the Consigliere
не читам дугачки постови
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 5.595
- Поени од реакции
- 263
gazdata na ovce pole ima dlabok dzep
Тоа е и финтата...Џебот да му стане подлабок и после да напушти..:smir:
gazdata na ovce pole ima dlabok dzep
ke vidime toj e poranesen kosarkar ne veruvam!:nenene:Тоа е и финтата...Џебот да му стане подлабок и после да напушти..:smir:
pobedivmeeeeeeee!!!!!!!bb[noone];1893185 напиша:Da se nadevame na pobeda nad Torus !
Честито го победивте главниот фаворит за титулата.Ovce Pole-Torus 78-64I posle u skopje kosarka hahahahahahahaah
:violent1::violent1::violent1:и тоа што викаш. Скопје и кошарка. Кошарката е измислена во Свети Николе, ама ова проклетиве американци си ја присвоиле, мајку им нивна капиталистичкаOvce Pole-Torus 78-64I posle u skopje kosarka hahahahahahahaah
:violent1::violent1::violent1:и тоа што викаш. Скопје и кошарка. Кошарката е измислена во Свети Николе, ама ова проклетиве американци си ја присвоиле, мајку им нивна капиталистичка![]()
hahahahahahahaha:violent1::violent1::violent1:и тоа што викаш. Скопје и кошарка. Кошарката е измислена во Свети Николе, ама ова проклетиве американци си ја присвоиле, мајку им нивна капиталистичка![]()
abe covek ne gi broev ke ti kazam od prilikabb[noone];1898631 напиша:Daj bre Pupone kazi koj kolku kosha dal...