Ауууу каков играч беше дечково Кога ќе се избацеше со таа марамата на глава хаха...Еднаш мислам дека дури и среден прс ни покажа кај нас у сала.....Не ги знаеш ни Јоксимовиќ, ни Рамбo
Ауууу каков играч беше дечково Кога ќе се избацеше со таа марамата на глава хаха...Еднаш мислам дека дури и среден прс ни покажа кај нас у сала.....Не ги знаеш ни Јоксимовиќ, ни Рамбo
Jas se sekavam na Joksimovic bese strasen igrac imase odlicen sut za 3 poeni i podvizen bese go imase vo site delovi na terenot so eden zbor mnogu borben igrac , igrase najprvin za Polo Trejd potoa slednata godina koga napravi Nemetali Ograzden ekipa premina vo Nemetali , posle mislam deka si zamina na edna godina i posle pak se vrati vo mak kosarka no vo redovite na Fersped Rabotnicki kade igrase edna polusezona bidejki se zdobi so teska povreda na kolenoto i ne bese vo sostojba da igra. Mislam deka taka bese ako sum greska popravete me. Radical ?вака кога ве слушам сите сте иделе и тогаш, а тогаш во финале со Работнички имаше посетеност од едвај 300 души и тоа кога ке дојдеа Сити Парк Бојс. А тоа кој играл, може си ги гледал на телевизија или си слушал постарите. Не ги знаеш ни Јоксимовиќ, ни Рамбо ни никој, играчи кои ставиле трага во Струмица. Молим те, лажи други, мене неможеш да ме лажеш, ЈАСНО?
Да сум искрен Рамбо не го знам...Ама Јоксимовиќ јас го знам...Беше тука,имаше супер шут за три поени...Но се повреди,пров аркада,после тетива такво нешто беше...Од Струмица ојде у Работнички тама пак се повреди....И незнам шо биде со него.:wink:вака кога ве слушам сите сте иделе и тогаш, а тогаш во финале со Работнички имаше посетеност од едвај 300 души и тоа кога ке дојдеа Сити Парк Бојс. А тоа кој играл, може си ги гледал на телевизија или си слушал постарите. Не ги знаеш ни Јоксимовиќ, ни Рамбо ни никој, играчи кои ставиле трага во Струмица. Молим те, лажи други, мене неможеш да ме лажеш, ЈАСНО?
Грешка си пред да игре во фершпед играше во струмица , таа сезона кога во струмица беше купот кога изгубивм%Jas se sekavam na Joksimovic bese strasen igrac imase odlicen sut za 3 poeni i podvizen bese go imase vo site delovi na terenot so eden zbor mnogu borben igrac , igrase najprvin za Polo Trejd potoa slednata godina koga napravi Nemetali Ograzden ekipa premina vo Nemetali , posle mislam deka si zamina na edna godina i posle pak se vrati vo mak kosarka no vo redovite na Fersped Rabotnicki kade igrase edna polusezona bidejki se zdobi so teska povreda na kolenoto i ne bese vo sostojba da igra. Mislam deka taka bese ako sum greska popravete me. Radical ?
Кмезиќ е...тогаш беше 35-6 години, имаше брадичка и секогаш со марама на главата...добар центар...На кој викате Рамбо не ми текнува сеа.. Рамбо за Неметали да не играше еден огромен дечко ????
Аха знам сега за кој правите муабет.. Неметали имаше добар тим тогаш Кмезиќ,Грнчаров.. Јоксимовиќ .Кмезиќ е...тогаш беше 35-6 години, имаше брадичка и секогаш со марама на главата...добар центар...
Па добро бе, дечкото ти вели дека бил на утакмици на неметали огражден, и на Поло трејд и што сега вие право се лепите како муви на гомно ?
Ако не му верувате тоа е ваш проблем, не ми е јасно на секој пост серете, па размисли поубаво кој има комплекси.
Па добро бе, дечкото ти вели дека бил на утакмици на неметали огражден, и на Поло трејд и што сега вие право се лепите како муви на гомно ?
Ако не му верувате тоа е ваш проблем, не ми е јасно на секој пост серете, па размисли поубаво кој има комплекси.
ДА значи бил си на сите утакмици и ај не замарај веќе со тој шафхаузен чувај си ја мајцата и готово .Кај напишав дека не идел на утакмици?Прашав дали маицата што ја има од неметали треба да биде гарант дека идел на утакмици?Еве ја имам мајца од шафхаузен и не значи дека сум идел на утакмици на шафхаузен.Читај малце неписмен....
Абе пубертетлио немој да се палиш многу многу жити цдто со тони монтана...ДА значи бил си на сите утакмици и ај не замарај веќе со тој шафхаузен чувај си ја мајцата и готово .
Ти си легенда жими мајка...Па уште кога има маица од неметали огражден сигурно дека е идел на утакмици и да тоа е ГАРАНТ !
И неможеш да споредуваш со твојата мајца од Шафхаузен кој игра во Швајцарија ли беше или незнам дека беше, и со маицата на неметали огражден кој играше во Струмица.
Па сигурно дека сум легенда !Ти си легенда жими мајка...