- Член од
- 9 август 2010
- Мислења
- 105
- Поени од реакции
- 27
Хахахахахах овие Чкембари се значи невиден срам
ај не збори многу многу комити беа чувани од добро познатите нинџи :pos2:Боооо колку сте искомлексирани од нас тоа чудо.Кај видовте дека за металург се навива?Кај слушнавте?
Патем против скопје се пееше цело време се плукаа и диви и пирати и комити и вардар.Не тресете глупости, а за полиција немој не зборај оти имаше во салата 300 специјалци 150 џандари и плус во малата сала седеле уште 100 ебр.Иначе пред натпреварот вардар металург уапсени беа и 9 чкембари.позз патете педери
Patenje??? vie vecerva dokazavte deka patite od komplexi, bidi mi pozdraven seljaceБоооо колку сте искомлексирани од нас тоа чудо.Кај видовте дека за металург се навива?Кај слушнавте?
Патем против скопје се пееше цело време се плукаа и диви и пирати и комити и вардар.Не тресете глупости, а за полиција немој не зборај оти имаше во салата 300 специјалци 150 џандари и плус во малата сала седеле уште 100 ебр.Иначе пред натпреварот вардар металург уапсени беа и 9 чкембари.позз патете педери
So ste zadovolni be u napad trupci da ne se daelo golovi od cisti prilikiја сум задоволен од играта сепак тоа е тоа следната година со некое засилување ќе бидеме одлични само пак да не се мења цел тим.
И мене ми е мило што не потклекнува михајло на сите глупости на Минчо и уште го држи желбата да финансира.Не се дава Михајло, од годинава не очекував нешто повеќе и ако ви текнува на почетокот зборевме за воопшто дали ќе закрпиме некаква екипа. Дојдовме и до полуфинале во Европа без разлика на среќните околности околу противниците, во Македонија за жал не бевме компетентни да му парираме на Металург али сепак има надеж дека идна година ќе биде подобро. Мило ми е што Михајкло не се предава, и се надевам дека уште посилни во следната година, ќе успееме да го земеме купот ако ништо друго
Тука беше Суџум во целата сезона али не го играа многу...Иначе сакав да ве прашам оној Суџум левиот бек што е ,неов е некој замена за Резничек или? како и да е типот има јака лева... иначе уште една добра тактика на Вујо,турање Чурувија цантрален бек,и добро изигра дечкото,со неколку нови играчи др година,и ке ги посереме педериве !