Не да има...огромна е разликата, посебно во темни улички кај што нема градско осветлување.Мистик, се исплати да ставиш ксенон? Има некое подобрување во видливоста и осветленоста?
Тоа беај бе да знаеш колку се искористува во крадење гумиАлармот реагира на вибрации, ако се фатиш за квака и тн... Прво предупредувачки титнува (демек - беај бе!) - а после пишти.
Во Скопје има позади Кале, во близина на МСУ... Незнам точно како да ти објаснам баш.
Fiat Punto, 1999 година... Пред некои 6 месеци ја земав.
Можеш, ама нема да биде исто. Фабричките клими, имаат опција од типот инсталација за заштита од прегревање (доколку нешто не е воред со климата), и еден куп тракатанци кои тешко се вградуваат доколку не се вградени фабрички.Знае ли некој дали во автомобилот Опел Вектра А може да уградам клима,ама фабричка,на пример да најдам од друга кола иста таква Вектра А серија со клима и да ја извадам таа и да ја уградам на мојата?мислите ли дека е тоа изводливо?позз
Чекај чекај... си купил аларм, а во него нема електрична шема како да се монтира/поврзи?Купив аларм за кола CARUB model 3108 внатре нема сема за поврзување помош
Мислам дека има само одреден процент до кој можеш да затемниш.....и мене ми се врти во глава тие 25%, и тоа без шофершајбна, напред не даваат затемнување.Ај пошто не знаев каде друго да прашам...ќе прашам овде иако не е оваа место за тоа!
Дали знае некој дали може да се затемнуваат стаклата на автомобилот со фолија...т.е дали има закон кој го дозволува тоа доколку темнината на стаклата е 25%??
Фала :smir:Мислам дека има само одреден процент до кој можеш да затемниш.....и мене ми се врти во глава тие 25%, и тоа без шофершајбна, напред не даваат затемнување.
Сигурно може со фолија.
За најсигурно до кој степен може да биде затемнувањето јави се у некој автосалон они знаат.:smir:
Najdobro javise vo NOVUS i prasaj. Tie zatemnuvaat propisno po zakonФала :smir:
Знам дека за шофершајбна не може но би требало да прашам некој што работи во полиција до колку проценти може.
Иначе ако некој знае може да ми каже.ве молам ?
А каде се наоѓа ова NOVUS поточно?? И ако имаш телефонски број од NOVUS да ми дадеш ако можеш !Najdobro javise vo NOVUS i prasaj. Tie zatemnuvaat propisno po zakon
http://www.novus.com.mk/DefaultFrst.aspА каде се наоѓа ова NOVUS поточно?? И ако имаш телефонски број од NOVUS да ми дадеш ако можеш !