Фан Клуб: Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Nikolic
  • Време на започнување Време на започнување
Не го кажав оти е повреден сеуште, инаку кај се мењаат Виља и Торес во нападот. :)

Денеска пробуваше нешто Дел Боске,но со Чаби и Бускетс во тим нема шанси.Абе што го форсираат толку тој Бускетс не знам.А еве глеам значи Арбелоа стартувал.Составот јас го пишав неколку пати ама се некој се противеше.Еве ви го уште еднаш:
Касиљас
Рамос---------Пике------Пујол-----------Арбелоа
Чаби
Иниеста----------Чави--------------Силва
Виља--------Торес
Овој е 99%,а за формација гарантирам дека е оваа,сеа ако дојде до замена Пујол(Албиол),Арбелоа(Капдевиља),Педро итн.

Who the fuck is Трајче!?!?!? Бускетс?

Нема шанси Валдес да го стави прв голман, не се будалете, ќе видите кој е Икер кога ќе биде потребно :)

Се надевам дека Нињо ќе се врати што побрзо :pipi:

Casillas: "Es una lástima que una competición tan seria como un Mundial tenga que tener un actor protagonista tan pésimo como este balón".

Не му чини топката на Икер :tv:

Ја мислам еден од Фабрегас или Иниеста ќе игра на местото на Трајче, останатото се исто, со тоа што Чаби ќе биде ДМ.

Исто ко да играш без класичен ДМ. Ке налетаат на некои попалени африканци и ќе си отидат засрамени дома. Сена беше идеален, негов наследник може да биде само Трајче (и Хави Мартинез).

Силва мора да игра?:raz:
У 4-1-3-2 формација,он и Иниеста треба да играат на иста позиција,лево.Денеска се ротираа,еден лево играше,еден десно,па ќе се сменат и така..Незнам колку е добро ова..
Ама Силва игра пред Фабре дека е поофанзивен и дека Фабре=Чави...Ама незнам колку е поофанзивен со оглед на тоа дека Фабре постигна околу 15 гола у Англија оваа сезона...
- Чаби -
- Чави - Фабрегас - Иниеста -
- Торес - Виља -
Или у краен случај ако овие 3ца толку неможат да играат заедно,боље Навас да игра десно а Иниеста лево него Иниеста да се ротира лево-десно заради Силва.
- Чаби -
- Навас - Чави - Иниеста -
Или ни еден од овие,да играат со уште еден ДМ,Хави Мартинез(само не Трајче..сигурно и тука фатил врски :pos:)

Премногу квалитетни играчи за во еден тим.Нека ни позајмат нас некој што не фаќа место,растур ќе прајме.:pos:

не знам колку забележавте ама ако и силва отиде у Реал цел овој прв тим денес шо беше ќе биде од барцелона и реал :tv:
уше еден доказ колку квалитетни тимови се и двата клуба :back:

Со еден Фабрегас или Иниеста на местото на Чаби, играта би била далеку потечна. Ова денес беше ко деца пуштени на ливада.

Денес асистенција и гол, За разлика од неспособниот Бускетс и досегашната пракса верувај дека нема да отпадне од прв тим.

--- надополнето ---

И Пујол не ми е за прв состав константо, ќе напраи кикс кај и да е.

Денес асистенција и гол, За разлика од неспособниот Бускетс и досегашната пракса верувај дека нема да отпадне од прв тим.

--- надополнето ---

Па кој да го стават ако не Пујол ?

Цела сезона ги носи Барса на ушка ...... 20000000000000000000000000 гола има спасено циганот ....На Клупско ниво формата му беше перфектна ...за разлика од Арбелоа .... (или као и да се викаше тој централниот ) шо киксаше ко луд -.-

--- надополнето ---

Нормално дека нема да отпадне кога ги има Буси и Хави Мартинез конкуренти за ДМ. Со Сена друг муабет ќе праевме. Се надевам дека ова беа само екперименти на Дел Боске, иначе со таа средина од Чави Чаби и Буси, нема да догура далеку.

Шансите Пујол да направи кикс, се далеку помали од шансите кој било друг дефанзивец на Шпанија да го направи истото.

Па кој да го стават ако не Пујол ?

Цела сезона ги носи Барса на ушка ...... 20000000000000000000000000 гола има спасено циганот ....На Клупско ниво формата му беше перфектна ...за разлика од Арбелоа .... (или као и да се викаше тој централниот ) шо киксаше ко луд -.-
Па Албиол и Пујол сигурно се јадат по киксови сезонава. Албиол правеше во последните 4 утакмици.

Натпреварот ме потсети на Македонија-Шпанија,искрено ме изненадија Саудијците,покажаа срце во фудбалот....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom