Форумски легенди!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
и мене ми недостига еце:cry:

сега никој на форумов не ме смее, никој друг не ни го опишува целиот ден на драга кајгана, и веќе ни играчница не е забавна

еце врати се
ветувам нема да се карам веќе со тебе :nesum:

Еце очајно ми фали :)

ќе издвојам неколку постови :pipi:
Во моментов не знам што ми се случи... всушност, изгледа знам... вака сега...
Бев многу гладна и одеднаш се прејадов, а згора на тоа и храната беше жешка, а јас не ја почекав, одма почнав да јадам... и одеднаш ме заболе стомак (некаде кај желудникот), отидов во веце, легнав... и сега е подобро, фала Богу... :nesvest:

Eце во Драга кајгана - Драга Кајгана, Заборавив да ти кажам, конечно си го научив мојот мобилен на памет! :icon_lol:

Уште еден пост - Драги Кајганџии, ајде ве молам некој нека ми даде некоја манџа, било каква, изгорев за манџа!!!

Драго Кајганче,
отидов јас под туш, па ќе се вратам...чекај ме, kisssss...

Серијата е закон, знам затоа што ја имам гледано рекламата, добра приказна, по мој вкус... ама не ја пратам, немам ни време, ниту знам во кој термин е...
:pos:

Ece напиша:
Порано користев компјутерска столица, ама откако го купивме новиот мебел, во собата немам многу место и сега седам на обичен помал стол...
Ок ми е и вака, тој стол беше па скап, а многу брзо се расипува... три имав сменето досега...

и постот кој ми остави најголем впечаток :pos:
Драга Кајгана,

се враќам денес кај 13 часот од школо, и да ја пуштам чешмата да се измијам, гледам нема вода. Ми се стемни, најлош момент за да нема вода. Па оставив само ранецот и отидов да купам вода. Тамам се вратив натоварена со две големи флаши вода, дека сјајот за усни ми стоеше на бирото, а бирото ми е во ќош така сместено и има позади празно место, нешто тука оставав и несакајќи го бутнав сјајот за усни позади бирото. Лелеееее, па земав од купатило што имаше една прачка, не беше доволно долга, ама јебига, немаше друга, па полека, полека (душата ми знае како), го извлеков сјајот за усни. И сега и сјајот за усни и лабелите ги сместив на сигурно место, па се надевам дека во иднина нема да имам вакви инциденти. :pos:

Инаку сега си ручав, немам ништо посебно за учење утре, па малце си кулирам, па вечер одам во "акција". :pos:

Поздрав, драга.

Еце врати сеееееееееееееееееееееееееее!:pipi:

Сега ми светна една идеа,зашто онака на зафрканција не се „одржуваат“ Kajgana Awards?

Де бе, наградата би била тајтл ко на Лет3? :)

Абе, далеку е 11ти октомври, а веќе си замина, т.е. го банираа Роно Тенкиевски а баш беше интересно :pos2:

Сега ми светна една идеа,зашто онака на зафрканција не се „одржуваат“ Kajgana Awards?
Има на крајот на секоја сезона, ова де... година, само знаеш што, ние модераторите и администраторите ги местиме за да победиме и то.

пис

mi pritekna na edna cura so reprezentativno dekolte, beshe kratko vreme, naprai rshum na forumov megu mashkite, se skara so moderatorkite i adminkite i se izgubi, ali beshe strava, stil neviden do sea

CRVENOKOSA...sekogash interesna za chitanje i original, pogotovo vo borbite na seks temata za oralen seks, koa teoretski se dokazuvaa so leandra, dali koa zenite dudlaat moze da stenkaat, toa beshe cirkus adrija, ne sa sum se gazel od smeenje punaaaaaaaaaaahahahah

CRVENOKOSA legenda:smir:

Леееле да...и мене ми недостига многу, не е фер ова, си замина без збор...

Она си кажала, ама ако ви е кога не и ги читате километарските постови.

мојот реален свет е конечно стабилизиран, немам веќе потреба даго заменувам со виртуелниот.

Она си кажала, ама ако ви е кога не и ги читате километарските постови.

Леелее стварно си заминала...:(
А стварно ми недостига...нема со кого да играм во играчница кога ми е досадно...

какви луѓе ... дајте нешо од Ники и Натуш да читнеме да се посмееме :)

На мене ми недостасува mc dc. Зборувајте што сакате но со него форумот беше позабавен.

Иако го мразам гадот, сепак ми недостасува, SWEDEN. Ми беше интересно да спорам со него :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom