E
emission
Гостин
Кога па сме виделе убаво од вас бе. Камо да не бевте.Ei момче зелено,лошо чиниш дека ни настројваш против Македонија!Нема да видиш убаво!
Кога па сме виделе убаво од вас бе. Камо да не бевте.Ei момче зелено,лошо чиниш дека ни настројваш против Македонија!Нема да видиш убаво!
И ти нема да видиш ништо убавоEi момче зелено,лошо чиниш дека ни настројваш против Македонија!Нема да видиш убаво!
Ке ни го накршите!Ei момче зелено,лошо чиниш дека ни настројваш против Македонија!Нема да видиш убаво!
Хахахаха...Сега тук и без две ц'рвени си оправјам вашите девојчинја.Но за жалост и в леглото не ги бива.Смр'дливи като прасета
Bugarija i EU
Magare i Voena Muzika:pos2:
Тоа е бил особено запознат - средната плата на учителите во Блгариjа е 330 евро.Пред неколку дена седам на гости кај комшија. Беше дојден негов колега од Бугарија, работат и двајца за германска телекомуникациска фирма.
Баш на вести имаше за штрајкот на просветарите, како просечната професорска/наставничка плата била мала па сакале поголема. Прашува бугаров колку е платата на даскалите, комшијава вели од 250 до 300 евра.
Бугаров се фати за глава и вели еми кај нас е 100 евра даскалска плата бе.![]()
Чорапогашници во Татарскиот јазик е исто што и хулахопки во Македонскиот.За разлика од вашите, кои на времето се ебаа за една мастика, пар чорапогашти, па преку 2 червени, до денешните 20 лева на Л`вов мост.
Убавиот живот на Татарите едноставно ме остава без зборови :kesa:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И за крај како десерт обаче новиот Татарски премиер кој ќе ја извлече Татарија од лајната...
![]()
Овој на последната лика на 4. Септ. во Гданск има состанек на 4 очи со Путин. Вашиот може само куфарите да му носи:pos2:уу овој на последната слика прав татар
Врати се малце назад и прочитај го постото подобро, ако напишеш на www.google.com poverty in Bulgaria и избери слики па ќе видиш што ќе добиеш, не сум јас манипулатор и залжливец туку вашиот смрден гугл, да ви е..м тоа пинците, пети распукани, сељандури :baeh:Хе-Хе Злобар,манипулатор и лажец. Зел слики от Индија и злобее. Видите сами: http://www.worldproutassembly.org/images/poverty_india11.jpg
И ако овое не е антибугарска пропаганда, здраве му кажи!
Куферот со парите украдени од вас лекоумните Татари :pos2:Овој на последната лика на 4. Септ. во Гданск има состанек на 4 очи со Путин. Вашиот може само куфарите да му носи:pos2: