Шпијуни су меџу нама, каков осет имаат развиено уше од време ратотИнаку еднаш како мал некаде 14-15 години баба ми ме фати кај што глеам порничи и другиот ден ме заебаваше дали сум го „лупал“...
hahaha site ste otkaceni ej.............mene ako toa mi se desi nekad, infarkt 100% me strefue i takov gol ke me zakopaat :pos2:Напишано од Zevsus
A aj pazete edna situacija...(od pred edno 5-6 god.)
Posle diskoteka se dogovarame da ideme kaj togasnata mi zenska doma(koja sto moram da priznaam e edna od malkute sto definitivno se pootkaceni od mene)!
I otklucuvame...pocnuvame da se bacuvame...soblekuvame...letaat maickite i farmerkite...stignavme do nejziniot krevet...cela predigra...sex...svrsiv...otidov u wc da `go sredam`:nesum: ...se vrativ pak sex...ona stenkase celo vreme...i poedno vreme,cuka nekoj na vratata bas od kupatiloto(posto spalnata na nejzinite i nejzinata soba se spoeni so vrati so kupatiloto),A.. Vika koj e...jas mahinalno se trgam na strana i grabnuvam del od pokrivkata...i vleguva majka i i vika:
Aj da te zamolam potivko...od sabajle sme na rabota so tatko ti...
Jas zanemev...(sigurno ne crven,nego bledo zolt sum bil),a A.. I vika:
Aj ma glej si rabota...tebe krivo ti e sto tatko mi ne te ebe pa dojde i na mene da mi go uskratis toa zadovolstvo?
Zenava se svrte i si zamina...
I A.. Me bacuva...jas uste u polubunilo...bez kapka krv vo mene...i vika da produzime???
Jas stanav...najbrzo sto mozev se oblekov...i ja prasam:
A.. Be...kako mozese?
Sto toa?Taka da i recam?A be koj ja ebe...
Luda...prvo da ne mi kazes deka tvoite se doma...a vtoro taka da i reces?
Ti ne si normalna...
5 dena posle toa razmisljav sto ke se desese...(dali ke dobiev srcev udar) ako tatko i vlezese u kupatilo dur...si go miev!
...ти си луд..а таа тотално све даските во глаа....
...јас ..да ме фата со дечкото...лее брате...ќе летаа глави..хаха(претерав)..незнам од срам незнама шо би правела....
Имаш кул брат и уште посреќен другар на брат ти.седев дома пред тв, долу во двор диска4от -луда забава.По некое време на брат ми другар (4 год. помлад од мене) дојде, као да се проветрил малку. Застана над мене, -инаку лежев-и ми ре4е онака "фраерски"- Ми треба секс!
По4навме со бакнежите(а и јас пи4 ) добредојде. Соблекување, по4нување, ама и4 да не размислам дека сме во дневна,а parents-ите у спална. ????!!!!??? По едно време брат ми влегува и на дело- уметност -има што да се види.Се закопав, NO COMENT! Тој па дури се извини и излезе.И згора на тој куршум, си продолживме.Утредента што да кажам, молк пред брат ми.Тој ми го отвори муабетот и само ми ре4е, луда си,што ке беше да беше некој од старите. За срамота, ама. отиде да дојде ситуацијата...
Пред некој ден ко ти дојдов дома ти ко те видов в соба со риза в скут и угол гол, шо беше то?Инаку не, не ме фатиле.