Ќе отпочнат работи за Музеј на ОНА во Чаир

• Креатор на темата TMPO
  • Време на започнување
Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
А ти ли ке ми забраниш мене да градам ЦРКВА у моја држава?
Jas ne sum ti zabranil nikogash i nema da ti zabranam.No Ova ne e TVOJA drzava ova e nasha Drzava

Dada tocno ova bas vo predizborie da se privlecat glasovi kaj naselenieto.Kako nevie sram kaj bevete porano tuku tokmu sega predizborna manipulacija.Ama neste vie krivi sdsm vi dade dozvola da pravite sto sakate .A opstrukcii ste pravele i pravite po zapadna makedonija i toa kako .bez dozvola od gradonacalnik albanaec makedoncite nemozat edno polsko vc da napravat a da nese prasat albancite. Tokmu taka imase opstrukcija za gradba na crkva ne lazi tuka.
Planot za gradenje muzej beshe paralelen so vashiot projekt okolku gradenje muzej od strana na Vladata so moite pari za figurite na Vmro i plus imashe vakva tema togash znaci ne se raboti za predizborna kampanja no ti si Srbsko dete i nema da razbirash za toa i nema poveke da ti davam objasnuvanje oti Stoilkoviq ke ti dade.
Za crkvite nemash pravo nikade vo niedna opshtina nema opstrukcii za gradenje crkva

:pos2: :pos2: Muzejot e nisto pred toa sto saka da gradi g. ALi!! Toj kaza deka posle izborite saka da gradi uste edno Sobranie za albancite vo makedonija:vozbud:
Enhallon toa ne zavisi od Ali toa zavisi od toa kako ke se formira vladata

Ама сеуште ќе нема храброст да се состани во 4 очи со Тачи(не знам од која причина)
Ima nekoi raboti koi ti ne gi znaesh nekoi Kodeksi........

И јас на тебе, рамноправно :) Да бидеме исти, нали?
rymz moze i jas

Член од
20 февруари 2008
Мислења
210
Поени од реакции
3
ми '99 не сум била 6то... ама го поминав материјалот покасно по географија... се измени демографијата на Западна Македонија... али еби не еби, прај деца не прај- џабе.. никако да стигнете до тие 20% па мора со каљаши, тужибабикање и тешки превари да ги надополните...
за жалење сто што самите ништо неможете да постигнете, треба да се срамите со својата неспособност а не да се фалите...
знаете како викаат: од кол, на кол, третиот во газ*

* македонска народна поговорка која секогаш испаѓа вистинита
pa taka sme nie albancite imame high level of testosteron :pos2: :pos2:

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Риалити чек. Музеј се гради. Точка.
Кој има потешкотии да прифати такво нешто, ц4 не е скуп, музеот се наоѓа откако ќе го поминеш мостот на Бит Пазар. Патриоти? Покажете се.

Млатење слама, како и секогаш, свака чуда за два три дана, и ќе стивне.

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Кој има потешкотии да прифати такво нешто, ц4 не е скуп, музеот се наоѓа откако ќе го поминеш мостот на Бит Пазар. Патриоти? Покажете се.

Заеби ти ц4. Кажи кај да купиме карти оти слушам ќе врие на премиера :pos2::pos2:
togas ke napravi svoja vlada :pos2: :pos2: inace ovoj pat vladata bez Ali nema smisla
Абе нема гајле. Али нека направи влада, ќе му дадеме и песочен замок да направи во менталната установа :smir:
П.С Се плашам од ментиши, најсериозно.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Гага е бе, ќе си стаам чајче и од двор ќе си глеам :)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457

Многу паметно и реално кажано. Ја сум си пиче чентовско и не ми држи гзот да палам музеи, дури и бит пазар го кружам преку ќерамидница па новиот мост железничка и да стигнам во центар...шо да прам?
Мислам дека после мислењево на Рајмз единствено што треба да се појави е стварно херој шо ќе го даваат после тоа на вести дека го ебал музејот а сите други прстот во нос и у задња клупа:)

П.С. Рајмз ќе прајш ти чајче и за мене бе :wink:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Не е до пичињата чентовски, туку до оние кои законски треба да го спречат.

Всушност, требаше да биде спречено многу одамна, пред некој да коалицира со нив, да ги внесе во парламент и да ги постави за министри во претходната влада. Сега е доцна.

Че терориста у парљаменти. Само во Македонија.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Не е до пичињата чентовски, туку до оние кои законски треба да го спречат.
Да треба да се спречи, ама не го спречуваат а кој е крив? Во случајов никој затоа што кој гласал гласал за тие кои што се на власт во моментов, истото беше и за Трифун одкако му го опна на Скопјево магарешкиот за сите почна да не чини сите го кењаа....епа за кој кур го одбрале бе?
Мислам смешно е после ебење сите да се каат, ебати сексот тогаш ебати

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Батали го бе па ти Трифун, мочковци ко него немаат врска со ова, ова е виша политика за типови ко него.

Kajgana Shop

На врв Bottom