Фан Клуб: Шпанија

B

boki10messi

Гостин
Ова ќе биде практично истрбување на GITANOS.

Casillas

Ramos - Pique Puyol - Capdevila

Xabi - Sergio
Xavi - - - - - - - - - Iniesta

Torres Villa​

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
Давид Виља: 42 and counting :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
^
Уште 2 и се изедначува по голови со Раул.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Честито победа, контрола на средината во стилот на Барса. Честито за Виља, оскар за Капдевиља.
Мислам дека Шпанија има мала несигурност во одбраната, треба да поработат на тоа.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.620
Поени од реакции
14.497
Ај честито, се надевам Шпанија ќе биде шампион, сепак Реал се од Шпанија па кон нив сега ќе имам највеќе симпатии, зошто да имам кон швабите или кон дрогирашот.. :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Кај се погоди баш вечерва да ме заебава форумов заради овој посран лимит.Малце ремет да удревме.Резултатот кажува се,се гледаме во 1/2 финале(Парагвај не го рачунајте).ВАМОС!!!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Mногу лошо играат бе у пм! Лоша фомрација пред се, Виља на една страна до аут, Торес на друга, у средина нема никој. Ај Виља супер игра таму, ама уште едно крило да стави десно и Торес или Љоренте во средина.

Сите освен Виља, Алонсо и Рамос изиграа подпросечно. Касиљас несигурен, Пике и Пујол исто, Чави нигде го нема, Иниеста себичен, Торес - срање!

Можеби играа претпазливо на 0-0, ама сепак многу недозволиви грешки правеа.

I

IBIZA SOUND

Гостин
dobra igra,ama vo prvoto poluvreme nekako kako bez ideja da bea vo napadot
so izleguvanjeto na tores nekako podobro mu dojdi i na villa

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.083
Mногу лошо играат бе у пм! Лоша фомрација пред се, Виља на една страна до аут, Торес на друга, у средина нема никој. Ај Виља супер игра таму, ама уште едно крило да стави десно и Торес или Љоренте во средина.

Сите освен Виља, Алонсо и Рамос изиграа подпросечно. Касиљас несигурен, Пике и Пујол исто, Чави нигде го нема, Иниеста себичен, Торес - срање!

Можеби играа претпазливо на 0-0, ама сепак многу недозволиви грешки правеа.
Не ја тупи бе брат. Сите акции беа креација на Чави и Иниеста....

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Не ја тупи бе брат. Сите акции беа креација на Чави и Иниеста....
Не ја тупи ти, Чави у пола случаеви кога имаше топка не знаеше што да направи, многу повеќе очекував од него на СП. Иниеста играше подобро, ама многу себично.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.083
Не ја тупи ти, Чави у пола случаеви кога имаше топка не знаеше што да направи, многу повеќе очекував од него на СП. Иниеста играше подобро, ама многу себично.
Види ја анализата во делот на пасови, и ќе ти биде јасно. Башка петата од Чави до Виља кога го постигна голот, беше ,,мала" мајсторија...

Kajgana Shop

На врв Bottom