/gone/87
+++FOR CLEAN SKOPJE+++
- Член од
- 30 март 2009
- Мислења
- 1.769
- Поени од реакции
- 119
па немате поим каква ЕКИПА се спрема:icon_cool:pos2::pos2::pos2: Ај само за убо да си идите
па немате поим каква ЕКИПА се спрема:icon_cool:pos2::pos2::pos2: Ај само за убо да си идите
Се надевам дека таа екипа ќе дојде и во Недела што значи дека ќе победите во полуфиналето и ќе играме меѓу себе во финалето каде што судирот меѓу навивачките групи ќе биде директен а не како во сабота кога ќе играте после нас по два часа што значи со толку ебр и домшни џандари нема да има шанси за некој поголем инцидент а во Недела ако се сретниме ќе биди друга слика и таа ваша екипа 100% ќе су удави и потоне во салата младост !!!па немате поим каква ЕКИПА се спрема:icon_cool
Ти озбилен си, ако не приметуваш јас тоа го кажав иронично али кој свати свати ептен јака екипа ќе сме...Се надевам дека таа екипа ќе дојде и во Недела што значи дека ќе победите во полуфиналето и ќе играме меѓу себе во финалето каде што судирот меѓу навивачките групи ќе биде директен а не како во сабота кога ќе играте после нас по два часа што значи со толку ебр и домшни џандари нема да има шанси за некој поголем инцидент а во Недела ако се сретниме ќе биди друга слика и таа ваша екипа 100% ќе су удави и потоне во салата младост !!!
А ти дали си 100% сериозен ? :smir:Финале: Вардар против филијалата на Металург (ако не изгуби од Борец)
За кој дел? За првиот не толку бидејќи Металург се апсолутни фаворити, а за вториот сум најсериозен...А ти дали си 100% сериозен ? :smir:
Да, ќе играме финале ама не сме филијала на МеталургЗа кој дел? За првиот не толку бидејќи Металург се апсолутни фаворити, а за вториот сум најсериозен...
од пред пола саат чкембари и пирати се браќа...Шо бе дојдоа Пирати а?