-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Ама чудово уште го нема за x64 a? (64 biten XP)
И нема ни да го има, ХР64 е со друг кернел, односно со оној на Сервер2003.Ама чудово уште го нема за x64 a? (64 biten XP)
Ова е како надградба за сп2???Еве ја верзијата што ја излезе во windows updates, претпоставувам го решиле проблемот со Microsoft Dynamics Retail Management System, па затоа сега тежи 342MB.
Windows XP Service Pack 3, Checked Build
Кажи шо е работава?Го симнав ама ми е страв даа го инсталирам да не ојдат сите податоци..Сеа знам што ке прашаат сите оние кои што ке го симнат Checked билдот хехехе. Ама нема гајле, има многу лесно и просто чаре за тоа.
Ако имаш претходно инсталирано некоја верзија на SP3, избриши ја, па земи ја последната верзија од нет.
ОК Фала многу, ама сега уште едно прашање. Прави ли проблем ако не е лиценциран Windows-от или не?Ако прави проблем да слегнам некој торент да го лиценцирам Windows барем додека да се инсталира СП3?поззНЕ СЕ БРИШЕ НИШТО, кај мене го симнав и НЕ СЕ ИЗБРИША НИШТО, позз
Истиот проблем и кај мене, а немам претходно инсталирано ништо.
Ништо неам инсталирано, неќни ми е форматиран.Ако имаш претходно инсталирано некоја верзија на SP3, избриши ја, па земи ја последната верзија од нет.