- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
Да, ја препорачувам ако некој сака навистина да се потресе....повелете :ija:
А што е "најинтересно", странава постои 12 години :nesvest:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, ја препорачувам ако некој сака навистина да се потресе....повелете :ija:
Нема баш ништо страшно, се е така мртво и смачкано... :kez:Да, ја препорачувам ако некој сака навистина да се потресе....повелете :ija:
Нема баш ништо страшно, се е така мртво и смачкано... :kez:
Да и не е ништо посебно... мислам ако си го видел хеликоптерот т.е елисата која му го извадила мозокот на еден кој заборавил да се наведне...Си го видел она "Снајпер у глава" :nesvest:?
ако ова е страшно, јас сум типот шо си ја исече демек раката...РАКАТАААААА!!!!!!!

кои ружни ствари има на странава:pop:,али мислам дека некои од сликите се фејк...се надевам дека се:kesa:Имам забележано дека грозотиите често се страшни и потресни...
www.rotten.com ?
А што е "најинтересно", странава постои 12 години :nesvest:
Не е страшно ама потресно е и непријатно.Нема баш ништо страшно, се е така мртво и смачкано... :kez:

Ova e stvarno neobicno i interesno pustete go glasot posilno za da slusnete.
Uzivajte!
Најгадни се тие русите што вршат нешто како аутопсија и од мртви лешеви ваѓаат органи секакви, ги сечат луѓето на делови!
Ќе пробам да го најдам!
стварно тоа е нешто посебно ама и музиката во позадина ја ебава цела работа толку е гадна што кога ке ја слушнам се наежувам..
Да, да, да!
Знаеш кј може да се најде тоа?