Кои серии моментално ги гледате?

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување

Кои серии моментално ги гледате?

• Вкупно гласачи
    117
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2009
Мислења
111
Поени од реакции
6
Моментално деновиве ја гледам Band of Brothers од 2001.Мини серија од 10 епизоди мислам дека речиси сите имате слушнато за серијава која решив да ја погледнам по втор пат поради тоа што конечно најдов македонски превод за сите епизоди.

Ја препорачувам на сите обожаватели на филмови од Втората Светска Војна.Сериалов е нешто како "Спасувањето на војникот Рајан" само во 700 минути :)

Оценката на ИМБД 9.4/10.

Член од
28 декември 2009
Мислења
38
Поени од реакции
4
Band of Brothers ја имам гледано, добар избор.
А моментално ги гледам:
House (season 5)
Californication (season 2)
NCIS (season 5)
Legend of the Seeker (season 1)
Monk (season 4)

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Ја гледам 24 сега сум моментално на средината од 2 сезона и туку што почнав со Декстер.
Апдејт:
после 3 месеци од погоре напишаново, работите стојат вака:

Завршив со Декстер пред 1 недела, ќе ја чекаме 5 сезона во септември.

Што се однесува со 24, сега сум на средина на 7ма сезона.

Лост почнав од почеток бидејќи на А1 престанав да ја гледам поради одредени причини.

И Six Feet Under сум на самиот почеток.

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
сеа у моментов глеам How I Met Your Mother, Burn Notice, The Big Band Theory, Psych, Leverage, Chuck и уште нешто ама не ми текнува у моментов :jaj:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Апдејт:
после 3 месеци од погоре напишаново, работите стојат вака:

Завршив со Декстер пред 1 недела, ќе ја чекаме 5 сезона во септември.

Што се однесува со 24, сега сум на средина на 7ма сезона.

Лост почнав од почеток бидејќи на А1 престанав да ја гледам поради одредени причини.

И Six Feet Under сум на самиот почеток.

Пази се со Сикс Фит Андер, почнува "мирно" но завршува многу емотивно може стварно да ти го смени животот, сериозен сум :)

Дефинитивно не е за секого...Иако е многу добра серија.

Иначе само што ја завршив Декстер и Брејкинг Бед (феноменална серија) Сега гледам Лост (5 сезона) и Зона На Самракот 1 сезона (1985)

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Пази се со Сикс Фит Андер, почнува "мирно" но завршува многу емотивно може стварно да ти го смени животот, сериозен сум :)

Дефинитивно не е за секого...Иако е многу добра серија.

Иначе само што ја завршив Декстер и Брејкинг Бед (феноменална серија) Сега гледам Лост (5 сезона) и Зона На Самракот 1 сезона (1985)
Кога видов дека имам цитат од тебе, знаев дека си ме цитирал за Six Feet Under или како што Бугарите ја превеле Два метри под земја.
Прочитав еден твој пост и ме заинтересира.
Стварно е многу психопатска и има црн хумор.

Не ме предомислувај сега :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Гледај ја али очекувај дека сетилата ќе ти бидат на сериозен испит! Финалето на серијава е трогателно и може да те скрши скроз...Нешто што немам видено во ниеден друг филм многу моќно, (тажно) а сепак маестрално! Ден денеска ме прогонува.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.004
Поени од реакции
7.161
Се навлеков на Big Bang Theory веќе по втор пат ја гледам. Почнав и со My name is Earl и со The Office ама оваа вторава ја баталив одма. Dr. House имам засега 3 епизоди гледано и не е лоша ама некако не ми е по мој вкус. 24 чекам да излезат сите епизоди од 8 сезона и да ги гледам топтан.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Гледај ја али очекувај дека сетилата ќе ти бидат на сериозен испит! Финалето на серијава е трогателно и може да те скрши скроз...Нешто што немам видено во ниеден друг филм многу моќно, (тажно) а сепак маестрално! Ден денеска ме прогонува.
Прочитав нешто на нет за серијава,велат дека е една од најдобрите...читам дека постојано се работи за смрт на некои луѓе,семејство некое ова она.Ја има негде на нет да ја симнам? Иначе како Присон Б. не постои серија,после оваа сите ми се тапа,дури ниеден филм не ми се гледа :)
Ако ја немаш гледано...почни :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Хах сега некои ќе ме осудат али веруј ми иако не се ист жарн Призн Брејк е тотално ван лига во споредба со Сикс Фит Андер, иначе ја можеш да ја симнеш од Замунда. Само немој да очекуваш секојдневно клише со перфектен богат живот исплонет со среќа,рачунај дека све е контра од (холивудските филмови) "нормаланите" бидејќи серијава е многу потешка него што можеш да си замислиш поготово последната сезона. Ако оваа серија не допре, до човек тогаш ништо нема!

Мене лично ми е во топ 3 серии на сите времиња заедно со Зона на Самракот и Твин Пикс.

Kajgana Shop

На врв Bottom