СДСМ-изборна програма

• Креатор на темата Креатор на темата kmitev
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе чекајте малце.. нели темава гласи СДС-изборна програма?

До кај сме со нејзиното составување?

Пааа, еконосмката програма е намалувајнето на данокот на нафтата на 5%. Друго не знам :toe:

konkretno odma ke ti odgovoram:
ako si od prilep sega imas voda bez nikakvi problemi
ako si zemjodelec sega imas povisok otkup na sekakvi vidovi proizvodi i imas + pari za pottik i razvoj!
ako bese si vo posledna godina od tvoite studii imas zemeno vaucer za kompjuter!
ako zivees vo studentski dom imas besplaten internet!
imas besplatni javni internet cafinja kade mozes da koristis kompjuter i internet!
ako si fudbalski fan ke mozes da ja gledas makedonskata reprezentacija vo nov objekt!
pa navistina ke treba cela vecer da pisam za da ti kazam se sto imas!ako te interesira se sto realizira VMRO DPMNE vo rok od 1na godina nemora da sedis na forum!samo zavrti se okolu sebe!

Абе чекајте малце.. нели темава гласи СДС-изборна програма?

До кај сме со нејзиното составување?

Е знам де,па што ако малку направиме споредба на една со друга програма.На едно со друго “остварување“.:toe:

Е знам де,па што ако малку направиме споредба на една со друга програма.На едно со друго “остварување“.:toe:

Па треба да имаш нешто со што ќе споредуваш,нели?

Која програма ја има СДС за да постои споредба?

СДС, па програма?!

Не ги бива. И се чудам како може да препишат програма како у 2006 и тоа ПАЗИ од Лабуристита од Англија.? Како може од една таква земја пред нас што е 200 години да се препише програма за дејствување кај нас? Тоа значи дека ептен се тапа. Изгледа само зборовите Англија ги замениле со Македонија.

Па секоја земја си има специфика, а не па Англија и Македонија. Која споредба. И тоа препишана програма. Чувај Боже, секој нормален и здраворазумски човек би се чудел на ваква глупост. Ај да ги советуваат ОК, али да препишат програма е стварно незнам што да кажам.

абе за да напрајш споредба на една со друга програма треба сдсм прво да има програма а бидејќи ја нема ние му ја претставуваме програмата на вмро

konkretno odma ke ti odgovoram:
ako si od prilep sega imas voda bez nikakvi problemi
ako si zemjodelec sega imas povisok otkup na sekakvi vidovi proizvodi i imas + pari za pottik i razvoj!
ako bese si vo posledna godina od tvoite studii imas zemeno vaucer za kompjuter!
ako zivees vo studentski dom imas besplaten internet!
imas besplatni javni internet cafinja kade mozes da koristis kompjuter i internet!
ako si fudbalski fan ke mozes da ja gledas makedonskata reprezentacija vo nov objekt!
pa navistina ke treba cela vecer da pisam za da ti kazam se sto imas!ako te interesira se sto realizira VMRO DPMNE vo rok od 1na godina nemora da sedis na forum!samo zavrti se okolu sebe!

И ти сето тоа го рачунаш како големо остварување за Македонскиот народ?Браво бе,ептен големи работи сте оствариле,од кој освен ваучерите со кој се офајди само една фирма во Македонија која и ги увезе комјутерите(блиска на Гвујо) не гледам ништо друго реализирано,се некако работите ми изгледаат на ЌЕ.:toe:

Па треба да имаш нешто со што ќе споредуваш,нели?

Која програма ја има СДС за да постои споредба?

СДСМ има мизерна програма со која може да се спореди единствено програмата на ДПМНЕ барем во делот на “остварено“.:toe:

СДСМ има мизерна програма со која може да се спореди единствено програмата на ДПМНЕ барем во делот на “остварено“.:toe:

Наместо да даваш смешно мизерни одговори по секоја цена понуди им се на СДС да им ја составиш програмата.

so vaucerite se ofajdija site apsolventi.so drugite ostvareni raboti se ofajdija nekade 500 000 gragani!ako ti mislis deka toa ne e golema rabota togas si vo golema zabluda!

Сдс и програма како магаре и музика.
Единствен на кој можат да се протнат на овие избори и да добијат нешто е рошле.
Па гледате го како сега пред избори е активен,дури и во платената програма на сдс се појавува,а и денес нешто глумеше пред амбасадори и пред камери,како да се наоѓа на митинг.

ЕЕЕхххх на кое дереџе спадна сдс во која главната ѕвезда им е бц.

И ти сето тоа го рачунаш како големо остварување за Македонскиот народ?Браво бе,ептен големи работи сте оствариле,од кој освен ваучерите со кој се офајди само една фирма во Македонија која и ги увезе комјутерите(блиска на Гвујо) не гледам ништо друго реализирано,се некако работите ми изгледаат на ЌЕ.:toe:

Абе и во јајце влакно ќе најдеш ама ајде нека ти биде.

Само ако те држи памтење потсетиме која фирма и на кого блиска се офајди со договорот со Мајкрософт за опремување на цела администрација со софтвер, и колку чинеше тоа.:tapp:

Едит:> И што аир видовме ние како граѓани од сето тоа.

сдс програма?
две празни страни и нешто околу бугарштина на вмровците, љубчо може да го спомнат...тоа им е програма.

Блабла Сонце бла бла бла бла ... Букурешт бла бла бла Сонце бла бла бла ... НАТО за 6 месеци бла бла Сонце бла бла бла бла... ВМРО не врати назат 100 чекори бла бла бла Сонце бла бла бла бла бла... 100 чекори во бездна бла бла бла бла Сонце бла бла бла бла... ДПМНЕ ги крена цените .... бла бла бла бла бла бла бла бла Сонце .... бла бла бла бла Сонце бла бла бла бла Гласајте за нас.

Ова е програмата која ја слушнав до сега, ќе има уште.

А сме добиле покана за членство во НАТО?! Како бе тоа да не сум чул, којзне кај сум бил овие неколку месеци. А зашто се мислам дека грциве ни ставија вето незнам.

Баш си како никот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom