Фан клуб - РК Вардар

Член од
9 август 2010
Мислења
105
Поени од реакции
27
Хахахахахах овие Чкембари се значи невиден срам

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Добро е одбрани контрата на Алушевски. Ни даде шанса каква таква за до крај.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Тоа е тоа,јаки се овие гомнава,мора другата година појачувања да се земат,многу ми е криво што не отидов денес,али тоа е тоа здравје другата година.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Значи кои гревови се Чкембариве,играат Металург - Вардар а они против Вардар навиваат хаха! Со ова се докажаа дека патат од комплекси,иначе што се однесува до утакмицава задоволен сум од нашиве и колку толку дадовме отпор бидејки се знаеше дека ке изгубиме од реално подобриот клуб оваа сезона!Нека му ја мислат утре Чкембариве колку ке го кркаат утре,едно 15 разлика не им бега!

Член од
10 декември 2010
Мислења
110
Поени од реакции
63
Боооо колку сте искомлексирани од нас тоа чудо.Кај видовте дека за металург се навива?Кај слушнавте?
Патем против скопје се пееше цело време се плукаа и диви и пирати и комити и вардар.Не тресете глупости, а за полиција немој не зборај оти имаше во салата 300 специјалци 150 џандари и плус во малата сала седеле уште 100 ебр.Иначе пред натпреварот вардар металург уапсени беа и 9 чкембари.позз патете педери

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
Боооо колку сте искомлексирани од нас тоа чудо.Кај видовте дека за металург се навива?Кај слушнавте?
Патем против скопје се пееше цело време се плукаа и диви и пирати и комити и вардар.Не тресете глупости, а за полиција немој не зборај оти имаше во салата 300 специјалци 150 џандари и плус во малата сала седеле уште 100 ебр.Иначе пред натпреварот вардар металург уапсени беа и 9 чкембари.позз патете педери
ај не збори многу многу комити беа чувани од добро познатите нинџи :pos2:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Patenje??? vie vecerva dokazavte deka patite od komplexi, bidi mi pozdraven seljace

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060
Интересно гостовање иако едвај пеевме зошто веќе знаевме што го чека ФК Вардар. Добра утакмица беше добро се држевме за разлика од другите утакмици. Ние околу 120-150 души максимум. Навивањето перфектно во текот на целите 60 минути само на крај малце опаднавме последните 5-6 минути. Големо ФАЛА за чкембари и не сакам веќе да чујам коментари од нив цело време да се пее против Вардар, цело време само нас да не пцујат очигледно ништо неможеа да направат па фрлаа само со упаљачи по пирати и пак ништо, а демек тврдината нивна не се освојувала дојдовме и ние и пирати само на зборови дела јок, а да заборавив не чекаа пијани матуранти на железничка со камења и лошо поминаа. ВРВ ви беше тој индијанецот што ви беше ко Амди Бајрам и не знам зошто али многу цигани кај нив.

пс. Битола е СКОПСКА општина, градско дерби тука се игра, цела сала сега навива, ајде сите заедно СКОПЈЕ ДРЖАВА але але але алееее...

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
ја сум задоволен од играта сепак тоа е тоа следната година со некое засилување ќе бидеме одлични само пак да не се мења цел тим.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
ја сум задоволен од играта сепак тоа е тоа следната година со некое засилување ќе бидеме одлични само пак да не се мења цел тим.
So ste zadovolni be u napad trupci da ne se daelo golovi od cisti priliki

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Одбраната беше одлична. Вујо убаво ги закрпил дупките у неа.
Да беше цела сезона у Вардар, друга прикаска ќе беше сеа. Али тоа е.
Ја сум задоволен од прикажаното на ракометерите, со уште 1 бек шутер, и централен бек, следна сезона ќе ги помочаме педерите сигурно.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.054
Не се дава Михајло, од годинава не очекував нешто повеќе и ако ви текнува на почетокот зборевме за воопшто дали ќе закрпиме некаква екипа. Дојдовме и до полуфинале во Европа без разлика на среќните околности околу противниците, во Македонија за жал не бевме компетентни да му парираме на Металург али сепак има надеж дека идна година ќе биде подобро. Мило ми е што Михајкло не се предава, и се надевам дека уште посилни во следната година, ќе успееме да го земеме купот ако ништо друго :)

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Не се дава Михајло, од годинава не очекував нешто повеќе и ако ви текнува на почетокот зборевме за воопшто дали ќе закрпиме некаква екипа. Дојдовме и до полуфинале во Европа без разлика на среќните околности околу противниците, во Македонија за жал не бевме компетентни да му парираме на Металург али сепак има надеж дека идна година ќе биде подобро. Мило ми е што Михајкло не се предава, и се надевам дека уште посилни во следната година, ќе успееме да го земеме купот ако ништо друго :)
И мене ми е мило што не потклекнува михајло на сите глупости на Минчо и уште го држи желбата да финансира.

Оваа сезона ја спасивме со КПК. Стварно беше одлично да се види Вардар во 1/2 финале во Европски Куп. Комити остварија супер гостувања во Романија и Германија. Нека патат педериве од автокоманда,и нека лечат комплекси.

П.С 30годишниот Наум Мојсоски сеуште нема заиграно во Лигата на Шампионите:pos2:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Иначе сакав да ве прашам оној Суџум левиот бек што е ,неов е некој замена за Резничек или? како и да е типот има јака лева... иначе уште една добра тактика на Вујо,турање Чурувија цантрален бек,и добро изигра дечкото,со неколку нови играчи др година,и ке ги посереме педериве !

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.054
Иначе сакав да ве прашам оној Суџум левиот бек што е ,неов е некој замена за Резничек или? како и да е типот има јака лева... иначе уште една добра тактика на Вујо,турање Чурувија цантрален бек,и добро изигра дечкото,со неколку нови играчи др година,и ке ги посереме педериве !
Тука беше Суџум во целата сезона али не го играа многу...

Kajgana Shop

На врв Bottom