Најстрашните слики и видеа на интернет

• Креатор на темата Креатор на темата VaskoMK
  • Време на започнување Време на започнување
Кај го отворив ова у ПМ уште 300 клипа со духови изгледав сеа само си погледнувам преку рамо, а инаку сликите не се ништо посебно ама има многу други језиви клипови.

Првата слика од првиот дел, пробајте да ја гледате со оние "3D" наочари, што имаат црвено и зелено стакленце (фолија). Мислам дека така би требало да се долови моментот :)

Што е страшно или мистериозно на сликава стварно не знам :P

123vz8.jpg

vistina gego so e strasno ovde ?????

:oftopic:
Страв ме фаќа уште кога ја читам темава а не па да кликнам на линковите...

Не знам како, но собрав храброст да ги видам сликите и клипчињата и не ми беа толку страшни.Првата слика само што ја видов ја исклучив. :potsmev: Втората не е ништо посебно...:toe:

Ајде јунаци да ве видам на овој клип кој нема да се уплаше.

Омг дај бе не се глупирајте ова воопшто не е страшно од ова да не спијам? хаха ЛОЛ :uvo:

абе глупости е се не се ич страшни

цело време бев напнат викам сеа кујзнае што ке излезе....Не се нешто посебно а за страшни барем не мене не ми беа ич страшни

и јас бев напнат ама знев дека ќе искочи нешто ама сепак од памет се ивадив.:pos2::pos2:

Еј знаев дека ќе излезе нешто , ама ипак се уплашив ..ахаха..
Немојте вакви клипови , некој може има слабо срце ..:nesum:

:)

Аууу морам да признаем ме стресе малце ...

аман немојте со вакви клипови има деца со можа да поцна да задткуааа од ова ...

абе ич не ме стресе оти го знаев од порано :):):):) и не се лажете само обични слики се овие

ne da ne se isplasiv ali ajde!!!sum imala postrasni sonista od ovie slikive,no za kogo-kako!!!:))))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom