Мак баскет плеј оф

Статус
Затворена за нови мислења.

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
Амир прае партали по КФМ ама неговиот шеф прае партали по светот ... за жал политиката и бизнисот се мнооогу вмешани во спортот во македонија...

Дефинитивно сите ви навивачи од по 15-16 години требе да го слушате човеков... од постарите се уче.. а се горе кажано е ФАКТ и моменталната ситуација е таква... ќе видиме фени по освоената шампионска титула што ќе напрае во некои од еу куповите (ако оде) и ќе видиме до кога „НИ“ кавадарчани ќе се тепаме у гради за ФЕНИ ИНДУСТРИ...додека постепено умираме од чадот на ФЕНИ ... и до кога ќе трае спонзорството... потсетите се на орка...

НИ е у наводници пошо ја лично не се тепам у гради за ФЕНИ ИНДУСТРИ иако сум од Кавадарци
abe ako propadne feni posle na nia konjovite na stadionot ke mu navivame:)
bi trebelo da naprave nesto feni u bibl ligata
abe podobro nesto nego nisto....i posle nekoa godina ke vikame eeee kako bese na jasmin ova ona

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
ti go pamtam zborot
ako zagubite i ako vikate deka e poradi sudiite ke te potsetam na voa
Sekogas sum bil iskren i ke bidam,i nekni koga go pobedivme Mzt povtrono pruzivme mnogu slaba igra i jas ja przinav...Ama veruvaj ako izgubime fer ke ti cestitam ovde pred site,no ako izgubime a toa e poradi sudiite ti sakam da mi priznaes oK,ke zborime iskreno?:smir:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Убаво ви кажа! Ке ве видиме во еврокуповите шо ке напраите(ако одите :smir:). Струмица видовме шо напраи и каде стигна! Сори за оффтопикоф

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Ништо не се случува случајно, филозовски кажано.
но, кога ќе размислиш подобро сите тие демек "случајности" кои се случија во финалето од купот, сите погрешни судења, тепањето во Кавадарци, забраната за Ајдуци да навиват на гостински терен, и се некој слични работи, делуваат како да има замешано длабоки прсти (абе цела рака), Амир Абед.
Срамота за една кошаркарска федерација е да дозволи екипа претендент за титулата да биде спонзор на самата таа федерација која го организира тоа натпреварување, па што тогаш другите екипи бараат да играат во таа лига, кога се знае дека судиите и одлуките ќе им бидат нормално благо наклонети (тоа е и сосема благ израз, треба некој посериозен) кон екипата спонзор. ама тоа во Македонија, пари и само пари, Фрли Амир некој денар, и се е готово, па и замисли во управен одбор е, претседател на кошаркарски клуб одлучува за натпреварувањето и на останатите екипи во лигата.

СРАМОТА!!! мислам дека Лозари треба да признаете дека оваа не е фер борба.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Ништо не се случува случајно, филозовски кажано.
но, кога ќе размислиш подобро сите тие демек "случајности" кои се случија во финалето од купот, сите погрешни судења, тепањето во Кавадарци, забраната за Ајдуци да навиват на гостински терен, и се некој слични работи, делуваат како да има замешано длабоки прсти (абе цела рака), Амир Абед.
Срамота за една кошаркарска федерација е да дозволи екипа претендент за титулата да биде спонзор на самата таа федерација која го организира тоа натпреварување, па што тогаш другите екипи бараат да играат во таа лига, кога се знае дека судиите и одлуките ќе им бидат нормално благо наклонети (тоа е и сосема благ израз, треба некој посериозен) кон екипата спонзор. ама тоа во Македонија, пари и само пари, Фрли Амир некој денар, и се е готово, па и замисли во управен одбор е, претседател на кошаркарски клуб одлучува за натпреварувањето и на останатите екипи во лигата.

СРАМОТА!!! мислам дека Лозари треба да признаете дека оваа не е фер борба.
Galaktikos!!!me mrzsese da go baram tvojot post od pred mesec i nes koga po porazot na strumica posledniot od prvenstvoto vo kavadarci ti rece deka so vakva igra nema sansi da bide strumica sampion...Sto poveke sega daaa.:smir:Ako ne se sekavas sega me mrzi ali utre ke go najdam:smir:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
абе можеби е кажал тогаш бидејки не се играле убаво и е бил револтиран.. арно ви кажа во постот пред твојот атанасе.. секоја чест за него!

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Galaktikos!!!me mrzsese da go baram tvojot post od pred mesec i nes koga po porazot na strumica posledniot od prvenstvoto vo kavadarci ti rece deka so vakva igra nema sansi da bide strumica sampion...Sto poveke sega daaa.:smir:Ako ne se sekavas sega me mrzi ali utre ke go najdam:smir:
Атанасе не се мачи да бараш сега ќе ти објаснам.
Зборот ми е што е срамно тоа што Фени е спонзор на федерацијата.
инаку да, за последниот пораз во кавадарци, единствено тој ви го признавам. тогаш не ни беа ни судиите криви ни никој, сами бевме криви. за првиот натпревар тепавте со тројка во последна секунда. за натпреварот во Струмица, во продолженија, и тоа заради судиите, во купот најголем удел судиите а потоа и Давитков. тоа е тоа.

и да добро се сеќавам шо кажав после последнио натпревар во Кавадарци. реков дека Фени изигра со срце и ја заслужи победата, и дека Струмица мора да ја поправи играта и играчите малку да се спуштат на земја ако сакаме да ја одбраниме титулата.

Од тогаш па до сега осеќам дека работите тргнаа кон многу подобро, Кадија многу влијаеше, и речиси не летаат толку во облаци како на почетокот, сега сериозно размислуваат за одбрана на титулата.

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Малце..инфо..Крстевски се повреди изгледа нема да може да игра во финалето..или да го даде макимумот..ова значи дека уште повеќе се намалува клупата на Струмица...што на подолги патеки..евентуален 6 или 7 натпревар би можело да се покаже како решавачко..оти Фени и така имаше подобра клупа.

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
luge sea citav u veskin pise oti strumica sakala da se odloze prviot mec ts ovoj utre:cug:
btw imaat custvo deka ne gi biva:baeh:

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
luge sea citav u veskin pise oti strumica sakala da se odloze prviot mec ts ovoj utre:cug:
btw imaat custvo deka ne gi biva:baeh:
Нема врска се бараше состанок да се решат некои работи во мак. кошарката..инку натпреварот ќе се одигра како што е планирано...А за тоа колку мислиме дека не бива...ќе се види во финалњето..оти нема човек во клубот кој не верува во втора титула...така да нема потреба од провокации.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Атанасе не се мачи да бараш сега ќе ти објаснам.
Зборот ми е што е срамно тоа што Фени е спонзор на федерацијата.
инаку да, за последниот пораз во кавадарци, единствено тој ви го признавам. тогаш не ни беа ни судиите криви ни никој, сами бевме криви. за првиот натпревар тепавте со тројка во последна секунда. за натпреварот во Струмица, во продолженија, и тоа заради судиите, во купот најголем удел судиите а потоа и Давитков. тоа е тоа.

и да добро се сеќавам шо кажав после последнио натпревар во Кавадарци. реков дека Фени изигра со срце и ја заслужи победата, и дека Струмица мора да ја поправи играта и играчите малку да се спуштат на земја ако сакаме да ја одбраниме титулата.

Од тогаш па до сега осеќам дека работите тргнаа кон многу подобро, Кадија многу влијаеше, и речиси не летаат толку во облаци како на почетокот, сега сериозно размислуваат за одбрана на титулата.
ok.vo pravo si.ali barem jas odkoga znam za sportot vo Makedonija.sekogas e taka.sekade sponzorot e i pretendent i na kraj so golema verojatnost sampion.neznam dali se sekavas 98 god koga Orka go imase drim timot i bese najdobar,rabotnicki sobra se zaradi nivniot sponzor.
Ali ete ovaa sezona vie mislite deka ste osteteni a nie mislime deka ni sme(faul u napad na kol vo strumica na posledniot natprevar vo sr).Sekogas za vreme na utakmicata kaa ce naprae nekoj sudiiski previd ci recam aj pos ke go postiram i se zaboravam.ali eve utre koj ne zeme tetratka i penkalo i ke pisam daaa.:smir:
Pa bujrum utre na kosarka vo Kavadarci ili ke gledate na TV...?

V

Viktoranius

Гостин
Лоша работа за Крстевски, белким ќе издрже за утре да изиграа, ако не незнам што ќе се прави, тешко замена за Крстевски да има.

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
ok.vo pravo si.ali barem jas odkoga znam za sportot vo Makedonija.sekogas e taka.sekade sponzorot e i pretendent i na kraj so golema verojatnost sampion.neznam dali se sekavas 98 god koga Orka go imase drim timot i bese najdobar,rabotnicki sobra se zaradi nivniot sponzor.
Ali ete ovaa sezona vie mislite deka ste osteteni a nie mislime deka ni sme(faul u napad na kol vo strumica na posledniot natprevar vo sr).Sekogas za vreme na utakmicata kaa ce naprae nekoj sudiiski previd ci recam aj pos ke go postiram i se zaboravam.ali eve utre koj ne zeme tetratka i penkalo i ke pisam daaa.:smir:
Pa bujrum utre na kosarka vo Kavadarci ili ke gledate na TV...?
другар има матурски утре еб... имам договорено превоз за Кавадарци, ама тешко. ако не утре најверојатно другиот вторник. баш би сакал да те запознаам, бидејќи најискрен си од лозарите.
инаку шо се однесува до тоа шо коментиравме, велиш судиска грешка на натпреварот во Струмица. да можеби во таа ситуација (лична во напада на Кол) погрешија, ама имаше и грешки кон Струмица. незнам што ќе се случеше ако втор пат изгубевме во Струмица од Фени. е тогаш Амир сигурно ќе го бесеше некој хехехе, ај шала на страна :smir:

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
другар има матурски утре еб... имам договорено превоз за Кавадарци, ама тешко. ако не утре најверојатно другиот вторник. баш би сакал да те запознаам, бидејќи најискрен си од лозарите.
инаку шо се однесува до тоа шо коментиравме, велиш судиска грешка на натпреварот во Струмица. да можеби во таа ситуација (лична во напада на Кол) погрешија, ама имаше и грешки кон Струмица. незнам што ќе се случеше ако втор пат изгубевме во Струмица од Фени. е тогаш Амир сигурно ќе го бесеше некој хехехе, ај шала на страна :smir:
on ne e od lozarite:tapp: :tapp: :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom