- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 4.245
Ма вреди да се гледа серијата и те КАКО... Оваа Кристен Бел одлична е како нараторка, колку го сакам тој нејзин глас X.O.X.O Gossip Girl....
Цела актерска екипа совршено се вклопува во целиот концепт на серијата,вклучувајки ја и КристинМа вреди да се гледа серијата и те КАКО... Оваа Кристен Бел одлична е како нараторка, колку го сакам тој нејзин глас X.O.X.O Gossip Girl....
Welcome in the club:smir:ja obozavam serijava...zaedno so One Tree Hill mi se edni od najomilenite serii...prvata sezona bese zakon...izgledav 18 epizodi vo 3-4 dena i bas snosti ja gledav prvata epizoda od vtorata sezona..super bese..odvaj cekam nova epizoda
tnx :smir: sega nekade dur go pisuvam ova e vo tek vtorata epizoda od vtorata sezona vo amerika..pa odvaj cekam utre ili zadutre da ja spustam :wink:Welcome in the club:smir:
Јас на таа на Блер другарката, не Изабел не Пенелопе таа другата со портокалова коса кога "штракаше" на мобилен.Па последниве епизодички и не се нешо до толку интересни...ама ипак се дешаваат интересни ствари..Ко што кажа за мобилните-коа Дорота се појави на вратата од WC хахахахаха:pos2: се изнасмеав!
Инаку таа Рејчел страшно ме нервира..а и Ден веке е толку досаден..не ни треба веке во серијава.. Чак е нај нај нај добар!..Го обожавам..ѕаедно со Блер
Ајде чекаме сеа само 9-ти март..да видиме што ке се случи
Xoxo