Фан клуб - РК Вардар

Кој 500 бе , вие дали 100 ке дојдите:nesvest:
Пишав максимум 500. И што се правиш наудрен кога знаеш дека во секое време можеме да се собереме барем 5 автобуси за кајк вас или за било каде :wink:
Божем еднаш сме дошле 500 души на фудбал во Битола...

Пишав максимум 500. И што се правиш наудрен кога знаеш дека во секое време можеме да се собереме барем 5 автобуси за кајк вас или за било каде :wink:

Немој дечко...
Шо би рекле "Немој не ме радуј"
Дај кажи слика кај шо сте 500..
Не заебавај вие ако сте дошле 500 тогаш ние на ноќната бевме 400

:tv:
Ве чекаме сабота дечки,имате 500 карти вие и 200 за Пирати, колку ќе дојдите е ваше !
Се надевам Вардар ќе биди финалист, и ќе покажиме уште еднаш во Македонија шо е вистинско ДЕРБИ.

Еве ти само од последните години кога бев, пошто лани го пропуштив гостувањето.
На вториот клип бевме накај 6-7 автобуси, а на првиот бевме 5 автобуси фул, плус качувавме луѓе во Велес.
Да не правам муабет во 2006/07 кога не нападна полицијата, бевме уште повеќе автобуси или околу 500 луѓе...
Бар за ова немојте да се буните. Никогаш не сме дошле во Битола во поново време под 350 дуѕши, за разлика од вас кои немоѓжете мни пристојна бројка од 80 души да соберете :smir:

--- надополнето ---

Ве чекаме сабота дечки,имате 500 карти вие и 200 за Пирати, колку ќе дојдите е ваше !
Се надевам Вардар ќе биди финалист, и ќе покажиме уште еднаш во Македонија шо е вистинско ДЕРБИ.
Нема што да не чекатње во сабота. Може да не чекате во недела ако влеземе, во сабота одиме на ФУДБАЛ!!!

--- надополнето ---

Нема што да не чекатње во сабота. Може да не чекате во недела ако влеземе, во сабота одиме на ФУДБАЛ!!!

Saber daj b bataligi ovie 100 im e rekordno gostovanje , ispod nivo ti e da debatiras za vakvi raboti , ednas dosle nad 105 lugje i gotovo najbolje a ne svakaat deka sekoja godina po 6-7 busa im ideme, neznam 2006ta dali ja pamtam Oktomvri mesec bese koga pelister vleze vo prva liga kolku lugje im dojdovme , ne se umaraj so niv MOLIM TE

ја сум свирката ако може да се одложи + да побараме ракометот да се одложи за 8.30 така фудбалот би завршил во 18.20 и одма би тргнале за битола...

ја сум свирката ако може да се одложи + да побараме ракометот да се одложи за 8.30 така фудбалот би завршил во 18.20 и одма би тргнале за битола...

Само за тебе ќе ја одложиме, не се секирај... Само види Интер да не игра во исто време, па да не треба да одложиме и уште нешто!!!
Нема одложување на ништо и тоа нека ви биде јасно, фудбалот 90% се игра во 16:30ч!

Во моментов ФК Вардар е побитен за саботните термини!

ххх си ме помешал со кире_интер :))) . Интер ми е на 25 место, а Вардар на прво. од 2 до 24 нема никој... Ја само мислење си кажав многу јасно дека ФК Вардар е побитен и од свирка и од интер и од Мк. репрезентација...

газење Куманово немаат веќе играчи спонзорите им одкажаа да видат како беше кога се смееа за Борец само газење за мршите

Ти да им га лапаш на Куманово,бива ли?Тачно е дека клуб е у кризу и нема спонзори,а затој и изгубива од Вардара сас толику предност.До крај има још 3 кола,а Куманово веќ има сигурно обезбедено опстанак у супер лигу,такој да само да се издржив још овија 3 кола,па за време на пауза да се консолидира клуб...... и знае се ,ПА ДА СЕ ГАЗИ И ИГРА КУРТАШАК САС БОРЕЦ:salut:.Само потсети се дека ве згазисмо у Куманово задњу утакмицу,а у Велес се осеќамо као домаќини кд играмо.

ПО ФУДБАЛОТ, ОДБРАНА ЕКИПА ОД 200 ЛУЃЕ ЗАМИНУВА КОН ЖЕЛЕЗНИЧКА И СО ВОЗ ОДИМЕ НА РАКОМЕТ ВО БИТОЛА, РК ВАРДАР- МЕТАЛУРГ, ПОЛУФИНАЛЕ, КУП.
КОМИТИ СКОПЈЕ !

Искрено мене бар не ми се допаѓа идеава, ако не се лажам на наше барање е преместен натпреварот на ФК од 13 часот....

ПО ФУДБАЛОТ, ОДБРАНА ЕКИПА ОД 200 ЛУЃЕ ЗАМИНУВА КОН ЖЕЛЕЗНИЧКА И СО ВОЗ ОДИМЕ НА РАКОМЕТ ВО БИТОЛА, РК ВАРДАР- МЕТАЛУРГ, ПОЛУФИНАЛЕ, КУП.
КОМИТИ СКОПЈЕ !

Искрено мене бар не ми се допаѓа идеава, ако не се лажам на наше барање е преместен натпреварот на ФК од 13 часот....
Ни мене не ми се допаѓа али мислам дека не прави и некоја голема разлика ова на бројноста на Комити, ако некој сака да дојде ќе најде начин.... И со 500 и со 100 Комити победуваме !! Ме бендисува тоа само одбрана екипа.:zlo:

Ни мене не ми се допаѓа али мислам дека не прави и некоја голема разлика ова на бројноста на Комити, ако некој сака да дојде ќе најде начин.... И со 500 и со 100 Комити победуваме !! Ме бендисува тоа само одбрана екипа.:zlo:
:pos2::pos2::pos2: Ај само за убо да си идите :)

Финале: Вардар против филијалата на Металург (ако не изгуби од Борец)

300 карти ни се дадени во полуфиналето(со можност да си докупиме),сабота ке биде возбудлив ден!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom