Новото оружје на ДПМНЕ - Радмила Шеќеринска против Радмила Шеќеровска

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Како бе не ви е страм го закопавте скоро цел Македонски народ на дното на бедата и сиромаштијата па сега се правите некои си европски Македонци на кои им е страм дури и името на сопствената држава да го стават на паролата за изборната кампања.

Едно сакам да ви кажам :СТРАМ ДА ВИ Е.
Dobro, a vam SRAM da vi e sto sakate da napravite golem iscekor napred dodeka Makedonija stoi na rabot od bezdnata.
I SRAM DA VI E sto go zamajuvate narodot so nekakov referendum, a Gruevski vekje se soglasil vo Bukurest so imeto Republika Makedonja-Skopje.
I SRAM da bvi e sto mislite deka narodot e tolku mnogu glup do nivo koe sto vam vi odgovara.

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Dobro, a vam SRAM da vi e sto sakate da napravite golem iscekor napred dodeka Makedonija stoi na rabot od bezdnata.
I SRAM DA VI E sto go zamajuvate narodot so nekakov referendum, a Gruevski vekje se soglasil vo Bukurest so imeto Republika Makedonja-Skopje.
I SRAM da bvi e sto mislite deka narodot e tolku mnogu glup do nivo koe sto vam vi odgovara.
Не сакам ова да премине во лично пепукување и последен пат ке ти реплицирам.

1.Македонија добро знае кој ја донесе на работ на бедата и сиромаштијата.а сега кога некој се обидува да ја извади од оваа беда и сиромаштија сдс го оцрнува.

2.За Груевски дака се согласил,па по кој знае и кој ДАЈТЕ МИ ДА ПРОЧИТАМ ПИШАНА ИЗЈАВА ИЛИ ВИДЕО ДЕКА СЕ СОГЛАСИЛ ЗА ПРОМЕНА НА ИМЕТО.

3.Народот добро знае кој го прави глуп и кој го омаловажува и го исмејува.

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
2.За Груевски дака се согласил,па по кој знае и кој ДАЈТЕ МИ ДА ПРОЧИТАМ ПИШАНА ИЗЈАВА ИЛИ ВИДЕО ДЕКА СЕ СОГЛАСИЛ ЗА ПРОМЕНА НА ИМЕТО.
Vaka pisuvavte i za majskiot dogovor.
Sekoja ponatamosna diskusija e beskorisna.
Zosoto Gruevski toa ne go dematira, aj razmisli pa odgovori.
Se plasi da izleze na TV duel zosoto nema da moze a da ne laze koga kje mu se postavuvaat vakvi prasanja.
Na lagata neli kratki i se nozete, a razostkrivanjeto na visitinata moze da dovevde do golemi razocaruvanja.
ps. Da se razbereme za edna rabota. Jas potpolno se soglasuvam so stavot deka osven RM nisto drugo ne doaga vo predvid.
Od edna strana ja cuvme alternativata, AJDE DPMNOVCI kazete vekje ednas koja e vasata ponuda za ovaa drzava.
Mnogu brzo kje dojde 1 juni, treba da znaeme.

Член од
4 март 2008
Мислења
261
Поени од реакции
10
Не е Радмила Шеќеровска Рада е!:)

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Ne mozes da bides objektiven.:nenene: Sakas ama nesto ne ti dava, znam jas. :toe:
Абе интел...Ако сакаш обејктивност, ќе се согласиш дека покатастрофални први години на самостојност Македонија, неможеше да добие...И комунистите, и Љубчовистите после нив...

Кога ќе тргнеш од точката дека јас сум десно ориентиран, а ти лево оринетиран и дека нашата дискусија се базира на тоа, а не на тоа кој од кој штаб сурфа, ќе има за што да се збори.

А тоа дека Грујо не е цвеќе за мирисање мислам дека најдобар факт за тоа е праќањето на Љубе и Јохан во Хаг, кога заедно со Ганка одеа по Брисел и Берлин и останати европски „институции“ да ги цинкарат. Ебати вмровците.

А Љубчовистите, крадеа...ама имаше и за народот :pos:

Исти гомна се и едните и другите...меѓусебно добитна комбинација. Тогаш Љубчо и Бранко, денеска Грујо и Бранко...се е исто, сеуште ништо не се менува.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Uste eden fakt deka e podmolna igra na sigurnite pobednici, ni kanal 5 ni A1 nemozea da stapat si Baba Rada ali zatoa Vecer na celo so Latas napravija intervju.
:tapp:A што к.. сте се фатиле за имињата на кандидатите, нели според уставот секој граѓанин има право да бира, да биде биран и избран.
Да не имате случајно монопол на имињата, па друг да не смее ни да помисли да се кандидитира ако има слично име со некој од политикантите на сдсм.:baeh:
Некој си правел заебанција... па што ако....ќе си добие гласови колку заслужил и точка. Или се уплашивте и тие два/три гласа што би ви ги дадале да не ги изгубите:pos::pos:
Имате ли попаметна работа отколку да се бафтате со имиња, ве фати грчкиот синдром..во мода е..
Не, немате попаметна работа, освен зајадувачки подметнувања друго и не знаете.. заборавив, специјалност ви е да го ебете народот а одозгора да му издавате и лекарски уверенија дека е невин:pos::pos::pos:

Член од
1 мај 2008
Мислења
48
Поени од реакции
2
Абе интел...Ако сакаш обејктивност, ќе се согласиш дека покатастрофални први години на самостојност Македонија, неможеше да добие...И комунистите, и Љубчовистите после нив...

Кога ќе тргнеш од точката дека јас сум десно ориентиран, а ти лево оринетиран и дека нашата дискусија се базира на тоа, а не на тоа кој од кој штаб сурфа, ќе има за што да се збори.

А тоа дека Грујо не е цвеќе за мирисање мислам дека најдобар факт за тоа е праќањето на Љубе и Јохан во Хаг, кога заедно со Ганка одеа по Брисел и Берлин и останати европски „институции“ да ги цинкарат. Ебати вмровците.

Исти гомна се и едните и другите...меѓусебно добитна комбинација. Тогаш Љубчо и Бранко, денеска Грујо и Бранко...се е исто, сеуште ништо не се менува.
Објективност за пофалба:aplauz:

Член од
6 август 2005
Мислења
16
Поени од реакции
0
Ај океј, нека е и местенка, независно од кој и зошто .. Не ви е малку чуден фактот шо сите 5 луѓе дале иста изјава?! Прв пат слушам, неќам јас да сум кандидиран, бла бла..

Прва работа, ако некој зема 5000 денари месецот, и му се понуди ваква работа, сигурно нема да ја одбие, оти никој со сув газ риби не фаќа, му имат плеснато некое иљадарче во евра, и одма пукат очите (доколку е местено, за то незнам).
Второ, СДСМ се првите и единствени кој шо фалсификувале избори досега, по овие избори незнам, ќе видиме :).
Трето, Груевски заедно со Бранко, кажаа дека имаат прифатено заедничко решение за името, по кое се кренаа бурни протести и слично, и се откажаа.

Член од
1 мај 2008
Мислења
48
Поени од реакции
2
Ај океј, нека е и местенка, независно од кој и зошто .. Не ви е малку чуден фактот шо сите 5 луѓе дале иста изјава?! Прв пат слушам, неќам јас да сум кандидиран, бла бла..

Прва работа, ако некој зема 5000 денари месецот, и му се понуди ваква работа, сигурно нема да ја одбие, оти никој со сув газ риби не фаќа, му имат плеснато некое иљадарче во евра, и одма пукат очите (доколку е местено, за то незнам).
Второ, СДСМ се првите и единствени кој шо фалсификувале избори досега, по овие избори незнам, ќе видиме :).
Трето, Груевски заедно со Бранко, кажаа дека имаат прифатено заедничко решение за името, по кое се кренаа бурни протести и слично, и се откажаа.
А шо беше муабетот?Прво,второ,трето....и се кажа!

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
ДАЈ ТЕ ПИШАНА ИЗЈАВА ИЛИ ВИДЕО А НЕ ДА МЕЛЕТЕ КАКО ПРАЗНИ ВОДЕНИЦИ.

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18

Se ti e napisano kako sto treba. Edistveno greska si za toa sto mislis deka sum levo orientiran.
Tokmu zatoa mnogu me nervira komunistickiot nacin na vladeenje na Gruevski.
Mlad si zatoa ne znaes kako bilo vo YU. Jas imam 42 i dobro pametam. nikoj ne mi raskazuval. Ako me razbiras, ako ne zdravje.(hint, kolektivna i privatna sopstvenost) besplatno(zimi majka) ova ili ona, slikanje slikanje slikanje...i samo slikanje.......

Aj posleden pat kje ti kazam, jas stab nemam.Ako nekogas vo idnina si dozvolam takva greska sigurno nema da bide toj na Bihacka ili uste pomalku onoj do min. za finansii. Ne vikam deka moite postovi ne te naveduvaat na takvi zaklucoci.
Pred da etiketira nekoj nekogo sto ne go poznava treba da bide svesen deka puka vo prazno( i za mene vazi). No, ova e forum, sekoj ima pravo mnogu da se zaebava, malku da se zaebava ili ic da ne se zaebava.
I to....me mrzi da pisuvam u picku......

Kajgana Shop

На врв Bottom