A2 - Нов телевизиски канал на А1

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
A2 и кичево гледам има конечно
ама кабловскава е срање
сликата со антена да беше поарна ќе беше
појќе снег на екран одколку слика
јбг

Неам глеано ич А2... Некоја програма шо како кога имат на телевизијава, постојт?

И на МТВ е во изработка подолг период. :back:

јупиии
Лалола :tv: :vozbud::vozbud:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

и на А1 и на А2 јас мислам да ја купат сите телевизии во македонија и да оди исто време :tapp::tapp:

LALOLA ke ja ima samo na a2, za zal!!!!!!!!!!1 e taka da si znaete, ja se molam da ide malata rusokosa i na a1!!!!!

Ти моли се да не завршиш Бардовци.

едно прашање, што е тоа толку спомнувано ЛАЛОЛА

toa e edna prekrasna telekomedija, nesto fantasticno, bas ke se uverite vo ponedelnik koga ke pocne na a2...smesna serija e, uopste ne e slicna na spanskive serii, kade ima samo placenje.....treba samo i na a1 da ja stavat!!!
lalolasignaturewj3.jpg

Eте моментално пуштив А2 и гледам дека БОРЈАН ЈОВАНОВСКИ дошол во „СТУДИО 2“ па дискутираат овде нешто НАТО МАТО ....:tv:

Од 17,00 од понеделник натаму :vozbud:Ајдее чекамее едвааај.Некој ке може да гледа некој не ке може :baeh::bip:

Немојте толку врева да кревате за тоа што ќе оди ЛАЛОЛА на А2.... Па и на А2 мора нешто да има интересно.... сите велите дека на А2 нема ништо .... а кога почнува да прави програма оваа Телевизија сите не сакате.... А за тоа што го немате овој канал, А2 т.е А1 не е крива... кабловските се криви... Мислам дајте стварно размислувајте конструктивно.... Сите велите на А2 нема ништо не чини ти реков ми рече... Па како сакате да чини кога не дозволувате да се прави програмата на овој канал? Тоа е моето мислење :tv:

Немојте толку врева да кревате за тоа што ќе оди ЛАЛОЛА на А2.... Па и на А2 мора нешто да има интересно.... сите велите дека на А2 нема ништо .... а кога почнува да прави програма оваа Телевизија сите не сакате.... А за тоа што го немате овој канал, А2 т.е А1 не е крива... кабловските се криви... Мислам дајте стварно размислувајте конструктивно.... Сите велите на А2 нема ништо не чини ти реков ми рече... Па како сакате да чини кога не дозволувате да се прави програмата на овој канал? Тоа е моето мислење :tv:

aма нас во странство ни треба А1 ПЛУС а не А2 . на А2 само дават филмови на англиски јазик. па ние требаме да слушнеме и на македонски нешто. на А1 ПЛУС имаше повеќе нешто на македонски јазик. тое моје мислење

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom