Пластична операција на гради на 13 години!

• Креатор на темата Креатор на темата Маца_мк
  • Време на започнување Време на започнување

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Локација
Скопје
12-годишната Џорџија Дувал за својот 13 роденден освен нов парфем Кејт Мос и iPhone посака и пластична операција на градите. Нејзината мајка нема ништо против.

Џорџија смета дека поголемите гради ќе и помогнат во кариерата како модел, а мајката Алиша е уверена дека нејзината ќерка ќе биде попозната од Бритни Спирс.
Taratur.com_Douvall1.jpg

„Бев изненадена бидејќи не знаев дека е незадоволна од своите гради. Таа е тивка девојка и не зборува многу“, вели Алиша која стана славна во Британија со настапот во реалното шоу Островот на љубовта, како и со своите естетски операции, кои ги имаше преку 50.
Taratur.com_Douvall2.jpg

Сепак, ’загрижената’ мајка постави мала забрана и не и дозволува операција на ќерката до нејзината 16 година.
„На 16, новите гради добро ќе и стојат и ќе и донесат кариера. Таа е во модна агенција од шестата година“, вели Алиша која токму сега се опоравува од 12 операција на градите, пишува англискиот таблоид Сан.

Амбициозната мајка и го променила името на ќерка си во Дестини (Судбина), сметајќи дека со тоа ќе има подобра кариера отколку да се вика Џорџија.

„Сакав да ја крстам Дестини кога се роди, но мајка ми ме испишмани. Ми рече дека Дестини е име за стриптизерка. Но, на ќерка ми не и стои Џорџија, па одлучивме да и го промениме името“.

не ми се верува:uvo: :nesvest: не знам кој е полуд-мајката или ќерката?:nenene:

....ген калаштурски имаат нема што да се чудиш sd

Да, пред некаде една недела го прочитав во весник.

природно си е природно ....

вива сокови haha

Ајдеееее, што е ова бе? Па од што сака да биде задовална таа ебате, 13 години има :tapp: Не сум против пластични операции и такви ствари, кој што сака нека си прави, али девојчево е мало бе, уште се развива:icon_conf

Сега праат на 13 год за 2-3 години од новороденче ке им ставаат:uvo::pirat:

majka i e beter od devojceto
btw i dvete se grdi :tapp:

Читај : 50 естетски операции !! И пак е грда ..комент ...

Па добро и треба да има вакви луѓе , на кој друг начин ќе знаете што е глупо , што не ...

ах ни мене не ми се свиѓаат! Плус ми се згадува од вакви комплекси!Незнам може сум конзервативна за некои али пластични операции признаам само доколу здраствено се деи нешто па мора да се среди проблемот на ваков начин .....

По и до 18 години ко ќе му се оформат салам ќе биди лом :jaj:

колку само ќе и се деформираат на малава ни самата не е свесна, нека стигне прва средно(ако иде)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom