House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
Да не е ова?

Ја немам гледано уште, го најдов на нет :)

189630_10150128652756710_7608631709_6897968_5042364_n.jpg

Аха.

Колку прекрасно суштество е тринајска.
Емотивна епизода. Како и да е, солидна.

Сеа ги догледа последните неколку епизоди...............VICODIN IS BACK :vozbud::vozbud::vozbud:

dr-gregory-house-demotivational-poster-1257909229.jpg

Колку да.

6 сезона беше колку толку интересно кога беше на рехабилитација ова-она. Од кога почна да ја бркат и од ко се фати со Кади т.е. 6 пола и 7 сезона е само тупење. Не е то то Хаус ваков да го гледаш... Уште папучар да го направат. s7e5 сум досега. И да што се деси со Лукас? Само кажува Кади дека му раскина и толку, во друга епизода ни се појавува, не се спомнува пак нешто за него.

пс. Ги изгледав 6те сезони, за само 2месеци. :)

А што се чудиш Psyside ти от кога ја глеаш серијата па пак уште не си ја завршил :P

Oва као демек брзо или? :pos:

Епа сега, за мене ептен брзо. Обично јас некоја серија гледам ко ќе немат ништо друго да правам (пример 24, една сезона одвај за месец и пол, два ја гледав. Втората сезона спуштена ми е, ама "фаќат прашина" сега-засега :pos:), ама Хаус и да се има шо да се прави, пак некако ќе најдам време. :) Како идат, ако се негде 130епизоди до сега, тоа е некаде по 2епизоди секој ден гледам...

Ја почнав повторно да ја гледам од почеток,1 сезона 7 епизода сум моментално :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom