Сликички животинско царство

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Тончи да сликнам нешо... па да те удри носталгија?
А?
Не прашувај, сликај, па ќе ти кажам дали ме мавнала во срце фотографијата.

п.с. денес ја ограбив шефицата и земав 15 а и дадов 10 :)
сега ми фалат уште 69 :)

Ах, кога ке се сетам, кога бев мала моите собираа сликички, како демек за мене, и го исполнија цел албум.Кога ми пратија една огромна кутија со производи.......Уште се секавам колку се радувам)
Сега мене ми се раѓа желба да собирам.

47 кој ја има (дупликат) нека пише.

Што направи ма Македонка?!

Јас почнав да остварувам контакти, бреј, сеа ќе морам да јадам чоколади за да иам дупликати за менување :)

Ех, не бери гајле, имам јас и дупликати:vozbud:

47 кој ја има (дупликат) нека пише.
ако доаѓаш во петок ке ти донесам дупликати:pipi:

а мене ми фалат уште 41, 53, 97, 121, 123, 128, 206, 196, 229 и 240 и толку:)

Веќе се појави во Хрватска новата верзија од овој албум.
Еве и Официјален сајт

А јас стигнав на 20 сликички пред крај и имам 100 дупликати.
Маца се надевам нема да се разминеме многу со одмориве, па ќе се менуваме.

zbiram i jas iam dva albuma i mi falat po desetina sliki i vo dvata i imam okolu 100 sliki duplikat a tie so mi trebat nikako da mi se padnat:pipi::toe:

zbiram i jas iam dva albuma i mi falat po desetina sliki i vo dvata i imam okolu 100 sliki duplikat a tie so mi trebat nikako da mi se padnat:pipi::toe:
Наоѓај контакти за менување, зачлени се на www.slikicki.com и фурај.
И мене моментално ми фалат 10, ама сега сум премногу уморен за да ја средувам колекцијата. Пред да заминам на Ексит сменив 2 сликички, и договорив уште една сликичка замена.

Братучед ми собира и им фалат ушре 10-15....не сум по нив али еднаш седнав да ги разгледувам и ми излгеаше интересно...

Уште 4 :je:
36. 58. 212. 232
Кон чесните пронаоѓачи ќе бидам дарежлив.

Порано собирав и пратив цел албум и ми дадоа некој пакет од краш...сега више не собирам али пред некое време имав накај 40~50 дупликати што сега немам појма кај се :toe:

Ги собрав сите, јееееееее :je: :je: :je: :je: :je:

Ај па од октомври новата верзија :wink:

Не ви е срам да собирате сликички 18-25 години сликички да збирам(леле), незнам нема логика според мене :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom