Порано бев отворена премногу и кога ќе почувствував дека сакам, веднаш си кажував. Но, секогаш тоа било злоупотребено.
Сега не кажувам толку брзо додека не видам дека заслужил некој да го знае тоа. Се трудам да покажам што чувствувам
На другарките често им кажувам дека си ги сакам (и вистина го мислам тоа и покажувам) 8)
Па со оглед на тоа дека е подобро да доживееш нешто отколку да го објасниш јас не кажувам ништо бидејќи се што правам води кон тој заклучок. Подобро е да му покажеш на саканото лице дека го сакаш со сите твои акти, погледи и се што може да му/и укаже дека твоите чувства одат во таа насока.
ТЕ САКАМ! Wooo тешко зборче хихи... инаку неам навика да кажувам „ТЕ САКАМ“ незнам зашо, може 1-2 пати да кажам, али ретко, си знае личноста дека ја сакам (сега за сега никоја за сериозно, а другарска љубов кон некоја да)... али поубаво се чувстувам кога мене ми кажуваат дека ме сакаат... хихихи :lol: :lol:
Јас им ги кажувам тоа на сите женски кои што сум ги имал :lol: , незнам зошто, али зборчето ми нема толкаво значење па да е тешко да го кажам, мислам дека важно е како ќе се однесуваш према девојката
ne e tesko...ama nekako mi se mnogu ednostavno zborovite....za extra zena...extra zborovi.............. .........a za sakanje.I LOVE YOU ALL.........gleas lesno e........... :wink:
Често го кажувам тоа, а уште почесто мислам дека навистина го мислам тоа. Јеби га, ни ја некогаш не знам што мислам, дали ја сакам или не. Како и да е, битно е да се каже некому дека го сакаш. Или па уште подобро, да докажеш. :wink:
zborot te sakam ne e bas lesen zbor za kazuvanje toj zbor se kazuva samo ako navistina go sakas toj sto go sakas!nikogas nemoj pred vreme da mu kazes na tvoeto momce/devojkadeka go/ja sakas-taka ke go/ja izgubispred toa sto si go/ja osvoila!ako sakas nekogo sakaj go tajno zaso ako mu kazes ili doznae deka e sakan/a toj ili taa moze da stane surova!zborot "TE SAKAM"e mnogu ubav zbor no samo ako go cuvstvuvas moes da kazes te sakam!smizlicke te sakam najvise na svet!od barbie!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.