Фан клуб - РК Вардар

Ajde sea sdsm ako pobedi a ke pobedi ke bide uste pojak nego ovie 5 godini , pa ke ima jak pelister sto e odlicno kako za rakometot taka i za navivackata scena

Брат нема врска Сдсм или Вмро - Циле не е од никоја страна, како што кажаја негде поназад ЦИЛЕ Е САМ ПАРТИЈА:toe:

Abe da znam vidov ama kako sto mi kaza drugar od Bitola , neli vio bil gradonacalnik od sdsm pa za to , ago svakam nego ko Zegin ist e od kaj duva vetrot od tamu e

Абе џабе се парите, Сити и Реал имаат милиони па се прегазувани од тимови како Манчестер и Барселона кој имаат дупло пониски буџети. :)

На 25 Мај во Загреб ќе се одржи состанок на учесниците на Регионална Ракометна Лига.
Од како заебаа работа Хрватите, сега они се тие што покренуваат иницијатива и бараат спонзор за лигата. Се надевам ќе успеат да најдат. :)

Во рамките од 27-то коло од машката супер лига ќе се одигра натпреварот помеѓу РК Вардар ПРО - РК Металург, на ден 20.05.2011 година (петок), со почеток во 18:30 часот во СРЦ КАЛЕ.

Во рамките од 27-то коло од машката супер лига ќе се одигра натпреварот помеѓу РК Вардар ПРО - РК Металург, на ден 20.05.2011 година (петок), со почеток во 18:30 часот во СРЦ КАЛЕ.

Друже карта стандарт 100че ќе биде или ?

Оти нема Комити или на матура се ??? :baeh:

Оти нема Комити или на матура се ??? :baeh:

Ја би рекол по студентскиве домови...

--- надополнето ---

Во прво полувреме се држевме, во второ бевме рамни на катастрофа... Борко слободно може да го "кова" голманскиот занает кај Даскаловски, а да се доусовршува после тоа кај Митревски, човеков е 5 класи под овие двајца.

Металург заслужено си е шампион, а ние догодина јово-на-ново изгледа, 10 нови играчи кои ќе се воигруваат додека не ги избркаат на крај од сезона.

Денес во на тренинг на Рк Вардар пристигнале двајца играчи од Романија кои ке бидат на проба овие денови

Може некој да најде снимки од натпреварите Вардар-паок од 2006год ??? навивање било што :)) ?

Може некој да најде снимки од натпреварите Вардар-паок од 2006год ??? навивање било што :)) ?
Тешко дека ќе најдеш слики. Ако убаво се сеќавам на крајот на утакмицата. Манасков ќе направеше тежок инцидент. Знам настана тепачка меѓу играчитње, само не ми текнува дали баш утакмицата со ПАОК...

--- надополнето ---

Бтв од Септември стартува регионална лига :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom