Најстрашните слики и видеа на интернет

• Креатор на темата Креатор на темата VaskoMK
  • Време на започнување Време на започнување
Си го видел она "Снајпер у глава" :nesvest:?
Да и не е ништо посебно... мислам ако си го видел хеликоптерот т.е елисата која му го извадила мозокот на еден кој заборавил да се наведне...

Инаку.. имаше еден руски сајт на "b" почнуваше таму имаше доста интересни и верувај гадни работи (несреќи и слично) а на ротен само мртовци има.

Имам забележано дека грозотиите често се страшни и потресни...
www.rotten.com ?
кои ружни ствари има на странава:pop:,али мислам дека некои од сликите се фејк...се надевам дека се:kesa:

А што е "најинтересно", странава постои 12 години :nesvest:

Да ја знаев и од порано ама баш не ми се оди на неа често... :helou: Не дека ќе повраќам после гледање ама...

Нема баш ништо страшно, се е така мртво и смачкано... :kez:
Не е страшно ама потресно е и непријатно. :toe:

Ova e stvarno neobicno i interesno pustete go glasot posilno za da slusnete.

Uzivajte!

Ова клипче првпат го гледав на мобилен на мал екран и затоа не ме исплаши толку.
А еден мој другар, кога првпат го изгледа се згази од смеење. :nesum:
Тој па сака да гледа вакви гадости!

А инаку, ова е доста гаден клип, инаку не е многу страшен. (мене ме исплаши искрено)

Најгадни се тие русите што вршат нешто како аутопсија и од мртви лешеви ваѓаат органи секакви, ги сечат луѓето на делови!
Ќе пробам да го најдам!

Најгадни се тие русите што вршат нешто како аутопсија и од мртви лешеви ваѓаат органи секакви, ги сечат луѓето на делови!
Ќе пробам да го најдам!

стварно тоа е нешто посебно ама и музиката во позадина ја ебава цела работа толку е гадна што кога ке ја слушнам се наежувам..

стварно тоа е нешто посебно ама и музиката во позадина ја ебава цела работа толку е гадна што кога ке ја слушнам се наежувам..

Да, да, да!
Знаеш кј може да се најде тоа?

Lele znam za koj klip zborite ,eden drugar go pusti u skolo.Neso kao autopsija go isece sve tipon mu izvadi organi i tkavi gadni stvari.

Gadno bese a i muzikata jeziva neverovatno.

Дај бе ве молам кој знае каде е клипчето нека го прати, и јас на моб го имам гледано само.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom