Мак баскет плеј оф

Статус
Затворена за нови мислења.

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Не ги знаеш ни Јоксимовиќ, ни Рамбo
Ауууу каков играч беше дечково :)Кога ќе се избацеше со таа марамата на глава хаха...Еднаш мислам дека дури и среден прс ни покажа кај нас у сала.....

Член од
30 септември 2007
Мислења
369
Поени од реакции
0
вака кога ве слушам сите сте иделе и тогаш, а тогаш во финале со Работнички имаше посетеност од едвај 300 души и тоа кога ке дојдеа Сити Парк Бојс. А тоа кој играл, може си ги гледал на телевизија или си слушал постарите. Не ги знаеш ни Јоксимовиќ, ни Рамбо ни никој, играчи кои ставиле трага во Струмица. Молим те, лажи други, мене неможеш да ме лажеш, ЈАСНО?
Jas se sekavam na Joksimovic bese strasen igrac imase odlicen sut za 3 poeni i podvizen bese go imase vo site delovi na terenot so eden zbor mnogu borben igrac , igrase najprvin za Polo Trejd potoa slednata godina koga napravi Nemetali Ograzden ekipa premina vo Nemetali , posle mislam deka si zamina na edna godina i posle pak se vrati vo mak kosarka no vo redovite na Fersped Rabotnicki kade igrase edna polusezona bidejki se zdobi so teska povreda na kolenoto i ne bese vo sostojba da igra. Mislam deka taka bese ako sum greska popravete me. Radical ?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
вака кога ве слушам сите сте иделе и тогаш, а тогаш во финале со Работнички имаше посетеност од едвај 300 души и тоа кога ке дојдеа Сити Парк Бојс. А тоа кој играл, може си ги гледал на телевизија или си слушал постарите. Не ги знаеш ни Јоксимовиќ, ни Рамбо ни никој, играчи кои ставиле трага во Струмица. Молим те, лажи други, мене неможеш да ме лажеш, ЈАСНО?
Да сум искрен Рамбо не го знам...Ама Јоксимовиќ јас го знам...Беше тука,имаше супер шут за три поени...Но се повреди,пров аркада,после тетива такво нешто беше...Од Струмица ојде у Работнички тама пак се повреди....И незнам шо биде со него.:wink:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Rambo ,hahahahahah, Kmezic mislam deka se prezivase.............

inace , u moe maalo go vikavme Piratot...........

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Jas se sekavam na Joksimovic bese strasen igrac imase odlicen sut za 3 poeni i podvizen bese go imase vo site delovi na terenot so eden zbor mnogu borben igrac , igrase najprvin za Polo Trejd potoa slednata godina koga napravi Nemetali Ograzden ekipa premina vo Nemetali , posle mislam deka si zamina na edna godina i posle pak se vrati vo mak kosarka no vo redovite na Fersped Rabotnicki kade igrase edna polusezona bidejki se zdobi so teska povreda na kolenoto i ne bese vo sostojba da igra. Mislam deka taka bese ako sum greska popravete me. Radical ?
Грешка си пред да игре во фершпед играше во струмица , таа сезона кога во струмица беше купот кога изгубивм%

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
На кој викате Рамбо не ми текнува сеа.. Рамбо за Неметали да не играше еден огромен дечко :)????

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
На кој викате Рамбо не ми текнува сеа.. Рамбо за Неметали да не играше еден огромен дечко :)????
Кмезиќ е...тогаш беше 35-6 години, имаше брадичка и секогаш со марама на главата...добар центар...

V

Viktoranius

Гостин
Па добро бе, дечкото ти вели дека бил на утакмици на неметали огражден, и на Поло трејд и што сега вие право се лепите како муви на гомно ?

Ако не му верувате тоа е ваш проблем, не ми е јасно на секој пост серете, па размисли поубаво кој има комплекси.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Кмезиќ е...тогаш беше 35-6 години, имаше брадичка и секогаш со марама на главата...добар центар...
Аха знам сега за кој правите муабет.. Неметали имаше добар тим тогаш Кмезиќ,Грнчаров.. Јоксимовиќ :).
ПС:Енерџи нема што да и докажуваш на скопјани дали си одел на утакмици ич не се замарај :).

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Па добро бе, дечкото ти вели дека бил на утакмици на неметали огражден, и на Поло трејд и што сега вие право се лепите како муви на гомно ?

Ако не му верувате тоа е ваш проблем, не ми е јасно на секој пост серете, па размисли поубаво кој има комплекси.

Кај напишав дека не идел на утакмици?Прашав дали маицата што ја има од неметали треба да биде гарант дека идел на утакмици?Еве ја имам мајца од шафхаузен и не значи дека сум идел на утакмици на шафхаузен.Читај малце неписмен....

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Кај напишав дека не идел на утакмици?Прашав дали маицата што ја има од неметали треба да биде гарант дека идел на утакмици?Еве ја имам мајца од шафхаузен и не значи дека сум идел на утакмици на шафхаузен.Читај малце неписмен....
ДА значи бил си на сите утакмици и ај не замарај веќе со тој шафхаузен чувај си ја мајцата и готово :).

V

Viktoranius

Гостин
Па уште кога има маица од неметали огражден сигурно дека е идел на утакмици и да тоа е ГАРАНТ !

И неможеш да споредуваш со твојата мајца од Шафхаузен кој игра во Швајцарија ли беше или незнам дека беше, и со маицата на неметали огражден кој играше во Струмица.

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
ДА значи бил си на сите утакмици и ај не замарај веќе со тој шафхаузен чувај си ја мајцата и готово :).
Абе пубертетлио немој да се палиш многу многу жити цдто со тони монтана...

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Па уште кога има маица од неметали огражден сигурно дека е идел на утакмици и да тоа е ГАРАНТ !

И неможеш да споредуваш со твојата мајца од Шафхаузен кој игра во Швајцарија ли беше или незнам дека беше, и со маицата на неметали огражден кој играше во Струмица.
Ти си легенда жими мајка...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom