Фан Клуб: Шпанија

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.914
Поени од реакции
30.890
Tapa brat tapa, neka si igraat oni pak levo desno imale posed 70% preku k*r ako imale, si tepa Svajcarija koa ovie botovite ne mozat gol da dadat.
Aj pozdrav.

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Додека не го повика Гути у состав и не го игра прв тим, така им е.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Шпанија 1
Шпанија 1 со хендикеп
Шпанија 1 со 0-2 хендикеп
Шпанија 2+
Шпанија 3+
Шпанија 2+пп
Шпанија 1-1
Шпанија х-1
Виља да дае гол

Се осеќам мн. лошо у моментов :))

Иначе , разочаран сум до макс од Шпанциве ...... Посед имаа , да ....ама 5 шанси асални немаа бе ...... Срамота со такви играчи ...И Дел Боске може гомна да јаде шо не го стаи Фабрегас ... или Навас порано ... Силва беше ДУПКА , Иниеста не знам шо му беше ...Чави онака ..... Виља од сите денови денес одлучи да ПОДАВА ....крвта да му ја ебам ;)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Што знам не сум толку вознемирен од поразов.Има сега да ги ебеме Чиле и Хондурас.По мене натпреварот го изгуби Дел Боске тотално погрешна тактика со неспремен Иниеста и Бускетс во тимот.Требаше да го игра Навас од почеток или Педро/Мата.Ај белки ќе му дојде умот за една недела.Најдобар Чаби Алонсо дефинитивно.Само да не паднат под притисок на медиумите сега нека ги однесат во карантин и нека му ја мислат,само така ќе издвојуваме две сигурни победи.

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Албиол > Пујол. Тука беше грешката на Дел Боске. :tv:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Само не пцујте по играчите кажав погоре кој ја заеба играта поточно беше надмудрен од Хитцфилд.

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Не викам дека не беа добри, ама да речиш дека Швајцарците тотални ги надиграа и беа подобри не е точно. Имаше добри шанси за гол само фалеше мааалку среќа (пречката на Чаби, шансата на Пиќе...), а и многу лев гол примија, да не речам на среќа.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
Како ебено просечен просек како Бускетс се влече по првиот тим на Барса и Шпанија уште не ми е јасно

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Бускетс игра -Фабрегас на клупа :pos2:ЦЦЦ

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Страшни се шпанциве. Со тие играчи бе, со тие играчишта да изгубиш од една просечна репрезентација како Швајцарија треба да си цар. Кој кур ја вртат топката лево десно, исто ко Арсенал да го гледам, завршница нема. Бускетс? Кој кур игра во овај тим на Шпанија. Како само е можно ѕвер како Фабрегас да седи на клупа, дури Бускетс игра балет? Чиле изигра страшна партија денес. Ако го покажи истото против Шпанија, тешко дека групите ќе ги поминат. Па и нека не ги поминат! :mad:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Ова денеска е предзнак за Вимблдон. Ха-ха.

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
А се смеете на Италија,како изиграла 1-1 со Парагвај :nenene:Дупки

Kajgana Shop

На врв Bottom