Сликички животинско царство

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
мене ми фалат уште 2 :nesum:

мене ми фалат уште 2 :nesum:
Оди во КРАШ на Рекорд, попладне и побарај доколку ги имаат тие што ти фалат. (други колекционери оставиле) Инаку можеш да купиш и од комплетите по 10 сликички, чинат 18 денари. За дете на богати родители, можеш да си дозволиш сите комплетчиња, доколку има уште останати. :)

Оди во КРАШ на Рекорд, попладне и побарај доколку ги имаат тие што ти фалат. (други колекционери оставиле) Инаку можеш да купиш и од комплетите по 10 сликички, чинат 18 денари. За дете на богати родители, можеш да си дозволиш сите комплетчиња, доколку има уште останати. :)
имам правено така
јас давам неколку сликички они ми дават една:)
пред некоја недела барав ја немаа сликичката:pipi:

ај можеби во меѓувреме некој ќе ги донесе.
Инаку чисто информативно ќе ви ставам обвивки од новите чоколатца и едно сликиче :)
zivotinjskocarstvoobvivka1.jpg

zivotinjskocarstvoobvivka2.jpg

zivotinjskocarstvoobvivka3.jpg

zivotinjskocarstvoobvivka4.jpg

zivotinjskocarstvoobvivka5.jpg

zivotinjskocarstvo244.jpg

Ej баш се слатки новиве сликички. Ги немав видено:vozbud:

Еднаш го собраф, тој стариот, ми пратија чоколади еден куп. После и новиот го почнав, али бог знае кај е закочен...

Еднаш го собраф, тој стариот, ми пратија чоколади еден куп. После и новиот го почнав, али бог знае кај е закочен...
Башка од оваа година и тој станува стар албум.

Во понеделник треба да ги земам првото (1977 мислам) и второто издание (1986) од овој албум, и ќе ги скенирам цели :je: :je: :je:

Бевме со Маца до Краш и ни рекоа дека пакет од краш се добива и доколку ти фалат најмногу 20 сликички. Порано било дозволено 10 сликички а сега 20 дека веќе нема чоколатца со старите сликички.

Така да нас ни фалат 2 и идната недела ќе одам да си земам пакетче:vozbud: плус го добиваме гратис новиот албум :vozbud:
(али ни кажаа да не се радуваме за пакетот дека се помали и помали биле али детска радост тоа е :pos:)

Само да пишам дека во Краш има тематски албум Животинско Царство за 2009 година.
Јас си земав од продавницата кај стара железничка, со купување на 24 чоколатца :) (4 пакувања од 5+1).

Porano go sobirav albumot,uspeav cel da go soberam i si dobiv paketce. Ottogas ne sum pocnala pak da go sobiram, cokolatcata gi jadam a slikickite ili si gi lepam na frizider, ili na plocki u kujna ili im gi davam na pomalite koi go sobiraat albumot.

Еј како мал пополнив еден албум,го пратив и добив пакет пун со шоколади,бомбони....Хех тогаш бев најсреќен.:)
:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom