Мак баскет плеј оф

Статус
Затворена за нови мислења.
V

Viktoranius

Гостин
Си ја кажа вистината, јеби годините.

Струмица ќе игра со шампионот фени тоа печатна грешка ли беше ? Иначе што е тоа си е се гледа дека Амир партали прави во КФМ, и реков јас сумњам и во водата што ја пијат кошаркарите во Кавадарци. Ако не е замешан Амир во сите инциденти до сега што се дешаваа ( освен тие со МЗТ ) јас без јаја да останам.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
na godinite ne ti dolikuva taka da zboris:smir:
Јеби га...вистината боли, ама тоа е тоа...
Не би ми доликувало на годините секој пост да ми се состои од едно чудо смајли и (име на екипа) ШАМПИОНИИИИИИ!!!!!, како и псуење и навреди.
Иначе, некогаш оддамна претседател на тогашно ФСМ (сега ФФМ) беше Љубисав Иванов - Ѕинго. Шампион трипати по ред беше Силекс, а во една сезона дури и без изгубен натпревар. ВО таа сезона дури и оние натпревари кои ги губеше, ги добиваше на маса, преку полтронските служби на ФСМ.
Имаше и случаи кога специјално се измислуваа измени во Правилникот (дисциплински и за натпреварување).
Слично си поминуваа и полтроните по други клубови кои беа послушници негови.
За непослушните имаше интересни санкции и се случуваа интересни работи на нивните натпревари.
Секоја сличност е случајна.

Член од
17 мај 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
Не би ми доликувало на годините секој пост да ми се состои од едно чудо смајли и (име на екипа) ШАМПИОНИИИИИИ!!!!!, како и псуење и навреди.
Иначе, некогаш оддамна претседател на тогашно ФСМ (сега ФФМ) беше Љубисав Иванов - Ѕинго. Шампион трипати по ред беше Силекс, а во една сезона дури и без изгубен натпревар. ВО таа сезона дури и оние натпревари кои ги губеше, ги добиваше на маса, преку полтронските служби на ФСМ.
Имаше и случаи кога специјално се измислуваа измени во Правилникот (дисциплински и за натпреварување).
За непослушните имаше интересни санкции и се случуваа интересни работи на нивните натпревари.
ne mora da znaci.Ako e taka zosto lani rabotnicki ne bese sampion tuku strumica

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
KFM ili KSM po staro od sekogas bila na stranata na rabotnicki, vi zboram za sezonite pred 4 godini koga MZT bese jak. sudiite stalno vo klucni natprevari sudele protiv mzt (sto ne e bas slucaj vo ovaa godina, poso ovaa godina na domasen teren imase solidno sudenje barem u aerodrom). i ja mislam deka za nijansa sudat za feni (cist primer bea cekorite na samardjiev na finaleto na kupot vo poslednite sekundi) sto ne mora da znaci deka taka ke bide taka i vo finaleto na play-off-ot. mislam deka ke ima fer sudenje, poso i dvete ekipi se izednaceni.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
KFM ili KSM po staro od sekogas bila na stranata na rabotnicki, vi zboram za sezonite pred 4 godini koga MZT bese jak. sudiite stalno vo klucni natprevari sudele protiv mzt (sto ne e bas slucaj vo ovaa godina, poso ovaa godina na domasen teren imase solidno sudenje barem u aerodrom). i ja mislam deka za nijansa sudat za feni (cist primer bea cekorite na samardjiev na finaleto na kupot vo poslednite sekundi) sto ne mora da znaci deka taka ke bide taka i vo finaleto na play-off-ot. mislam deka ke ima fer sudenje, poso i dvete ekipi se izednaceni.
Не се само чекорите.. техничката на Латович шо немаше врска.. и други работи.. да не беа судиите наш беше купо водааме ако не се лажам над 20 разлика :toe:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Не се само чекорите.. техничката на Латович шо немаше врска.. и други работи.. да не беа судиите наш беше купо водааме ако не се лажам над 20 разлика :toe:
За купот...80% вина кај Давитков, а 20% кај судиите.
Но, да не забегуваме од темата, а тоа е Плеј-оф-от.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
А зошто вие Струмичани мислите дека судиите се цело време против вас?
Се прашувам дали и минатата сезона кога освоивте титула вака ги обвинувавте, сега не оди се во ваша полза и одма ви е некој крив, да ви кажам право досадни сте веќе и навистина делувате очајно, се понашате како да сте пред пораз и само чекате повторно да распукате на судиите, верувам дека доколку изгубите и да не ви е гледана утакмицата пак тие ќе ви бидат криви, извинете ако не е така ама таков впечаток ми оставате.
Уште не е ни почнато Финалето а вие веќе си создавате штит пред себе, да има со што да се браните по евентуален пораз.

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Затоа што може да се направи сериски филм од судиски грешки на наша штета кои ова година не задесија..инаку не се сеќирај имаме достоинство да признаеме чесен пораз ако тоа се случи..тоа е доблест на секој добар спортист и навивач.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
А зошто вие Струмичани мислите дека судиите се цело време против вас?
Се прашувам дали и минатата сезона кога освоивте титула вака ги обвинувавте, сега не оди се во ваша полза и одма ви е некој крив, да ви кажам право досадни сте веќе и навистина делувате очајно, се понашате како да сте пред пораз и само чекате повторно да распукате на судиите, верувам дека доколку изгубите и да не ви е гледана утакмицата пак тие ќе ви бидат криви, извинете ако не е така ама таков впечаток ми оставате.
Уште не е ни почнато Финалето а вие веќе си создавате штит пред себе, да има со што да се браните по евентуален пораз.
лани не беа против нас оти го немаше амир во кфм и фени не беше спонзор на кфм!

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
лани не беа против нас оти го немаше амир во кфм и фени не беше спонзор на кфм!
Или ова во превод би дошло вака: Лани го немаше овој Фени и немаше кој да ве победува.

Токму за ова зборувам, за секој пораз ви е крив некој друг, во случајот Амир или КФМ, а кога победувате Струмица е најјака и крај. :tapp:

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
Момци,не кините само зелени. По сите утакмици Миле Пападопулос се поздравуваше со сите од кај нас и викаше заслужена победа. И он е нешто против ефенди

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Момци,не кините само зелени. По сите утакмици Миле Пападопулос се поздравуваше со сите од кај нас и викаше заслужена победа. И он е нешто против ефенди
А што треба да ви каже? Културен човек!
Си имате КФМ, си имате се, и готово! И ќе ми расправате чисти спортски победи...аха...верувам!

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Си ја кажа вистината, јеби годините.

Струмица ќе игра со шампионот фени тоа печатна грешка ли беше ? Иначе што е тоа си е се гледа дека Амир партали прави во КФМ, и реков јас сумњам и во водата што ја пијат кошаркарите во Кавадарци. Ако не е замешан Амир во сите инциденти до сега што се дешаваа ( освен тие со МЗТ ) јас без јаја да останам.
Амир прае партали по КФМ ама неговиот шеф прае партали по светот ... за жал политиката и бизнисот се мнооогу вмешани во спортот во македонија...

Дефинитивно сите ви навивачи од по 15-16 години требе да го слушате човеков... од постарите се уче.. а се горе кажано е ФАКТ и моменталната ситуација е таква... ќе видиме фени по освоената шампионска титула што ќе напрае во некои од еу куповите (ако оде) и ќе видиме до кога „НИ“ кавадарчани ќе се тепаме у гради за ФЕНИ ИНДУСТРИ...додека постепено умираме од чадот на ФЕНИ ... и до кога ќе трае спонзорството... потсетите се на орка...

НИ е у наводници пошо ја лично не се тепам у гради за ФЕНИ ИНДУСТРИ иако сум од Кавадарци

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Или ова во превод би дошло вака: Лани го немаше овој Фени и немаше кој да ве победува.

Токму за ова зборувам, за секој пораз ви е крив некој друг, во случајот Амир или КФМ, а кога победувате Струмица е најјака и крај. :tapp:
Abe i ovaa godina nema...Edinsteveni sto ne pobeduvaat ovaa godina se KFM,na celo so Tomcenceto.
Ke vidite vo finaleto dali nekoj moze protiv nas.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom