СДСМ-изборна програма

• Креатор на темата Креатор на темата kmitev
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште од вчера какам на темава да се стават релевантните програми па да споредиме...
Братот мислам ја стави Преродбата, ја нашол на официјалниот партиски сајт, јас се мачев, ама не најдов никаде ништо...Ни на СДСМ, ни на ВМРО-ДПМНЕ на сајтовите.
Ја пронајдов на ДУИ, и иако не разбирам албански, си стоеше на сред насловна, па јасно се гледа дека е програма...
На ДПА сајтот не работи.
Ова што го читам на темава не личи на дискусија...
Дајте, да прочитаме, па да споредиме, да дискутираме...

Струмикс не знам што толку си се намачил :) од сајтот на ДПМНЕ ти ја дадов програмата, секој може да ја симне од левата страна јасно стои.

Ako Sdsm ne bea dobri nemase da dobieme pokana za clenstvo vo nato i toa so naseto ime MAKEDONIJA, ako Sdsm ne bea dobri nemase da dobieme kandidatski status za clenstvo vo EU i toa so imeto Makedonija taka da neka gi tie gluposti deka ako dojde Sdsm ke go smeni imeto. Toj sostav sto e staven za novata vlada na Sdsm ne e vistinit, taka da idejata na toj za da gi ismee Sdsm paga vo voda. Kadrite za formiranje za nova vlada na koalicijata SONCE se licnosti koi imaat zavrseno visoko obrazovanie so prosek 10 na najpoznatite univerziteti na balkanot i posiroko, a ne kako "vasiot" Nikola koj vo Prilep se molel za edna 6ka.

bedno c c c c , delot najpoznatite univerziteti na balkanot i posiro, mislejki na sveti kiril i metodi kade vrhuskava na sdsm se profesori c c c c boda cuva, a ova doobjasnig pls ``Ako Sdsm ne bea dobri nemase da dobieme pokana za clenstvo vo nato i toa so naseto ime MAKEDONIJA`` za da ne se nasmean bezveze ako ne sum te razbral.

Струмикс не знам што толку си се намачил :) од сајтот на ДПМНЕ ти ја дадов програмата, секој може да ја симне од левата страна јасно стои.
Абе се убаво...од линкот од тебе видов дека стои во „Документи“...
Некако за (под)просечен интернет јузер како мене тоа е премногу скриено. :)

едит: Денес е променета страницата :)
Сношти поразлично ми отвараше.

hehehehe dobro mislenje baras bratce Zoran Zaev vredi najveke od site politicari bez razlika vmro sdsm covekot stvarno se pokaza kako sposoben mlad i prespektiven go pokaza toa vo Strumica i mislam deka Stavrevski neznae so kogo ke se natprevaruva vo IE 4 toa e isto kako Real da igra so Vardar koj ke pobedi :):):)

Добро бе, од 5 поста во 4 го глорифицираш Заев.

Ок,во ред. Чувме тоа, имаш ли нешто паметно и конструктивно по темава да кажеш?

Не си тел.секретарка на Заев ваљда.

Е од вакви типови кои се регистрираат само за цел на кампања да му се смачи на човек. Од ад хок коментатори, доста е. Не е ова страната кај Герополус за коментирање, (ако више уопште некој го чита него) па едни исти фацки да се јавуваат под разни имиња.

Smesna rabota "programa na SDS":pos2: :pos2: :pos2:

:drk:

Smesna rabota "programa na SDS":pos2: :pos2: :pos2:

:drk:

Wow чоече, ме утепа од смеење.
Смешна работа е што првиот пост ти почнува со дркање.!!!:pos:
Така да се знае одприлика у будуќност шо ќе правиш.

Wow чоече, ме утепа од смеење.
Смешна работа е што првиот пост ти почнува со дркање.!!!:pos:
Така да се знае одприлика у будуќност шо ќе правиш.[/quote]

Abe druga e poentata. PROGRAMATA IM E TAKVA {AKO JA IMAAT}

:tapp: :tapp: :tapp:

абе аман те луѓе најдобро ќе биди сите комуњари да одат во куба
па ако можат таму нека ја предложат нивната изборна програма

jas mislam deka ni vo kuba nema da gi primat!i tamu si ima rezim i se znae sto e i kako e!mislam deka mozea da lazat samo vo makedonija ama tolku!

Треба да се корегира насловот...СДСМ БЕЗ ИЗБОРНА ПРОГРАМА на избори!!!

ako bese si vo posledna godina od tvoite studii imas zemeno vaucer za kompjuter!
ako zivees vo studentski dom imas besplaten internet!

ако си иако ги излажаа и апсолвентите по прв пат дека ќе можат да земат ваучери
бесплатен интернет во интернет кафе во студентски дом? кажи ми во кој студентски дом е тоа одма идам и земам соба. Ја 5 години живеев во студентски па никогаш немало бесплатен интернет и да и оваа година живеев во студентски.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom