Gossip Girl

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Ма вреди да се гледа серијата и те КАКО... Оваа Кристен Бел одлична е како нараторка, колку го сакам тој нејзин глас X.O.X.O Gossip Girl.... :pipi::pipi:

Ј

јовица11

Гостин
Ма вреди да се гледа серијата и те КАКО... Оваа Кристен Бел одлична е како нараторка, колку го сакам тој нејзин глас X.O.X.O Gossip Girl.... :pipi::pipi:
Цела актерска екипа совршено се вклопува во целиот концепт на серијата,вклучувајки ја и Кристин:vozbud:

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Ах таа Кристен Бел... мора да си ја симнам Вероника Марс. :pipi:

Ј

јовица11

Гостин
Jaс ја чекам Вероника на ХРТ , негде прочитав дека таму ќе идела:toe:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Ее да и таа ми е на списокот за гледање, сите тин драми си ги сакам да ги гледам :vozbud:

Член од
21 септември 2007
Мислења
44
Поени од реакции
2
ja obozavam serijava...zaedno so One Tree Hill mi se edni od najomilenite serii...prvata sezona bese zakon...izgledav 18 epizodi vo 3-4 dena i bas snosti ja gledav prvata epizoda od vtorata sezona..super bese..odvaj cekam nova epizoda :smir:

Ј

јовица11

Гостин
Уште утре сабајле ќе ја има,исто и новата епизода на Три Хил:vozbud:

FoxXy Iv=)

Time passes..
Член од
10 мај 2008
Мислења
79
Поени од реакции
2
Денес ја гледав 2 епизода, 2 сезона....и нормално уште една предобра епизода! Во еден здив изгледав 42 минути:pipi:...Ги обожавам сите од серијата...најдобра еее!!:tv:
П.С. Одвај чекам 15-ти септември, тогаш излегува 3 епизода!:vozbud:

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
може некој да ми даде валиден линк од 13та епизода? (1 сезона) искарав од рапидшер 1

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
Ауч, нова епизода дури на 9ти март :nesvest: Иако претходната епизода не беше нешто посебно па да ја очекувам оваа со нетрпение ама сепак 9ти март :jaj: !! (Очекував повеќе од Блер, а онаа сцената со мобилните :pos: )
Да видиме што ќе се случи со Рејчл и дали ќе го откријат синот на Руфус и Лили :vozbud:

FoxXy Iv=)

Time passes..
Член од
10 мај 2008
Мислења
79
Поени од реакции
2
Па последниве епизодички и не се нешо до толку интересни...ама ипак се дешаваат интересни ствари..Ко што кажа за мобилните-коа Дорота се појави на вратата од WC хахахахаха:pos2: се изнасмеав! :D
Инаку таа Рејчел страшно ме нервира:tapp:..а и Ден веке е толку досаден..не ни треба веке во серијава.. Чак е нај нај нај добар!..Го обожавам..ѕаедно со Блер:)
Ајде чекаме сеа само 9-ти март..да видиме што ке се случи:pipi:
Xoxo :)

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
Па последниве епизодички и не се нешо до толку интересни...ама ипак се дешаваат интересни ствари..Ко што кажа за мобилните-коа Дорота се појави на вратата од WC хахахахаха:pos2: се изнасмеав! :D
Инаку таа Рејчел страшно ме нервира:tapp:..а и Ден веке е толку досаден..не ни треба веке во серијава.. Чак е нај нај нај добар!..Го обожавам..ѕаедно со Блер:)
Ајде чекаме сеа само 9-ти март..да видиме што ке се случи:pipi:
Xoxo :)
Јас на таа на Блер другарката, не Изабел не Пенелопе таа другата со портокалова коса кога "штракаше" на мобилен.
Чак со ова последното не ми беше нешто нај нај, колку само да кладат мистерија, подобар беше кога се моткаше со Блер.
Ден да...стварно е досаден а Рејчл, што знам, можеби требаше некој ваков лик да и се спротистави на Блер.
Нејт веќе не е толку во епизодите како претходно и Џени:nesum:
Како сакам уште една таква епизода како кога направи ревија сред забавата.

Kajgana Shop

На врв Bottom