A2 - Нов телевизиски канал на А1

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
abe ajde.....stvarno?
i so vikaat? kazuvaat so ke ima na kanalot?
sakam da ima TELENOVELIIIIIII

Не се секирај за сапуниците.Марија Анхел и Фернандо Родриго Гомез со сестра му Патриција се задолжителен дел од секој ТВ канал.
Море остајте ги нив, гледајте да има други корисни филмови, едукативни документарци и серии како Изгубени, 24 и слично.

Слабо гледам тв ама убо шо има нов канал.Само на програмата да не преовладуваат глуипави американски хумористични серии.Убо ќе биди да има некој интересен квиз,некоја интересна летна програма и сл.

Стварно веќе има најави?! Оу јеа! Едвај чекам!! :vozbud:
А канал 5 вчера го прославувале пуштањето во етер на канал 5+ и кажаа дека наскоро ќе го има по кабловски.

Слабо гледам тв ама убо шо има нов канал.Само на програмата да не преовладуваат глуипави американски хумористични серии.Убо ќе биди да има некој интересен квиз,некоја интересна летна програма и сл.
ако брзи пари е подобар од фрејзер тогаш...:nesvest:

Стварно веќе има најави?! Оу јеа! Едвај чекам!! :vozbud:
А канал 5 вчера го прославувале пуштањето во етер на канал 5+ и кажаа дека наскоро ќе го има по кабловски.
и шо корист од по кабловски... ова ти е ко а1+... наменет пред се за нашинцине во америка и оустрејлија шо одат со карон по стритон...:vozbud:
шо би било различно од канал5?

и шо корист од по кабловски... ова ти е ко а1+... наменет пред се за нашинцине во америка и оустрејлија шо одат со карон по стритон...:vozbud:

Па, што знам... Нека даваат репризи од добри серии... повеќе филмови... ако има така, супер. :D

Инаку, и јас баш видов најава за А2...

Вчера видов на а1 реклама за нов канал а2...
Прејџе, дур траеше тој филмо шо почна од 21, и ја видов.

Ако Канал 5+ е исто како А1+, добивката е само квантитет. 98% од програмата шо оди на А1 е и на А1+. Ги иам на кабловска двете, и праев споредба... Глупо е многу. Разлика има само ко че има прениоси од Премиер Лига. На А1 е фудбало, на А1+ има концерти. :)

а се знае ли точно што ќе пуштаат на каналов

а се знае ли точно што ќе пуштаат на каналов
Во енкое списание беше, се ми се чини Теа (шо оди заедно со Дневник), имаше интервју со директоро на А1, тој прилепчанецо како се викаше не знам :) Точно не беше кажано, ама имаше дека претежно че е забавна програма како филмови, серии, квизови, детски серии...

немој да ме разочаруваш пред спиење
воа ако е вистина се откажувам од ТВ и се посветувам на интернет

Ako si znael eve ti prilika da znaes, ama nema nisto tuka za razocaruvanje.:toe:

Velija Ramkovski imase intervju vo albanskiot dneven vesnik KOHA.

Inaku glaven na A2 ke bide Lirim Dulovi segasniot novinar na A1.
Фала за информацијата.
А го има некаде на сајтов интервјуто?
http://www.koha.com.mk/

И така, по долго време очекување види шо била работата...
После две години натегање, изглеа дојде време сателитска да клавам...:tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom