Добре де кажете сакам да разберам и не могам.Какво толкова сите македонци имате против Бугариjа. ја никога не сум обиждал за ништо нито един от вас. Какво искате толко от нас. Така ви се повдига самочувствие като показвате снимки на б'лгарски цигани и ги слагате в тема св'рзана с европска униjа ли ? ја винаги само с добро сум се однесувал с вас и като влјаза во тема за диалог какво да видја само обиди и отвратителни снимки. Зашто толкова сакате да унижите сите бугари.Все пак ако Бугариjа не признаваше Македонија немаше п'рва да ја признае. Дајте наистина да говорим за реални нешта. Бизнес , политика , заплати , стратегии на Бугариjа и така да разјасним как живејат бугарите наистина , а не сас копирани слики от сајт с бугарски цигани , които така в мизерија си сакат да живејат и в 25 век пак така ште изглеждат.Мислим , че ште ме разбрете.
Просто дајте реално да обс'дим , ако сакате. То не е само да плукаш , а требва и да имаш причина. Ето например зашто студентите от Македонија учат во Бугариjа като не им харесва и зашто толкова луге чакат цела година за бугарски пасош ? Сигурно в интернет има слики и на македонски цигани и ја ако сакам мога да ги копирам в сајтот и да викам вижте колко са бедни македонците. Па мислим го за не убаво нешто.Ама нали ова е форум да се водјат диалози да се сборува на нормален не обидлив јазик.