Фан клуб - РК Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.054
Кој 500 бе , вие дали 100 ке дојдите:nesvest:
Пишав максимум 500. И што се правиш наудрен кога знаеш дека во секое време можеме да се собереме барем 5 автобуси за кајк вас или за било каде :wink:
Божем еднаш сме дошле 500 души на фудбал во Битола...

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.339
Поени од реакции
5.370
Пишав максимум 500. И што се правиш наудрен кога знаеш дека во секое време можеме да се собереме барем 5 автобуси за кајк вас или за било каде :wink:

Немој дечко...
Шо би рекле "Немој не ме радуј"
Дај кажи слика кај шо сте 500..
Не заебавај вие ако сте дошле 500 тогаш ние на ноќната бевме 400

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33
:tv:
Ве чекаме сабота дечки,имате 500 карти вие и 200 за Пирати, колку ќе дојдите е ваше !
Се надевам Вардар ќе биди финалист, и ќе покажиме уште еднаш во Македонија шо е вистинско ДЕРБИ.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.054
Еве ти само од последните години кога бев, пошто лани го пропуштив гостувањето.
На вториот клип бевме накај 6-7 автобуси, а на првиот бевме 5 автобуси фул, плус качувавме луѓе во Велес.
Да не правам муабет во 2006/07 кога не нападна полицијата, бевме уште повеќе автобуси или околу 500 луѓе...
Бар за ова немојте да се буните. Никогаш не сме дошле во Битола во поново време под 350 дуѕши, за разлика од вас кои немоѓжете мни пристојна бројка од 80 души да соберете :smir:

--- надополнето ---

Ве чекаме сабота дечки,имате 500 карти вие и 200 за Пирати, колку ќе дојдите е ваше !
Се надевам Вардар ќе биди финалист, и ќе покажиме уште еднаш во Македонија шо е вистинско ДЕРБИ.
Нема што да не чекатње во сабота. Може да не чекате во недела ако влеземе, во сабота одиме на ФУДБАЛ!!!

--- надополнето ---

Нема што да не чекатње во сабота. Може да не чекате во недела ако влеземе, во сабота одиме на ФУДБАЛ!!!

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Saber daj b bataligi ovie 100 im e rekordno gostovanje , ispod nivo ti e da debatiras za vakvi raboti , ednas dosle nad 105 lugje i gotovo najbolje a ne svakaat deka sekoja godina po 6-7 busa im ideme, neznam 2006ta dali ja pamtam Oktomvri mesec bese koga pelister vleze vo prva liga kolku lugje im dojdovme , ne se umaraj so niv MOLIM TE

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
ја сум свирката ако може да се одложи + да побараме ракометот да се одложи за 8.30 така фудбалот би завршил во 18.20 и одма би тргнале за битола...

bootboy

Skopje Bootboys!!!
Член од
29 декември 2008
Мислења
624
Поени од реакции
346
ја сум свирката ако може да се одложи + да побараме ракометот да се одложи за 8.30 така фудбалот би завршил во 18.20 и одма би тргнале за битола...
Само за тебе ќе ја одложиме, не се секирај... Само види Интер да не игра во исто време, па да не треба да одложиме и уште нешто!!!
Нема одложување на ништо и тоа нека ви биде јасно, фудбалот 90% се игра во 16:30ч!

П

Паспарту

Гостин
Во моментов ФК Вардар е побитен за саботните термини!

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
ххх си ме помешал со кире_интер :))) . Интер ми е на 25 место, а Вардар на прво. од 2 до 24 нема никој... Ја само мислење си кажав многу јасно дека ФК Вардар е побитен и од свирка и од интер и од Мк. репрезентација...

Член од
19 декември 2010
Мислења
246
Поени од реакции
296
газење Куманово немаат веќе играчи спонзорите им одкажаа да видат како беше кога се смееа за Борец само газење за мршите
Ти да им га лапаш на Куманово,бива ли?Тачно е дека клуб е у кризу и нема спонзори,а затој и изгубива од Вардара сас толику предност.До крај има још 3 кола,а Куманово веќ има сигурно обезбедено опстанак у супер лигу,такој да само да се издржив још овија 3 кола,па за време на пауза да се консолидира клуб...... и знае се ,ПА ДА СЕ ГАЗИ И ИГРА КУРТАШАК САС БОРЕЦ:salut:.Само потсети се дека ве згазисмо у Куманово задњу утакмицу,а у Велес се осеќамо као домаќини кд играмо.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
ПО ФУДБАЛОТ, ОДБРАНА ЕКИПА ОД 200 ЛУЃЕ ЗАМИНУВА КОН ЖЕЛЕЗНИЧКА И СО ВОЗ ОДИМЕ НА РАКОМЕТ ВО БИТОЛА, РК ВАРДАР- МЕТАЛУРГ, ПОЛУФИНАЛЕ, КУП.
КОМИТИ СКОПЈЕ !

Искрено мене бар не ми се допаѓа идеава, ако не се лажам на наше барање е преместен натпреварот на ФК од 13 часот....

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060
ПО ФУДБАЛОТ, ОДБРАНА ЕКИПА ОД 200 ЛУЃЕ ЗАМИНУВА КОН ЖЕЛЕЗНИЧКА И СО ВОЗ ОДИМЕ НА РАКОМЕТ ВО БИТОЛА, РК ВАРДАР- МЕТАЛУРГ, ПОЛУФИНАЛЕ, КУП.
КОМИТИ СКОПЈЕ !

Искрено мене бар не ми се допаѓа идеава, ако не се лажам на наше барање е преместен натпреварот на ФК од 13 часот....
Ни мене не ми се допаѓа али мислам дека не прави и некоја голема разлика ова на бројноста на Комити, ако некој сака да дојде ќе најде начин.... И со 500 и со 100 Комити победуваме !! Ме бендисува тоа само одбрана екипа.:zlo:

i'm

*
Член од
11 февруари 2009
Мислења
128
Поени од реакции
21
Ни мене не ми се допаѓа али мислам дека не прави и некоја голема разлика ова на бројноста на Комити, ако некој сака да дојде ќе најде начин.... И со 500 и со 100 Комити победуваме !! Ме бендисува тоа само одбрана екипа.:zlo:
:pos2::pos2::pos2: Ај само за убо да си идите :)

П

Паспарту

Гостин
Финале: Вардар против филијалата на Металург (ако не изгуби од Борец)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
300 карти ни се дадени во полуфиналето(со можност да си докупиме),сабота ке биде возбудлив ден!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom