Најстрашните слики и видеа на интернет

• Креатор на темата Креатор на темата VaskoMK
  • Време на започнување Време на започнување
Znaci ova se sto go vidov do sea, bese sranje u boja.. nema potreba od mnogu napinanje za da se vidi deka e vo photoshop praeno..
Daj ne me zezaj..
Strasno..

Aj da ja prisposobam mashinava za rabotenje vo 3D programi, ke napraam eden son sto go soniv, pa ova se vasevo ke ide po voda..
Pozd

Свашта... пораснете еднаш бе :)

Стварно не беше ништо посебно. Пострашни се најдуваат во секој момент. :toe:

Ајде јунаци да ве видам на овој клип кој нема да се уплаше.

Леле брат, морници ме полазија наеднаш ко ми излезе то никаквото створење

Лол абе како може од слика да се плашете ?? Нема ништо стршно во сликите ај во клипови е друго ама во слики нема страшно во клип е пострашно бидејки има и звук :)

зар толкав труп сум што навистина не изреагира на мене ниту еден клип :uvo:

Срање кроз густо грање.

Ќе филмувам некој мој кошмар, па да видите што е страв до посер.:)

Ova e stvarno neobicno i interesno pustete go glasot posilno za da slusnete.

Uzivajte!
Леле инфаркт ќе добием.Па уште ај си викам ке попуштим звучките да видам :) сигурно не е нешто посебно,когај тоа аман.Ме потсети на Hills have eyes 1 филмот

Хаха за Крис Angel имаше објаснување постирано и на форумот тоа како го прави..

SITE KLIPOVI RABOTAT NA IST NACIN

Site klipovi rabotat na ist nacin so toa sto mislite na covek mu gi nosat na edna a potoa naednas i mnogu brzo na druga strana sto predizvikuva kaj lugeto razlicni custva, moze da predizvika strav, smeenje i drugo. Ne postoi covek koj e imun na ovie raboti i za najhrabriot moze da se napravi klip koj ke mu gi odvee mislite i da go isplasi, za da covek ne se plasi od nesto ili treba da e od nesto bolen, ili da nema potsvest, odnosno da ne mu raboti potsvesta potocno da ne e svesen za toa sto go gleda.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom