Се радувате за успесите на другите?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ми се мили луѓето ДА, искрено се радувам, исто како да се работи за мој личен успех.

Офкорс. Особено за шмекериците. Коа ке ми прати порака на телефон дека го положила испитот и дека за тоа сум заслужен јас пред два дена шо сме се шмекнале на пешачки. Мислам...како да не ми се разнежни срцево.

За блиски личности секогаш и никогаш не сум љубоморен, а за некои од пм па знам да бидам и љубоморен.

Да. На сограѓанецот ми, Пандев. :cuc:

Ако е поштен успехот, се радувам на кој било.:smir:

се радувам нормало за успесите на блиските луѓе, исто како да се мои успеси се радувам. па сигурно нема да се радувам за успехот на комшијата што не правам муабет 7-8 години :toe:

poveke se raduvam na tugite uspesi nego na moite,koga stanuva zbor za moite mi e milo no sepak pak si vikam deka mozelo i poveke,pa ubavo e so dobri misli na nekoj da mu go cestitas uspehot,poubavo e za tebe,covek iskreno ke gi svati iskrenite cestitki....

Srekna sum poradi moite bliski ako imaat nekoj uspeh, no sekako deka i oni se srekni na moite uspesi.....taka da nikogas ne sum zaviduvala i nemam namera da zaviduvam na nekoj, osven da cuvstvuvam ne iskrenost ako nekoj uspeh go dobie bez opravdana pricina, bez da se zagrizuval mn dali nesto ke postigne ili ne...takvi uspesi ne komentiram

Да, се радувам. Доколку честат во кафана уште повеќе се радувам.:vozbud:

За некој кој ми значи многу сум среќна да успее во тоа што најмногу го сакал и да има убав живот.Нормално не можам да мислам лошо на моите најблиски и другарки/другарки.А за оние кои не ги познавам сеисто ми е.Не сум љубоморна ако се квалитетни луѓе нека успеат но не ми значи нивниот успех многу.

Доколку е некој мој близок или некој кој ми значи во мојов живот се радувам,а тоа се должи бидејќи таа личност вложила труд и напор за да го постигне тој успех.

Да,секако дека се радувам на тој начин и тие се срекни а и јас:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom