Windows XP SP3 Final Released Today...

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Simnete go ovoj.Raboti kako licenciran.Ne bara nikakov kluc,uste pri prvoto setiranje vednas mozete da go registrirate,stavate vasi podatoci i na kraj automatic update.Nema crn ekran tuku se e legalno.Vi preporacuvam da go probate:

Од Princ: најн пиратерија на форумов

Aj sto e piraterija i ne saka da se otvori...

Ја го иам XP Sp2 и доле ми пишува Automatic Updates, И коа ке го стиснам тоа ми пишува дека треба нешо да инсталирам SP3. е сеа ми е страв ако го инсталирам да не ми се избрисе се или да не поебам нешо дај кажете како правилно се инсталира за да не си го поебам компјутерот :helou:

Ја го иам XP Sp2 и доле ми пишува Automatic Updates, И коа ке го стиснам тоа ми пишува дека треба нешо да инсталирам SP3. е сеа ми е страв ако го инсталирам да не ми се избрисе се или да не поебам нешо дај кажете како правилно се инсталира за да не си го поебам компјутерот :helou:

Не би требало, само гледај да не има во тие упдејтите WGA.

Е тоа ќе ти го зезни Windowsot.

Нема што да се плашиш од SP3 или WGA... Ако имаш добар сериал, ништо не е проблем... Ако го имаш овој, V2C47 ........................................ итн, нема да имаш никаков проблем со WGA.. A само SP3 во себе нема WGA (afaik).

Јас немам лиценциран виндоус и кога инсталирав некои апдејти одеднаш ми се напраи црн екран и неможе да се тргне и доле десно у таск барот има една ѕвезда и исто десно доле има едно писува ask for genuine Microsoft Software i isto pisuva You may be a victim of software counterfeiting ???:jaj::toe:
LoL ја више си го зезнав виндоусот али ке зеам наскоро лиценциран па затоа кажете ми шо да праам за да не го поебам лиценцираниот.

Ако е лиценциран, нема што да се секираш. Доунлоадири ги сите упдејтови... Освен Windows Search, малку е спор на XP.

Во моментов неам лиценциран али мислам дека ми се поеба пошо иам црн екран и доле пишува You may be a victim of software counterfeiting , е сеа.. пошо го поебав затоа ке си стаам лиценциран.... а иначе вака со црн екран да не помислувам да го инсталирам а ?

Инсталири си SP3.. WGA е сосем друга работа.

Ке ми бара сериал ??????? и ја сум у мрежа со др комп ке треба да се исклучам од мрежа ???

мене денес ми се симна SP3 преку automatic updates. Се инсталираше релативно долго морам да кажам, ама немам никакви проблеми, win от ми е лиценциран заедно со лаптопот ми дојде.

Сакам да прашам дали ако го инсталирам СП3 ке ми биде после компјутерот како форматиран пошо кога пробав да го инсталирам на почетокото пишуваше нешо you must:
back up your system (така нешо не се сеќавам)
restart your computer after the installation

Ох брее. Абе инсталирај и немај гајле. Се ке ти биде океј.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom