во сваќањето(тоест употребата) на прописните правила,или па ги употребувам како што треба,но тебе пак нешто не ти чини....твој проблем.Немам јас проблем,ти имаш.Што да ти правам,незнам.....Изгледа навредите ви се појаки од се останато,но јас ќе ти кажам дека така не се дебатира.Се дебатира на ниво,а не се кажува се и сешто.Ако навредуваш,ти покажуваш слабост,јас немам ништо со тоа!Радост, Симеон и Стојанче знаат да ти реплицираат само со некои цитати од библијата, а не со сопствени ставови.
Како прво не знаат прописно да пишуваат.[/quote]