B
Beck's
Гостин
Ajde momci gi tepame ciganite vecerva sigurno![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Не ја тупи бе брат. Сите акции беа креација на Чави и Иниеста....Mногу лошо играат бе у пм! Лоша фомрација пред се, Виља на една страна до аут, Торес на друга, у средина нема никој. Ај Виља супер игра таму, ама уште едно крило да стави десно и Торес или Љоренте во средина.
Сите освен Виља, Алонсо и Рамос изиграа подпросечно. Касиљас несигурен, Пике и Пујол исто, Чави нигде го нема, Иниеста себичен, Торес - срање!
Можеби играа претпазливо на 0-0, ама сепак многу недозволиви грешки правеа.
Не ја тупи ти, Чави у пола случаеви кога имаше топка не знаеше што да направи, многу повеќе очекував од него на СП. Иниеста играше подобро, ама многу себично.Не ја тупи бе брат. Сите акции беа креација на Чави и Иниеста....
Види ја анализата во делот на пасови, и ќе ти биде јасно. Башка петата од Чави до Виља кога го постигна голот, беше ,,мала" мајсторија...Не ја тупи ти, Чави у пола случаеви кога имаше топка не знаеше што да направи, многу повеќе очекував од него на СП. Иниеста играше подобро, ама многу себично.