Casi Angeles

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
денеска беше ного интерсена...
Зарем има некоја епизода од оваа серија што е интересна?
Нема.
Во секоја епизода ,,лошите’’ се радуваат, прават стапици, ова, она и на секоја ваква глупава серија во последна епизода све се решава, оние ,,добрите’’ се радуваат, они демек победуваат... Глупости.

абе како и на секоја шпанска серија негативците на крај ке идат у затвор а позитвните или како да ги наречам ке се земат и ке живеат СРЕЌНО ДО КРАЈОТ НА ЖИВОТОТ.

Понекогаш ми идат моменти да земам на сите теми за серии на форумов да прогуглам, да најдам како ќе завршат и да скршам филм на сите.
П.С. Заборавив да наведам дека гарантирано е и ова некоја серија во која во последна епизода се случуваат сите работи.

Понекогаш ми идат моменти да земам на сите теми за серии на форумов да прогуглам, да најдам како ќе завршат и да скршам филм на сите.
П.С. Заборавив да наведам дека гарантирано е и ова некоја серија во која во последна епизода се случуваат сите работи.
А во која ваква серија не се случува се во последната епизода?
И сите што ја гледате серија, џабе ја гледате, од неа ништо нема да научите, нема да бидете побогати, попаметни...
Чим сакате да ја гледате, гледајте ја само последната епизода.

Серијава е преубава,а и музиката исто имаат убави песни,закон се сите посебно Ники и Ниело:back:

Почнувајки од 3минутотражниот саундтрак па се до крајот на епизодата :pov:
Дефинитивно ја имам гледано кога очајно ги вртам програмите низ ТВ и чекајки нешто добро да се појави , но не се појавува. (ретко ги вртам програмите на ТВ)
Исто така имам видено 2 сцени коа за малку не ме натерале да го треснам далинското од телевизорот
сцена 1 : ја седнуваат оваа Село (или како и да е) на стол ( претходно успиена од апчиња) и и даваат телефон в рака и ја снимаат , па снимката му ја покажуваат на другиот главен лик демек оваа правила тајни повици :pos2:
сцена 2 : хелихоптери пуштаат бомби одозгора , војници пукаат , а 3ца ( не ги знам кои ) се кријат под засолниште и никако да ги погодат :jaj:
па да бидам искрен цртаните филмови на Cartoon Network повеќе ми се допаѓаат.:nesvest:
Bravo sovrseno ja opisa ovaa degenska serija!:smir:
Ova treba da se zabrani,ne za drugo decava mentalno ke zaostanat!!!!!!!!!!

а да се чукнете по глава некои од вас чим вака зборите, , ако сте виделе сцена од серија не значи дека има некој право да коментира, јасно????????? за мене таа ВОЛшебнички бесе ср5ање невидено и уште милиони серии глупи....оваа серија е најбоље , сега е најгледана, нема кој од младите не ја гледам најзакон песни, глумци и ПОУКИ има милион ако некој сака да знае, не знам од серии како Волсебницки со поука мозе да се извлеце

а да се чукнете по глава некои од вас чим вака зборите, , ако сте виделе сцена од серија не значи дека има некој право да коментира, јасно????????? за мене таа ВОЛшебнички бесе ср5ање невидено и уште милиони серии глупи....оваа серија е најбоље , сега е најгледана, нема кој од младите не ја гледам најзакон песни, глумци и ПОУКИ има милион ако некој сака да знае, не знам од серии како Волсебницки со поука мозе да се извлеце

Еве, јас од младите, не ја гледам, значи има и луѓе кои НЕ ја гледаат серијава (кои верувам се во (по)голем број)...И мухаххаххха кои глумци ти се закон од серијата?? И што поуки има жити здравје?? И бај д веј темава не е за Волшебнички, туку за Ангели, а за Волшебнички имаш посебна тема.

Темава не е за Волшебнички, меѓутоа тоа го ставив во контекст на некои што ја навредуват АНГЕЛИ, а ја бранат Волшебнички.....серијава е препона со ХУМОР, а за кои ПОУКИ, сум кажала и порано, и пак ќе повторам, поуката е да се следат секогаш соништата , да се живеат моментите во животот и да не доволиме никој да ни попречува во остварувањето на целта....тоа е се убаво прикажано преку потрагата по островот Еудамон, ст5егите во кои се наоѓаат децата итн.
и ве молам, не коментирајте ја серијава кога не ја пратите , туку само сте ја виделе рекламата....така и јас не можам да зборам за нешто во што и не сум се уверила

Единствена поука што можам да ја извлечам од шпанските серии е да не си го оставам детето долго време пред телевизор.
Подобро ќе гледам Хепи Аур отколку шпанска серија.

ovaa ne e spanska, nego argentinska, miskam deka seuste se mesaat poimive, sega od seriive edinstveno spanska e SERANOVI, pa ako nejkes, ne go ostavaj deteto da gleda Seranovi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom