Windows XP SP3 Final Released Today...

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ја верзијата што ја излезе во windows updates, претпоставувам го решиле проблемот со Microsoft Dynamics Retail Management System, па затоа сега тежи 342MB.

Windows XP Service Pack 3, Checked Build

Сеа знам што ке прашаат сите оние кои што ке го симнат Checked билдот хехехе. Ама нема гајле, има многу лесно и просто чаре за тоа.

А ако се инсталира СП3 се брише се од компјутерот како кога форматираш или не? Ако не се брише ништо одма слегнувам и инсталирам:vozbud::pos2:

Сеа знам што ке прашаат сите оние кои што ке го симнат Checked билдот хехехе. Ама нема гајле, има многу лесно и просто чаре за тоа.
Кажи шо е работава?Го симнав ама ми е страв даа го инсталирам да не ојдат сите податоци..

НЕ СЕ БРИШЕ НИШТО, кај мене го симнав и НЕ СЕ ИЗБРИША НИШТО, позз

НЕ СЕ БРИШЕ НИШТО, кај мене го симнав и НЕ СЕ ИЗБРИША НИШТО, позз

ОК Фала многу, ама сега уште едно прашање. Прави ли проблем ако не е лиценциран Windows-от или не?Ако прави проблем да слегнам некој торент да го лиценцирам Windows барем додека да се инсталира СП3?позз
Веќе се слегнува на 88% e, уште 15 мин. и готов е.:vozbud::pos2:

Ако имаш претходно инсталирано некоја верзија на SP3, избриши ја, па земи ја последната верзија од нет.
Ништо неам инсталирано, неќни ми е форматиран.
Преку сејф мод да не се инсталира?

Исклучи Анти Вирус ако имаш уклучено можда тоа ти прави проблем, кај мене моментално се инсталира и не ми прави никакви проблеми сега за сега....:vozbud::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom